bugün
- laik teyzelerin fenotipi32
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde6
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- beton kemalist olmak4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- mansur yavaş9
- mister bomba bomba erecto2
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- nervio varıdı nerede o13
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- yeni parti8
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- windows 84
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- sarapci koala8
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- vaat edilen topraklar2
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- defne isimli kadınlar2
- radikalkemalist3
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- duş almak3
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- başı açık kızların daha azgın olması2
- islam barış dinidir11
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı2
- yazarların favori oyun karakteri15
- mason greenwood5
- gürcistan5
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- 1948 arap israil savaşı12
- pozcu3
- tavuk şiş4
- kadınların şiirden anlamaması5
- velvet gel sana bir kahve ısmarlayayım4
- yavru kediye tekme atmak3
- galericiler battı mutlu musunuz5
- naber lan ibne2
- osuruktan şiirler89
- türkiye de iş hayatı2
- temas bağımlılığı5
entry'ler (17)
Zararı yoktur fakat bağımlılık yaptığı bir kesindir. 1 senedir kullanıyorum ve kendi kendime bırakayım dedim 2 gün içerisinde hayatım maf oldu kafanızın şu arabalara konulan kafası sallanan köpekler gibi hissediyorsunuz ne olursa olsun antideprasana başlamayın..bırakması çok zordur.
eğer aklınızı yitirmek üzere değilseniz doktor tavsiye etmiş bile olsa kullanmayınız. yani şuan benim eski aklım olsa asla başlamazdım yaklaşık 1 senedir 4 tane kullanıyorum ve hayataım alt üst oldu bağımlılık yapar bırakmak isteseniz bile bırakmazsınız çünkü bir çok yan etkisi var ben bırakayım içmeyim dedim..demez olaydım 2 gün içerisnde yoğun baş dönmeleri bayılacakmışım hissi konuşamam vs vs bir sürü olay yaşadım yani kısacası aklınız varsa kullanmayın hayatınızı berbat eden ilaçlardır..
geleceğiniz yoksa yapmayın kardeşim valla bak çok berbat bişiy ilerde çok pişman oluyorsunuz..
maymundan gelinmemiştir fakat maymunluğu özenen çoktur.
sizi unutmadığının bir ispatıdır sizi ne kadar sevdiğini hatırlamamaya çalışır.
Mutlaka sizden gizli bir iş çeviriyordur. internet hızını yükselttiği yalan, kanmayın.
Hatim indirdiğini sanmamalı. Bu ingilizce bilmediği halde ingilizce bir kitap okumaya benzer hiçbişiy anlamaz boşuna okumuş olur. Aynen bu örnekte olduğu gibi Kur'an-ı Kerim de okunanları anlamak gerekir.
ilk içtiğim zamanlarda ''ıyy bu ne içilir mi iğrenç'' diye başlayıp son zamanlarda bir gün bile içmesem ''nerde bu lanet sigara'' diye aramaya başladım.. kısacası bağımlılık yaptığı doğru.
nerde o bizim zamanımızdaki liseli kızlar... şimdikilerin hepsi ya facede ya twitterda ulaşılması zor değiller artık çoğu herkesle samimi olup herkese kardeşim ayağı çekebilme yılışıklığını gstermektedirler
ne zor bir iştir çocuğun uyumadığına mı yanacaksın yoksa o ayakların ağırmasına mı..ama kesinlikle etkili bir yöntemdir ayakta çocuğu sallamak, yalnız dikkat edin çok hızlı salladığınızda çocuğun yere düşme tehlikesi olabiliyor
sıcak kanları çenelerime vuran insanlardır genelde ve fazlasıyla saf olup başklarını kendileri gibi sanma olasılıkları yüksektir.
sürkeli ilgi gösteren, güvenebileceği, Brad Pitt gibi bir adam ama kızlar üzgünüm yok öyle birisi.
Ben bugün kullanmaya başladım ve sabah yemek yedikten sonra içtim normalde çok içtahsız bir insanımdır fakat yemek yedikten sonra acıkmaya ve doymamaya başladım doktorun bana yanlışlıkla vermiş olmasından korkuyorum bu ilacı umarım çok kilo almadan ilacı bırakabilirim.
her türlü 9874564987 adım öndedir bir bayana göre. Bunun değerini bilin beyler
erkeklere göre bu ''tabiki de evet'' dedirtecek cinsten bir cümledir bu ama kadınlara göre ise ''kadın evde bir hizmetçidir sürekli sağı solu toplar''
sürekli insanların benden yakındığı bir derttir telefonun sürekli kulağımda olması.
seroquel kullanmaya başladım çok korkuyorum.