bugün
M
masallarin masali3 yıl önce
babanın vefat etmesi
hazirandı. buz gibi olmuş yüzüne, sakallarına dokundum. son kez öptüm. üşümüş babam, başında bekledim yalnız kalmasın diye. konuşabildim, çünkü biliyordum vereceği cevapları. yüzü gülüyordu sanki, öyle kalmıştı. başında bekledim tabutunun, namaz… devamını gör
M
masallarin masali5 yıl önce
içkisi sigarası karı kız ayağı olmayan erkek
ot gibi yaşayan erkektir. edit: sözlükte bu kadar ot bağımlısı olduğunu bilmiyordum.
M
futbol konuşmayan erkek
Aynı ortamda bulunan erkekler her zaman futbol hakkında konuşurken, dâima susan erkektir. Aslında oynamayı da izlemeyi de, pesi de sever. Ama tek konuları futbol olan ibnelere ayar olur. Ses çıkarmaz. Bir de futboldan başka bok bilmeyenlerce ibne da… devamını gör
M
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
M
masallarin masali6 yıl önce
anın kedisi
(img:#1052517) biri kedi mi dedi? entelpipo şaşırtıyon beni, sende seviyon kedi.
M
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
M
hüseyin rahmi gürpinar
M
masallarin masali7 yıl önce
anın görüntüsü
M
gece 03 00 da ateşlenen sigara
her ne sebepten olursa olsun gecenin kalbinde soyulan hislere tercüman olan sigaradır. bir uludağ sözlük klasiğidir, her gece tam saat 03:00 da sözlüğü ve geceyi paylaşmak için, çakmaklarınızı ve sigaralarınızı alın gelin.
M
anın görüntüsü
M
masallarin masali8 yıl önce
limon ağacı yetiştirmek
Uygun iklimde iç anadolu Bölgesinde bile yapılır.
M
limon ağacı yetiştirmek
Uygun iklimde iç anadolu Bölgesinde bile yapılır.
M
dolma kalem
içine mürekkep koyma suretiyle yazılan, kalem. `tam 6 yıl sonra gelen edit:` hasta mısınız lan bu entry'yi 1 günde niye 3 kere artı oylarsınız ki? o değil de harbiden 6 yıl olmuş lan bu entry'yi gireli. ben bu entry'yi girerken doğan çocuk şimdi ok… devamını gör
M
dolma kalem
içine mürekkep koyma suretiyle yazılan, kalem. `tam 6 yıl sonra gelen edit:` hasta mısınız lan bu entry'yi 1 günde niye 3 kere artı oylarsınız ki? o değil de harbiden 6 yıl olmuş lan bu entry'yi gireli. ben bu entry'yi girerken doğan çocuk şimdi ok… devamını gör
M
dolma kalem
M
yaşlandığını hissettiğin anlar
insan evladının yaşlandığını, enerjisinin artık minimuma indiğini hissettiği o nadir anlardır. Şimdi yaşlılık nedir tanımlayalım desek net bir tanımını yakalamamız mümkün olmayacağından mütevellit ufak bir anlatımla betimleyelim. şahsen 28 yaşına b… devamını gör
M
en son aldığınız iltifat
"Dün akşam çok iyiydin."
M
leylak
Zeytingillerden,yaprakları karşılıklı bir ağaççık (Syringa vulgaris).
M
masallarin masali9 yıl önce
sevil atasoy
`istanbul Üniversitesi Adli Tip Enstitüsü`'nün kurucusu prof. dr. `şemsi gök`'ün kızıdır. kendisi de prof. titrine sahiptir. kurumun şu anki yöneticisi, müdüresi konumundadır. ekrana çıktığında alanına olan hakimiyeti ve düzgün görünüşüyle göz dol… devamını gör
M
hanımcılık kazanacak
elimde bira, dil çıkartıyor olacağım.
M
resting bitch face
yüzün dümmmdüz serbest bırakıldığında aldığı halin öfkeli, bıkkın vs. görünmesidir. bu durumdan muzdarip şahıslar yöneltilen sorulara sık sık "benim yüzüm öyle." minvalinde cevaplar verirler. ayrıca canım anam öfkeli versiyonunun başarılı bir örneği… devamını gör
M
masallarin masali10 yıl önce
filmlerdeki en güzel sigara içme sahnesi
Şüphesiz ki `bülent kayabaş`'ın `pardon` filminde sorgu sahnesinde sigara içişinin üzerine yoktur. Birde fonda duman - `manası yok` şarkısı cuk olmuş. Filmde sürekli sigara üzerine dönen sahneler var ama o sahne ömrü hayatında sigara kullanmayan ben… devamını gör
M
masallarin masali10 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hallleri
© copyright 2005 - 2026