bugün
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- osmanlı yı yeniden kuracağız8
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması13
- anın görüntüsü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- sırrı süreyya önder37
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- eski bir anı hatırlamak9
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler16
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler9

entry'ler (934)
Gençler o başlığı açan benim. namazında niyazında bi insanım. Osmanlı torunu olmaktan da gurur duyuyorum. ama bu o trafikteki gözlemimin yanlış olduğunu göstermez. yahut bu türden neo osmanlıcı görünümlü bencil kimselerin eleştirilmeyeceği anlamına da gelmez.
tanım: şahsım adına olmayan gergerçektir...
bin yıl sonra buraya entry yazdırdınız ya ne diyeyim...
tanım: şahsım adına olmayan gergerçektir...
bin yıl sonra buraya entry yazdırdınız ya ne diyeyim...
kafa iznine gidiyor... zaten buraya da eskisi kadar takılmıyor...
taşşağın dibine dibine vurluduğu mekan.
böyle de bir aymazlıktır.
o değil de buton ne ya? buton ne? sana dedim hazırlık sınıfı okumuş genç sana...
olmaya oldu sağa sola please push the start button, efendime söyleyeyim; insert coin falan da yazın da hepimizin götü soğusun. malum avrupaileşiyoruz ya canına yandığımın...
hasılı kelam; efendi gibi düğme de, kurtul.
o değil de buton ne ya? buton ne? sana dedim hazırlık sınıfı okumuş genç sana...
olmaya oldu sağa sola please push the start button, efendime söyleyeyim; insert coin falan da yazın da hepimizin götü soğusun. malum avrupaileşiyoruz ya canına yandığımın...
hasılı kelam; efendi gibi düğme de, kurtul.
konuşmayı bilmiyordur, senin de arkadaşın ise senin de mal olduğuna delildir, net, evet...
ya ne olacağıdı???
bu tarz hatunların genel kültürsüzlüğü her haftaki taşhak geçme amaçlı cızgı filimlere konu olduğunu düşündüğümde garipsemediğim hadise.
ayrıyeten de;
(bkz: kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan)
bu tarz hatunların genel kültürsüzlüğü her haftaki taşhak geçme amaçlı cızgı filimlere konu olduğunu düşündüğümde garipsemediğim hadise.
ayrıyeten de;
(bkz: kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan)
abisi özledim lan.... cümlesinin muhatabı...
-ben geldim...
-ben geldim...
hayatın sizi doldurması ile aşılan ve duyarsızlaşmayı netice veren eşik. o noktaya nasıl gelindiği bireysel farklılık arz eder....
kendi halinde bi şirinecik... sevdim bu kızı...
pantolonun içini doldurmaktadır yahut da taytın her neyse artık ayrıntının ne kıymeti var...
1-2 beden büyük gelen pantolonun tam oturması için kilo almaya çalışma eylemi...
veyahut da dilim varmasa bile; (bkz: osurmak ile sıçmak arasındaki ince çizgi)
veyahut da dilim varmasa bile; (bkz: osurmak ile sıçmak arasındaki ince çizgi)
ılık bir duş, akabinde ve detayında da bornoz ile elyaf yorgan altına mayışmaktır.
kaybolmasıyla yanlışlıkla pantolonu doldurmaya sebebiyet verebilecek cızık.
nerden ve kimden köken aldığı bilinmeyen böyle gelmiş böyle de gitmye devam eden pakçı grup geleneği....
bana bi zararı yok zaten, öyle mutlu oluyor gençler.
bana bi zararı yok zaten, öyle mutlu oluyor gençler.
