bugün
M
mechanix8 yıl önce
şu an dinlenen şarkılar
Dün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem gerek Yaşamaya dönmem için hasretini s… devamını gör
M
mechanix8 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
M
mechanix8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
mechanix8 yıl önce
metin türkcan
`şebnem ferah`'ın gitaristi. Süper tekniğe sahip olmasada parçalara gitarıyla guzel eşlik edebilen efendi insan.
M
mechanix8 yıl önce
anın görüntüsü
M
mechanix8 yıl önce
anın görüntüsü
M
mechanix9 yıl önce
anın görüntüsü
M
mechanix9 yıl önce
hocasının sezerciğin önünde fasulye yemesi
İlk izlediğimden 15-20 sene geçti yine izlesem yine acıkacağım sahne. O fasulyeyi hep yemek istedim.
M
mechanix10 yıl önce
uludağ sözlük mobil
zall'ın gelişmeler'de bize duyurduğu yeni gelişmedir. sözlüğe cepten girersiniz falan. reklamında hido dans etmeden inanmayız o ayrı mesele. şaka bir yana linke tıklayıp bilgisayardan da girebiliyorsunuz. basit sözlük gibi oluyor. http://m.uludagsoz… devamını gör
M
mechanix10 yıl önce
uludağ sözlük mobil
zall'ın gelişmeler'de bize duyurduğu yeni gelişmedir. sözlüğe cepten girersiniz falan. reklamında hido dans etmeden inanmayız o ayrı mesele. şaka bir yana linke tıklayıp bilgisayardan da girebiliyorsunuz. basit sözlük gibi oluyor. http://m.uludagsoz… devamını gör
M
mechanix11 yıl önce
ibanez ts9
efsane overdrive pedalı..stevie ray voughan ve carlos santana'nın değişmez pedalıdır.SRV nin pedalı idi:( distortion değildir....overdrive dır. Ton problemi çeken gitaristlerin denemesi şiddetle tavsiye edilir..
M
mechanix11 yıl önce
linda cardellini
1975 doğumlu amerikalı bayan aktör.
M
mechanix11 yıl önce
linda cardellini
1975 doğumlu amerikalı bayan aktör.
M
mechanix11 yıl önce
kitap okurken ayraç kullanmak
Kitapta kaldığın yere ayraç koymak; yarına çıkacağına sessizce umut etmektir. Edit: başlık başa.
M
mechanix11 yıl önce
kitap okurken ayraç kullanmak
Kitapta kaldığın yere ayraç koymak; yarına çıkacağına sessizce umut etmektir. Edit: başlık başa.
M
mechanix11 yıl önce
suspect
ing. şüphelenmek, şüpheli, şüphe etmek vs. anlamlarına gelir.ayrıca bide bu isimde metal grubu vardır ilgilenenlere [link]http://www.thesuspect.net[/link]
M
mechanix11 yıl önce
trash polka
"Realistik" doğrultuda meydana çıkmış, sağlam fikirlerle Şahane modellerin ortaya Çıktığı Dövme çeşididir. Renkler kırmızı-siyahtır. Örnek için; (img:#725585)~gülücük~. edit: bir canlı örnek daha geldi~gülücük~.. (vid:#130595)
M
mechanix11 yıl önce
spoiler
Kurtlar Vadisi Irak filmine giden bi kişinin gitmeyen başka arkadaşına filmin sonunu veya bir bölümüne anlatmasına denir.
M
mechanix11 yıl önce
belaya rus
belarus'da üretilen bir vodka markası. `istanblue` yerine verdi sağolsun tekelci ilk başta biraz işkilledim ama bişey çıkmadı içilebilir yani.~swh~
M
mechanix11 yıl önce
bursa
türkiye'nin dördüncü büyük şehri.
M
mechanix11 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
M
mechanix11 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
M
mechanix11 yıl önce
fender stratocaster
Her gitaristin hayalidir.Amerikanları makbuldur.ayrıca dünyanın yedi harikasından biridir. (bkz)jimi hendirix(/bkz)
M
mechanix11 yıl önce
green mile
(bkz:the green mile)
© copyright 2005 - 2026