bugün
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri10
- kadınlarda beyaz saç modası9
- heyt bea9
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası15
- iş yerinde sadece işle meşgul olup defolup gitmek4
- erkek kaşarları3
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- sözlükte niye kimse kavga etmiyor sorunsalı6
- en ucuz sigara 100 lira olmalıdır3
- devlet millet bağının kopması5
- arkadaşlar bişe dicem ya4
- ne kadar yaşlısın7
- sözlükteki anaerkil düzen9
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek3
- tek adam rejimi4
- hadisler3
- iltica36
- sandviç dükkanı açmak4
- izmir bombası13
- nervio'nun erkek olması26
- teke tek kavgada dua lipa'yı tokatlarım3
- resim yüklenemedi3
- dışarıya karşı sert erkek görünen kılıbık4
- from gold from dust26
- sözlükteki gizli gaylerin meme sevdası maskesi3
- lıke la lıke la beni lıke la wallahi geldim tava2
- saçını sarıya boyatan esmer kadın4
- reis hangisine yetişsin3
- mutlu sözlük kadınları mutlu sözlük demektir3
- gece 03 43 mesaisi yapan low lullaby çetesi2
- çalışarak zengin olmak5
- kadın kadın kadın kadın2
- memduh bashgan2
- pastırma yazı4
- nihavent reyiz5
- game of thrones taki kerhaneci21
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek3
- yürütmede erdoğan yasamada mhp2
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- baş meriç2
- sözlük meriçleri ve kanarya severler derneği2
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- meriç olmayanların incel veya gay olması2
- özelden muzunu atan yazar14
- bekir bozdağ7
- başmeriç2
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- osman arıkan nacar5
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı11
- arapperest gürcüler4
entry'ler (934)
Gençler o başlığı açan benim. namazında niyazında bi insanım. Osmanlı torunu olmaktan da gurur duyuyorum. ama bu o trafikteki gözlemimin yanlış olduğunu göstermez. yahut bu türden neo osmanlıcı görünümlü bencil kimselerin eleştirilmeyeceği anlamına da gelmez.
tanım: şahsım adına olmayan gergerçektir...
bin yıl sonra buraya entry yazdırdınız ya ne diyeyim...
tanım: şahsım adına olmayan gergerçektir...
bin yıl sonra buraya entry yazdırdınız ya ne diyeyim...
kafa iznine gidiyor... zaten buraya da eskisi kadar takılmıyor...
taşşağın dibine dibine vurluduğu mekan.
böyle de bir aymazlıktır.
o değil de buton ne ya? buton ne? sana dedim hazırlık sınıfı okumuş genç sana...
olmaya oldu sağa sola please push the start button, efendime söyleyeyim; insert coin falan da yazın da hepimizin götü soğusun. malum avrupaileşiyoruz ya canına yandığımın...
hasılı kelam; efendi gibi düğme de, kurtul.
o değil de buton ne ya? buton ne? sana dedim hazırlık sınıfı okumuş genç sana...
olmaya oldu sağa sola please push the start button, efendime söyleyeyim; insert coin falan da yazın da hepimizin götü soğusun. malum avrupaileşiyoruz ya canına yandığımın...
hasılı kelam; efendi gibi düğme de, kurtul.
konuşmayı bilmiyordur, senin de arkadaşın ise senin de mal olduğuna delildir, net, evet...
ya ne olacağıdı???
bu tarz hatunların genel kültürsüzlüğü her haftaki taşhak geçme amaçlı cızgı filimlere konu olduğunu düşündüğümde garipsemediğim hadise.
ayrıyeten de;
(bkz: kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan)
bu tarz hatunların genel kültürsüzlüğü her haftaki taşhak geçme amaçlı cızgı filimlere konu olduğunu düşündüğümde garipsemediğim hadise.
ayrıyeten de;
(bkz: kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan)
abisi özledim lan.... cümlesinin muhatabı...
-ben geldim...
-ben geldim...
hayatın sizi doldurması ile aşılan ve duyarsızlaşmayı netice veren eşik. o noktaya nasıl gelindiği bireysel farklılık arz eder....
kendi halinde bi şirinecik... sevdim bu kızı...
pantolonun içini doldurmaktadır yahut da taytın her neyse artık ayrıntının ne kıymeti var...
