bugün
- dansöz izleme keyfi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- ölüm3
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- enayimiknatisii36
- aziz yıldırım12
- uzak durulası insan modelleri5
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması7
- ismail kartal9
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- insan olmaya ceyrek kala26
- online listesinden manita beğenmek7
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- öylesine bir şeyler yaz2
- flat white4
- hangi renksiniz17
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- evde dondurma yapmak5
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- anın görüntüsü24
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- sözlükteki şer çetesi12
- limonlu dondurma4
- milan skriniar5
- gocu50
- ragnarın memeleri5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- s'i l v'e r m'i s t29
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- sözlükte herkesin avcı olması12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- sözlükteki zorbalar12
- beşiktaş8
- seri eksici6
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- tai lung42
entry'ler (20)
kadınların sadece güce taptığını 2 sene içinde ancak kabullenip aşka bütün güveni sarsılmış erkektir, hangi kadın bir erkeğin Beşiktaşı sevdiği gibi sever ki bir erkeği..
Karşıma alıp böyle saatlerce günlerce anlatabileceğim bir insan, bir varlık bile olmadığı için bir sözlükte yabancı insanlara içimi dökmek bana koyuyor sözlük.
Yamuk su terazisindeki çalkantılı hayatlarımız tsunamilere gebe.
dedikodu yapmayı seviyor olmasıdır, başkasının dedikodusunu yapan insan sizin de dedikodunuzu yapacaktır, güvenilmezdir ve güvenilmez insanlar gereksizdir.
Barış istiyoruz, insanlar ölmesin istiyoruz diye insanları kandıranların gerçek yüzünü görürüz bu olayda, bu eşitliği barışı savunduğunu iddia edenler Fırat çakıroğlu şehit olduğunda bi halay çekmedikleri kalmıştır. Biraz aklı yerinde olan bu hainlerin insanları nasıl kandırdığı
gerçek amaçlarının ne olduğunu görür. eşitlik adı altında ırkçılık yapmak.
gerçek amaçlarının ne olduğunu görür. eşitlik adı altında ırkçılık yapmak.
Sanırım yoktur sözlük, belki de biz tek taraflı sevmek için programlanmışızdır.
Başlığı görünce bütün bir günü tek öğünle geçirmiş olduğumu hatırlatmıştır. koca bir ekmeğin içine buzdolabının yarısını doldurduğum bir tost olsa da sağlıksızdır.
Tekrar düşünce bir süre yerde takılıp etrafı izlemeyi gerektirir, sonrasında da güzel bir temizliği..
Gidilecek yere yetişmek için salı pazarından geçmek zorunda kalmaktır.
Bugün makarnaya hangi sosu yapsam acaba?
Kimseye anlatamadığım, kimseyle konuşmak da istemediğim için uzun süredir takip ettiğim sözlüğe üye olmama vesile olan fiildir.
Sezen Aksu - Kolay Olmayacak buradan Müslüm Gürses'e geçiş yapacağım.
Ama adamların dedikleri de düşündürücü, şimdi acaba ne sebepten böyle bir şey gördüm, acaba ne olacak diye sabahlara kadar düşündürür.
Ben sensiz de yaşarım, sen olsaydın bir farklı yaşardım sadece.
O bin tılsımlı anın çarşafından ağır ağır geçirirken hayatını bilemezdi üç tekerlekli bisikletin karanlığa takla atacağını.
Askere haince pusu kurup saldıranlar, onlarca masum insanı insanlığa bile sığmayacak derecede katleden şimdi parti binası yakarak kahraman olunmaz der olmuşlar. Asıl hainden, katilden kahraman olmaz.
Bir türlü anlam veremediğim durumdur, aşk ruhlarla alakalı bir şeydir ve ruhlar birbirinden üstün değildir.
Kız tarafının içinden bir pes canavarı çıkarsa sonunda dalgaya alınma riski olan durumdur.
Herkesi çok mutsuz, umutsuz görüyorum son zamanlar. Bilmiyorum acaba bu küresel mutsuzluğun sebebi giderek artan imkanların insanoğlunu daha bencil, daha doyumsuz ve tatmin olmak bilmeyen yaratıklara mı çeviriyor oluşuydu diye düşünüyorum. Sonra kendimden yola çıkmam gerekirse bende her zaman mutluluğu bir sonraki hedefimde bulmayı ümit ettim ve bir sonrakinde.. Yaşadığım hayatta elimde olan şeylerde mutluluğu aramam gerektiğini hissediyorum sözlük.
Makarna yapmayı bir sanat olarak gören herkese merhabalar..