bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- reha muhtar25
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- kadınların zeka seviyesi3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- minyon kadın siniri5
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kemal kılıçdaroğlu35
- geceye bir söz bırak3
- koca2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- eski dizileri izlemek3
- elit olmak için gerekenler13
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- kel erkek3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- tek arkadaşının olmaması10
- ankarada masaj yaptırmak2
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- turkei kıymentini bilin19
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
entry'ler (54)
oturma izni il göç idaresinden alınan bir izin , ev genişletmek ne alaka o bambaşka bir hukuki prosedür.
ikamet izni (oturma izni) yabancıların vize veya vize muafiyetinin tanıdığı süreden ya da 90 günden fazla kalacak yabancılara verilen izin belgesidir. ikamet (oturma) izni almak için yabancının e-ikamet üzerinden randevu günü alarak, il Göç idaresine başvurması gerekir. Bu başvuruda gerekli belgelerin eksiksiz şekilde sunulması gerekir. Eğer yapılan başvuru reddedilirse, karara karşı itiraz edebilir veya iptal davası açabilir.
(bkz: oturma izni)
ikamet izni (oturma izni) yabancıların vize veya vize muafiyetinin tanıdığı süreden ya da 90 günden fazla kalacak yabancılara verilen izin belgesidir. ikamet (oturma) izni almak için yabancının e-ikamet üzerinden randevu günü alarak, il Göç idaresine başvurması gerekir. Bu başvuruda gerekli belgelerin eksiksiz şekilde sunulması gerekir. Eğer yapılan başvuru reddedilirse, karara karşı itiraz edebilir veya iptal davası açabilir.
(bkz: oturma izni)
devlet üniversitesinden mezun olmuş aday ilanlarını görünce bu düşünceden kaynaklı pişmanlık hissini yaşarsın. özel mezunlarına işi öğretmeyi bırak kavratamadığı için çoğu patron devlet mezunu istiyor. özelde de ya burslu istiyor ya da belli başlı okulları istiyorlar.
rektör olarak atandı şuan çok mutlu kendileri.
genelde pop müzik ile hazırlanırım. duş alırım ya da. mezdeke hiç denemedim, denemeli.
ölümü ve cenazesi belki de en çok konuşulan ünlülerden. yakılma isteği varmış sanırım vasiyetname hazırlanmadığı için gömülerek defnedildi.
karın kara para aklama işine girmiş olabilir birader dikkat et.
netanyahu hizbullahçıları vur aklın varsa ileride başına bela olacaklar bizden demesi.
her iki kesim de kafayı yemiş. kendine saygısı yok.
bazen düzen kurmak için karşı çıkan bazı kellelerin gitmesi gerekir bu her yerde böyledir.
en azından israilin soykırımına tepki göstermek adına bir adım. ölen beş bin çocuk var içler acısı.
sözlükte de ülkede de çok yahudi var. aslında dünyanın her yerine dağılmışlar. zihinlerini ve olaylara tepkilerini merak ettiğim yazarlar.
en çok da iş hayatındalar en çok da akrabalar en çok bu insanlar canınızı yakar, nereden vuracaklarını iyi bilirler.
midesi geniş insandır.
benn boykot ediyorum kardeş gitmiyorum, çok dindar olduğum için değil valla çocuk hassasiyetim var benim dayanamıyorum çocukların acı çekmesine. bu herifler de o canilere yardım ediyor diye içim almıyor oralara daha yemek falan.
hiç vermeseymiş patron canım lutfedip 5. ay maaş mı verecek bir de.
kilo ver daha iyi olursun.
parla hilal ve yıldızım. 100. yıl marşını harika yapmış sağolsun emeğine sağlık ağzına sağlık adamım.
istanbulda kolsuz ve kısa kollular ile geziyoruz. sanki temmuz gibi bir hava hakim öyle sıcak, utanmasak denize gireceğiz.
kokteyl normalde karışık hazırlanan içkidir, ama alkollü ya da alkolsüz bir sebebe dayalı yapılan eğlenceli toplantılara da kokteyl denilmekte.
bir mekan açılışı, bir merasim hepsinde bir kokteyl hazırlığı olabilir, içerisinde kokteyl içkileri olsa da olmasa da.
bir mekan açılışı, bir merasim hepsinde bir kokteyl hazırlığı olabilir, içerisinde kokteyl içkileri olsa da olmasa da.
mehmetçik gazzeye gönderilsin demek belki itidalli davranmak değildir ama devletimizden bir yaptırım istemek en temek insani eylemdir. kafası kopan çocuklar var bombalamalarda buna duyarsız kalmak insanlık değil.