1-2 beden büyük gelen pantolonun tam oturması için kilo almaya çalışma eylemi...
veyahut da dilim varmasa bile; (bkz: osurmak ile sıçmak arasındaki ince çizgi)
veyahut da dilim varmasa bile; (bkz: osurmak ile sıçmak arasındaki ince çizgi)
ılık bir duş, akabinde ve detayında da bornoz ile elyaf yorgan altına mayışmaktır.
kaybolmasıyla yanlışlıkla pantolonu doldurmaya sebebiyet verebilecek cızık.
nerden ve kimden köken aldığı bilinmeyen böyle gelmiş böyle de gitmye devam eden pakçı grup geleneği....
bana bi zararı yok zaten, öyle mutlu oluyor gençler.
bana bi zararı yok zaten, öyle mutlu oluyor gençler.
şeker kırmızısı ford focus 3, titanium ecoboost 180 hp...
edit: hocam çok pardon da neden eksi yedik durduk yere emenike yaw....
bu arada otomatik park ve x paket de mevcut. ayrıntılı bilgi almak isteyen pm atsın...
edit: hocam çok pardon da neden eksi yedik durduk yere emenike yaw....
bu arada otomatik park ve x paket de mevcut. ayrıntılı bilgi almak isteyen pm atsın...
türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde doğmuş, büyümüş(ya da yurt dışında doğmuş, türkiyede büyümüş)(ya da türkiyede doğup yurt dışında büyümüş)(ya da türkiye ile hiç alakası olmamış ama türk kültürü ile yetişmiş de olabilir) (konu dağıldı amk) kadınların müzik duyduğunda önlenemez, engellenemez oynama arzusudur. oynama diyorum dikkat edin. zira bu oynama bildiğimiz çiftetelli veya varyasyonlarına kalkıp 'göbek atmak'tır.
şimdiye kadar tanıdığım ne kadar kadın, kız arkadaş, sevgili, bağyan, özet olarak 44+xx görmüş isem, bilaistisna her heppisinde bir göbek atma çılgınlığı söz konusu idi. hayır oynama demiyorum, hobi olarak yine oyna. ancak bu fenomenin mantığına intikal edemedim (bkz: intikal etmek) şahsen. anlayan varsa beri gelsin.
dipnot: bu arzuyu yaş, sosyokültürel seviye, meslek, tarak, kürek, kab, kacak, teşt(konu yine dağıldı) etkilemiyor. 40 yaşındaki de aynı arzuyu taşıyor, 15'lik ergeni de... ev hanımı daaynı, doktoru, avukatı mühendisi de... enteresan değil mi?
şimdiye kadar tanıdığım ne kadar kadın, kız arkadaş, sevgili, bağyan, özet olarak 44+xx görmüş isem, bilaistisna her heppisinde bir göbek atma çılgınlığı söz konusu idi. hayır oynama demiyorum, hobi olarak yine oyna. ancak bu fenomenin mantığına intikal edemedim (bkz: intikal etmek) şahsen. anlayan varsa beri gelsin.
dipnot: bu arzuyu yaş, sosyokültürel seviye, meslek, tarak, kürek, kab, kacak, teşt(konu yine dağıldı) etkilemiyor. 40 yaşındaki de aynı arzuyu taşıyor, 15'lik ergeni de... ev hanımı daaynı, doktoru, avukatı mühendisi de... enteresan değil mi?
muhteşem olmayandır... yazarken de muhteşem değildi zira... hiiiiç olmadım ki.
özledim de geri geldim lan....
hepiniz burdasınız değil mi samimi insanlar?? bozulmadın değil mi ulu sözlük???
aha bu da size benden gelsin;
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nfW8TCJv61E
edit: mya=miceddere yiyen adam
özledim de geri geldim lan....
hepiniz burdasınız değil mi samimi insanlar?? bozulmadın değil mi ulu sözlük???
aha bu da size benden gelsin;
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nfW8TCJv61E
edit: mya=miceddere yiyen adam
tüm sözlük ahalisini sevgi ve saygıyla selamlayarak buradan ayrılan kimse...
tanıştığım tüm sevgili yazar arkadaşlarıma, muhabbet ettiğim tüm güzel insanlara selam olsun. sebebini açıklayamayacağım bazı nedenlerden dolayı ayrılma durumunda kaldığım, yazarlığını yaptığım süre içinde severek okuyup takip ettiğim ulu sözlük'e iyi bakın.
sağlıcakla, hoşçakalın gözüm....
tanıştığım tüm sevgili yazar arkadaşlarıma, muhabbet ettiğim tüm güzel insanlara selam olsun. sebebini açıklayamayacağım bazı nedenlerden dolayı ayrılma durumunda kaldığım, yazarlığını yaptığım süre içinde severek okuyup takip ettiğim ulu sözlük'e iyi bakın.
sağlıcakla, hoşçakalın gözüm....
an itibariyle kral şarkıların çalındığı maynak radyo.
harbiden sevdiğim bir yazardır. özledim lan ben bu adamı dinime allahıma özledim...