bugün
- yaşam enerjisi veren şeyler3
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- zorunlu eğitim17
- lokum gibi2
- rafael leao24
- sarapci koala69
- sabahları nefret edilen şeyler15
- karı kıza para yedirir misiniz7
- günün sözü20
- ismet özel der ki3
- türkiye16
- ateistlerin yaşama amacı25
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- sarapci diye nick alan akpli17
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- en son ne zaman namaz kıldın13
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ayağı şiir kokan kadın6
- akp2
- fener balı15
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- fenerbahçe vs galatasaray26
- biraderizm felsefesi6
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- bir dinciyle tartışmak5
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- cin görmüş yazarlar4
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- teröriste sövmek artık yasak23
- deniz göktaş5
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- kapadokya23
- gece herkes uyurken otele gelen kapüşonlu adam2
- game of thrones taki kerhaneci13
- pikap3
entry'ler (402)
numarasını gecenin bir yarısı en abaza sosyal paylaşım platformuna, ''ara beni yala beni'' yazmakla başlanabilir.
izlemeyin korkunçlu video.
dehşete düşüren hayatın anlamını sorgulamama sebep olan kavgadır. zayıf olan trans vatandaş en sonunda hızını alamayıp soyunarak diğerlerinin üzerine atlıyo.
dehşete düşüren hayatın anlamını sorgulamama sebep olan kavgadır. zayıf olan trans vatandaş en sonunda hızını alamayıp soyunarak diğerlerinin üzerine atlıyo.
saadettin teksoy'dan korkardım. gözünüze sokarım falan diyodu adam ya bi çocuk için ne kadar korkunç kelimelerdi.
ders çalışamıyorum artık bitse de gitsek moduna girdim.
''sarı erkek mi olur ya erkek dediğin esmer kıllı mıllı bi şey olacak'' tarzında ve yerinde tepkilere maruz kalan erkek türü ( bu ''tür'' kelimesi uymadı buraya ama idare edin artık).
ukala olmaları, küfretmeleri (açık ara farkla önde gider bu özellik), gerizekalı olmaları, elleri şeylerinde gezmeleri (gerçek anlamda söylüyorum bu arada bazıları gözümüzün içine baka baka şeyini kaşıyo yani arkadaş git tuvalette yap ne yapıyosan artık şeyini mi kaşıyosun düzeltiyo musun ne zıkkımın köküyse), kaba saba erkekler de bu kategoriye dahil,azıcık kibar olsalar ya kibarcık değil kibar olsunlar yeter.
böyle yani.
böyle yani.
ördek pozu da bu listeye dahil.
yaz mevsiminin gelmesiyle ortaya çıkan göbeği açıkta bırakan tişörtler,kıç hizasında yüksek bel kot şortlar,saçma salak taytlar.
''senin gibi g.t kılları nasıl barınıyor asıl'' tarzında antitez sunulabilinecek bir konu olabilir bu.
evet bu.
evet bu.
başıma bi iş gelmeyecekse brooke shields'e aşık olduğumu belirtmek isterim. Ne var ki ikimizde kadınız ve de kendisi 48 yaşında. zaten amerika da yaşıyo.
bazen saçmalarım ben.
bazen saçmalarım ben.
dedikoduyu sevmezler.
geçici olan. geçiyor,hem de en boktan ve kaypak anlarda sıyrılıp bırakıyor sizi.
Ben bu konuyu biliyorum zaten, bu konuyu da beş dakikada çalışırım, şunu da ezgi anlatır bana yarın, zaten erkenden okula giderim (gidilmez), erkenden kalkarım (kalkılmaz), yav ben geçerim bu dersi ki zaten (geçemedi).
insanı derin düşüncelere iten lambadır. neyse hüzünlendim birden. olur öyle arada.
kevaşelikmiş ırıspılıkmış kaltaklıkmış ona buna laf atmakmış pehhh. evet o yüzden burda değil de , yol kenarında arabaların durup fiyatta anlaşmaya çalıştıkları hanımefendi de bizim imamın hamarat kızıydı demi. evet ırıspılık yapmak isteyen buraya geliyo.
(bkz: ben bugün bunu öğrendim).
(bkz: ben bugün bunu öğrendim).
çivili odunla karşılanıp alnının çatısına vurulası hıyarto sevgilidir.
iyi kal (sımayli)........................................................................................
ahmet değil kesin ahmet birilerinin kıçını dertten kurtarıyodur.
leş donlu (sözüm meclisten dışarı) türk erkeklerinin laf atmaktan geri kalmadığı memleketimin yiğit kızıdır.
yine çaylak olmuş sevgili uludağ sözlük yazarı. ah bi de neden çaylak olduğunu bilse.