şeker kırmızısı ford focus 3, titanium ecoboost 180 hp...
edit: hocam çok pardon da neden eksi yedik durduk yere emenike yaw....
bu arada otomatik park ve x paket de mevcut. ayrıntılı bilgi almak isteyen pm atsın...
edit: hocam çok pardon da neden eksi yedik durduk yere emenike yaw....
bu arada otomatik park ve x paket de mevcut. ayrıntılı bilgi almak isteyen pm atsın...
türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde doğmuş, büyümüş(ya da yurt dışında doğmuş, türkiyede büyümüş)(ya da türkiyede doğup yurt dışında büyümüş)(ya da türkiye ile hiç alakası olmamış ama türk kültürü ile yetişmiş de olabilir) (konu dağıldı amk) kadınların müzik duyduğunda önlenemez, engellenemez oynama arzusudur. oynama diyorum dikkat edin. zira bu oynama bildiğimiz çiftetelli veya varyasyonlarına kalkıp 'göbek atmak'tır.
şimdiye kadar tanıdığım ne kadar kadın, kız arkadaş, sevgili, bağyan, özet olarak 44+xx görmüş isem, bilaistisna her heppisinde bir göbek atma çılgınlığı söz konusu idi. hayır oynama demiyorum, hobi olarak yine oyna. ancak bu fenomenin mantığına intikal edemedim (bkz: intikal etmek) şahsen. anlayan varsa beri gelsin.
dipnot: bu arzuyu yaş, sosyokültürel seviye, meslek, tarak, kürek, kab, kacak, teşt(konu yine dağıldı) etkilemiyor. 40 yaşındaki de aynı arzuyu taşıyor, 15'lik ergeni de... ev hanımı daaynı, doktoru, avukatı mühendisi de... enteresan değil mi?
şimdiye kadar tanıdığım ne kadar kadın, kız arkadaş, sevgili, bağyan, özet olarak 44+xx görmüş isem, bilaistisna her heppisinde bir göbek atma çılgınlığı söz konusu idi. hayır oynama demiyorum, hobi olarak yine oyna. ancak bu fenomenin mantığına intikal edemedim (bkz: intikal etmek) şahsen. anlayan varsa beri gelsin.
dipnot: bu arzuyu yaş, sosyokültürel seviye, meslek, tarak, kürek, kab, kacak, teşt(konu yine dağıldı) etkilemiyor. 40 yaşındaki de aynı arzuyu taşıyor, 15'lik ergeni de... ev hanımı daaynı, doktoru, avukatı mühendisi de... enteresan değil mi?
muhteşem olmayandır... yazarken de muhteşem değildi zira... hiiiiç olmadım ki.
özledim de geri geldim lan....
hepiniz burdasınız değil mi samimi insanlar?? bozulmadın değil mi ulu sözlük???
aha bu da size benden gelsin;
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nfW8TCJv61E
edit: mya=miceddere yiyen adam
özledim de geri geldim lan....
hepiniz burdasınız değil mi samimi insanlar?? bozulmadın değil mi ulu sözlük???
aha bu da size benden gelsin;
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nfW8TCJv61E
edit: mya=miceddere yiyen adam
tüm sözlük ahalisini sevgi ve saygıyla selamlayarak buradan ayrılan kimse...
tanıştığım tüm sevgili yazar arkadaşlarıma, muhabbet ettiğim tüm güzel insanlara selam olsun. sebebini açıklayamayacağım bazı nedenlerden dolayı ayrılma durumunda kaldığım, yazarlığını yaptığım süre içinde severek okuyup takip ettiğim ulu sözlük'e iyi bakın.
sağlıcakla, hoşçakalın gözüm....
tanıştığım tüm sevgili yazar arkadaşlarıma, muhabbet ettiğim tüm güzel insanlara selam olsun. sebebini açıklayamayacağım bazı nedenlerden dolayı ayrılma durumunda kaldığım, yazarlığını yaptığım süre içinde severek okuyup takip ettiğim ulu sözlük'e iyi bakın.
sağlıcakla, hoşçakalın gözüm....
an itibariyle kral şarkıların çalındığı maynak radyo.
harbiden sevdiğim bir yazardır. özledim lan ben bu adamı dinime allahıma özledim...