bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- g i l d e d l i l y4
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek4
- sabahları sevilen şeyler11
- fake yazar anlama kılavuzu5
- bir bela geliyor9
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- hiç uykum yok amk3
- the odyssey4
- iyi geceler6
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- izmir'in mis gibi kokması10
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- fransa6
- alfa romeo4
- yüksek enflasyon4
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın5
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- salat namaz değildir12
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek3
- fall 23
- trump'ın iran savaşına dair açıklaması2
- arkadaşlar çüş6
- bir gün herkes ak partili olacak14
- meksika açmazı macerası15
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur4
- okul saldırısı7
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi5
- mezut barzani nin yahudi olması18
- enayimiknatisi9
- cemil tugay7
- bu durumda ne yapardınız9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- yuki hammer 50 cc2
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi2
- anın görüntüsü31
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi5
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- fakirlere yardım etmek2
- tekrar izlenebilecek diziler4
- çocuğa israil diye isim koymak17
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
entry'ler (10)
çocuklar diş çıkarırken diş etleri kaşınır, sürekli bir şeyler kemirirler. işte bu diş de aynı etkiyi yapıyor. diş etimi çiğnemekten tahriş oldu be.
mantıklı eylemdir. çikolatadan iğrenip bi daha hiç çikolata yememeye sebebiyet verebilir.
açıklanmış mıdır diye olur olmadık saatlerde uyandıran sınavdır.
söz konusu kız artık uyumuşsa arkasından atıp tutamayacağımız namustur. söz hakkı doğuyor riza. dünyanın bütün namussuzları, toplanın!
insanların ne kadar tüketirse o kadar değerli olduğu bu sistemde takdir edilmeye çalışan, çok da kınanmaması gereken tiptir.
insana umudu, cesareti, bağımsızlığı öğreten buna karşın acılı bir yaşamı olan şair. "intihar diye bir şey yok bu dünyada." diyerek hayattan kaçışın imkansızlığını yüzümüze vurmuş.
o insandaki kıvılcımı fark etmek, herkesin göremediğini görmektir.
yetişkin dişi insandan daha fazlası. kadın olmak, ben kadınım diyebilmek sadece bir vajina sahibi olmaktan ibaret değil. kadın olmanın gerektirdiği büyük bir cesaret var. kendine saygı göstermek, kendini kullandırmamak, kendini mal olarak görenlere gerekli tepkiyi vermek, gerektiğinde duygularını bir kenara bırakıp sana saygı göstermeyenleri silmek, kendini doğum makinesi olarak görmemek, doğal ihtiyaçlarından utanmamak, kendinle gurur duymak, hemcinsine destek olmak her kadının sorumluluğu. bu sorumluluğu üstlenmeyenler, dünyamızı yaşanmaz hale getirenlerin arasında yerlerini alıyor.
tüketim toplumunun yeni metası. gizemli ve bağımsız duruşuyla eski mısır'dan beri hayatımızda olan kediyi artık bir tüketim nesnesi olarak birçok yerde görmek mümkün. kedi seven sevmeyen herkes kedili kolyeler, çantalar, defterler vb. bilimum ürünü popüler kültürden geri kalmamak adına alıyor. kediyle bir fotoğrafı olmayan neredeyse insandan sayılmıyor. kedi gibi masum bir canlıyı bile bu çılgınlığa bulaştırmaktaki amaç nedir, onu bilemiyorum.
kendisini tanımayan herkesin hayatında önemli bir eksik olan üstat. insanların bir var bir yok olması, yaşamın anlaşılmaz karmaşıklığı, aşkın acı halleri gibi konuları arabeskliğe kaçmadan, oldukça naif ve sade bir şekilde ele alıp insanı düşündüren bir müzik adamı olan morrissey'i dinleyiniz, dinlettiriniz.