bugün
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi7
- sözlükten bir kıza basmak4
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- fondöten sürmek9
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- ona bir şey söyle10
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- hot girl summer3
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin2
- istanbulda hava durumu3
- sinsi3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar11
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı16
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
- kemal kılıçdaroğlu20
- true ile sevişmek5
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu2
- cd devrinin bitmesi6
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- en gıcık olunan insan davranışı7
- bikini günü2
- sandalye9
- velvet48
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- ilişkiyi mesajla bitirmek3
- peygamberin ayak izini öpmek2
- yeni sevgiliden beklentiler6
- neşeli pozitif komik ve tatlı erkek2
- sözlüğümüzün en şekil yazarları2
- pandela 319
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın3
- kürdün 2 vazgeçilmezi2
- deniz göktaş35
- hediye edilen coinleri sevgilime vermem2
- 4 temmuz 2026 istanbul yağmuru3
- sokuşu çağdaşlık ve gençlik olarak gören zihniyet2
- sokuk yazarlar6
- 2 temmuz 2026 mado da kahvemden böcek çıkması2
- deniz göktaş'ın ölen yemenli çocuklar şakası3
- botların biraz bokunu çıkarması2
- kürt hareketinin devşirme olması15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sikişirken hüzünlenmek6
- aleyna tilki7
- aşk10
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek6
- ciguli kral16
- lamba5
- gustavo alfaro2
entry'ler (26)
Gollum. Halen arada Bir film de gördüğümde eskiyi hatırlayıp bi değişik hissediyorum.
Bataryanın normalden daha çabuk tükenmesine ön ayak olur.
Küfür etmeye teşebbüs ettiren, saçma bir düşünceden ibaret olan başlık.
kusura bakmayın ama bi yanda kimi parçalarında hayatın gerçeklerini kağıda döken, kimisinde barındırdığı kafiyeler sayesinde mutsuz bi gününde yeterli enerjiyi veren anlamlı işler çıkaran adamlar var. diğer yanda içi boş, anlamsız sözlerden oluşan (genel konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz) konusu sadece aşk eğlence gibi insanların hayatı umursamamasına etkisi olan bi müzik var. içimden rap dinlemek geliosa rap dinlerim ve emin olun geçerli nedenlerim var. Siz her ne kadar bu kültüre bok atsanızda, ben hayatım boyunca dinlemeye devam edeceğim ve hayran kitlesinin çoğu çocuklardan oluşuyor ama bu demek değildir ki rap müzikle uğraşan insanlar kötü işler başarıyor veya bu işi beceremiyor. Velhasılı kelam birşeye bok atmadan önce, 2 kere düşünün ve aynı zamanda olaylara objektif bakın çünkü o an size mantıksız gelen şeyler, olaya başka bir pencerede bakınca mantıklı gelebilir,saygılar.
fırın olurdu.
nam-ı diğer Göz yakmayan bebe şampuanı.
Bende hiçbir zaman senin kadar rezil, karaktersiz ve beyinsiz bir yaratık olamayacağım kendimle gurur duyuyorum.
Okurken Bile içimi bir değişik eden eylem. benmi fazla merhametliyim ? Yoksa insanlar mı fazlasıyla vicdansız ?
Adım Amadou Diallo, tam on dokuz kurşun yedim,
Yargısız infaz gördüm, çünkü ben bir göçmenim.
Sivastaydım katledildim, Halepteydim terk edildim,
Maraş dersim üstünde dumandım sebebi ırk ve Din!
Yargısız infaz gördüm, çünkü ben bir göçmenim.
Sivastaydım katledildim, Halepteydim terk edildim,
Maraş dersim üstünde dumandım sebebi ırk ve Din!
Dexter
True Blood
Vikings
Lost
walking dead.
True Blood
Vikings
Lost
walking dead.
Desteklenilesi insan modeli. bana göre kitaptan alınabilecek hazzın yanında çekinilmeden gözden çıkaralabilecek meblağda paradır.
Kardeşim, haklısında umarım yeni yetme dediklerinin arasında vinnie paz yoktur. Çünkü adam yaklaşık olarak 22 yıldır bu sektörün içinde ve hala kaliteli işler çıkarıp, üretmeye devam ediyor.
"Sen yeter ki iste". Genellikle birine yardımınız dokunduysa yardım edilen kişinin ettiği teşekkürün hemen ardından gaza gelinip söylenen cümledir
Bence rap müzik dinlemeyip bu müziğe ön yargıyla yaklaşan ve saygı duymayan insanlar gerçekten bu konuda derinlemesine bir analiz yapmıyor. Eğlence, aşk, Sokak,Yaşanmışlık, gibi geniş ve nerdeyse sınırsız bir konu yelpazesi var.Üstelik gerçekten dikkat çeken eleştirel ve anlamlı kiplerde var. Benim anlamadığım şey ise direkt olarak ve sebepsiz yere karşı gelenler. Elbet bu konuda yakınan rap dinleyicileri vardır. bence bu konuda dinleyicilerin etkisi de büyük. Biz dinleyiciler olarak rap müziğin ve bu müziğin sanatçılarının hak ettikleri değeri görmelerini istiyorsak rap sanatçılarını diğer rapçilerle olan kişisel problemlerine göre ayrı kefeye koymamalıyız. Ya da ırklarına Göre yargilamamalıyız. Örnek vermek gerekirse Gazapizm ve Aish ezheli sadece Kürt olduğu için yargılayıp yaptıkları müziğe saygı duymayanlar var. Buna benzer beni üzen ve bu kültürü etkileyen birçok durum var. sadece bu konuda biraz dolduğum ve görüşümü bildirmek istediğim için yazdım, saygılar.
Kendisini sürekli suç işlemeye zorlayan dürtüleri veya psikolojik rahatsızlıkları olabilecek insandir. Tabiki bu işledikleri suçlar için geçerli bir bahane değildir.
Çıkış, Natsuno Kirino.
Ödüllü japon Gerilim, Polisiye romanı. Bu tarz romanları ilgi çekici bulanlara tavsiye ederim.
Ödüllü japon Gerilim, Polisiye romanı. Bu tarz romanları ilgi çekici bulanlara tavsiye ederim.
Bana göre rapçilerin yapması gereken tarzda sisteme, piyasaya ve olanlara tepki niteliğinde bir şarkıdır. Aynı zamanda Sagopa bu şarkıyı özlettiren, eski tarzıyla yazmıştır.
Aşırı zorlanılmasada mobil görünüm için değen zorluktur.
Böyle bir vaziyette bir anlamı olmayan durumdur. Asıl yürek burkan olay bu tarz ruh hastası insanların sokakta dilediğince dolaşabilmesidir.
boğazına bıçak dayanıp senden zorla müslüman olman istenmeyeceği için şimdilik rahat olabilirsin bence.