bugün

sevdiği entry'ler

14 eylül 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı

hakemin ırzına geçtiği maçtır. önce gitti trabzonsporun golünü yedi. gol temiz var mar dinlemeyecek o golü verecekti büyük hata etti. o kararın altında kaldı trabzonsporun yüzde yüz kırmızı kartına gitti sarı kart çıkardı durumu eşitleyecek ya.. o da vardan döndü kırmızı oldu. yetmedi onachu kendisini alkışladı üstelik sarı kartı vardı ikinci sarıyı gösteremedi yemedi.. yetmedi fenerbahçenin golünü de yedi sıçtığının üzerini güzelce sıvadı.

herkes diyor ki hakemler fenerbahçeye kıyak yaptı alakası yok dün akşam fenerbahçeye en büyük kötülüğü hakemler yaptı. keşke trabzonun golünü yemeyip verselerdi trabzon 1-0 öne geçseydi. öyle olsa maç 4-1 hatta 5-1 gibi bir skorla bitecekti. trabzonspor top mop oynamıyor sahaya çıkma amaçları fenerbahçeyi oynatmayalım tekme tokat tüm maç idare edelim 1 puanı alalım hem biz yenilmeyelim hem a takımımıza ( gese ) faydamız olsundu.

maç 11-11 oynansa da istatistikler gene aynı olacaktı fenerbahçe eze eze kazanacaktı. hakemler ortamı öyle bir gerdiler ki hem saha hem tribünler çileden çıktı. lan ilk isabetli şutunu uzatmalarda mı ne attı trabzon. bir ara 7-8 kornere 0 kornerdi yüzde 78 e yüzde 22 topla oynama vardı. fenerbahçe daha ilk yarı 20-22 kez rakip ceza sahasına girmiş trabzonda o sayı 1 miydi neydi. iptal edilen gol dışında şutları yok şut çekmelerine de imkan yoktu çünkü kazanmaya gelmemişler arada kontra montra yakalarız belki bir tane atarız diye gelmişler. velhasılı o hakemi oraya tayin eden her kim veya kimlerse yatacak yerleri yok bunca eksiğe rağmen zaten güle oynaya kazanacağımız maçın üzerine şaibe düşürdüler.

14 eylül 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı

fenerbahçe sahada trabzona koymuştur ama etkisi saha dışında çok daha fazlasını ağlatmıştır.
mhk resmen trabzonu 5 yemekten korudu. bir fenerbahçeli olarak, şu maçın ilk golünün iptal olmamasını ve trabzonun adam gibi oynayıp 11 kişi bitirebilmesini çok arzu ederdim. trabzonun fark yemesini engelleyen mhk nın da amk.

trabzon da, sanki futbol tarihinde 10 kişi kalan ilk takımmış gibi amma yaygara yaptı amk. oyuncularının hiç biri belli ki mental olarak henüz lige hazır değil. fener defansı mal gibi geri pas hatası yapmasa şut bile çekemeden bitireceklerdi maçı.
bu rezillikle ben olsam trabzon otobüsünü ve tekke yi şehre almam amk.

zaten fatih tekke de sezonu çıkaramaz o takımın başında. at fava bekle.

fener de, belli ki skor olarak önde bile olsa, artık arkaya yaslanmayıp maçı önde kabul edecek. fakat 2. ve 3. bölge geçişleri sıkıntılı. fred halen yerini bulamadı.
ayrıca bakmayın fener için çok yan top yaptı eleştirilerine. yan topların hepsi hücum hattında yapıldı ve iyi orta kesmek için fırsat kollanan yan toplardı.

sonuçta mel mel bakan gibsonun cümlesi ile aynen bitirelim,

"güle oynaya kazanacağımız maçın üzerine şaibe düşürdüler."

miraç çağrı aktaş

kendisi herkes yazmasın uyarısına gösterilecek en iyi örneklerden biri.

miraç çağrı aktaş

devamlı karşıma çıkan, sosyal medyada yataktan kalkıp aptal saptal videolar ile romantik edebiyat yapan sözde yazar şahış. içerikleri ve kitlesi ile reynmeninkinden daha düşük iq'lu bir hayran kitlesi yaratmayı başarmıştır. artık kendisini görmek ve duymak istemiyorum.

insanlığa instagram sözlerinden çakma kitaplar yazmayan, çalıntı romantizm ve ayrılık edebiyatını kullanarak ticari işler yapmayan yazarlar diliyorum.

''edebiyat kimse yazmadığında değil, herkes yazmaya başladığında biter''.

hikayeyi devam ettir

Sonra o geldi
Kergitlerin ulu Önderi
Atakergit
Herkes Atakergit'e bakıyorlardı
Ve Atakergit şunları söyledi:
Noyanlar beni dinleyin
Bugün Cumhuriyeti kuruyoruz.

hikayeyi devam ettir

kızıl yeleli bir savaşçı karanlığın içinden çıktı ve kırmızı yeşil yıldırımlara doğru kılıcını coşkuyla kaldırdı.

üstteki yazar hakkında fikrini söyle

etliye sütlüye karışmayan iyi kalpli bir yazar.

merhaba arkadaşlar kavga etmişsiniz galiba

Kuşkusuz birkaç saatliğine ortadan kaybolan yazarın dönünce sözlükte kavga olduğunu gören yazar kimsenin giriş cümlesi. Neden hep kavga ediyorsunuz acaba?

ilk silahı üreten ve intihar için kullanan insan

Kuşkusuz çok eski atalarımızdan ilk melankolik, depresif olandır da ayrıca. Dil pek gelişmediği için sadece enstrümantal müzik dinlemiştir.

geceye bir adam bırak

(#46453608)

kanka annesiz otostop çocuğu demedik, "adam" dedik.

görsel

adam buradadır, konu itiraz kapalıdır. itirazı olanın selamını almam, suyunu içmem.

din bilgisi dersi laboratuarı

görsel

uygulamalı eğitimler her zaman daha çok akılda kalır.

hadiama001'in beni tehtit etmesi

görsel

aleyna tilki nin annesi

görsel

melissa p'nin engelini açmak

ayakları iyiymiş ama kırmızı ojeli filan uu beybi.

bana sahip çık diyen kız

inanmayın kandırıkçılık yapıyor.

excornist kız mı erkek mi sorunsalı

çok güzel bir insan. ister kız olsun ister erkek.

muftumuffin

hoş gelmiş, troll olmaması dilenen yazar. sözlüğe katkı vermesini diliyoruz.
© copyright 2005 - 2026