bugün
- ali koç tutuklansın9
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü12
- en son ne yediniz15
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- küresel10
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi16
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde16
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız10

entry'ler (748)
Yine bir Starbucks kütüphanesinde karsılıklı ders calısan ve kıtap okuyan insanlarlayım. Şaka lan şakan. Millet kimi götürsem dıye bakıyor bırbırıne. Elerde de telefon.
(img:#1)
Düğünüme 6 hafta kala biterse ne olur bitmesse ne olur diye soru soruyorum kendime. Bitmezse ağır gelıyor gelecekteki güZellikleriyle. Ama ya bekarlık gercekten sultanlıksa da karşı şeritten geri vitese takmış benı takıp edıyor sureklı. Siktrgit lan orospu çoçuğu.
Kombınesi alış2 yıldır maçlarına gittiğim takımın taraftarlarıdır. Bir çok isim kullanırlar. Akrepler, grup1966 bunlardan bazıları. inanın maratondakiler hiç susmaz. Tam destek. Benden geçti artık bagırmak. Kuzey üstden aldım bu yıl. Gol olana kadar sessiziz yani. Eto’o takıma katkısından dolayı efsaneler arasındadır. Nasri’yi ne siz sorun ne ben cevaplıyım.
Yağan her yağmur da ıslanan ve kurutmak için elektrikli sobayı kullanan fakir fotoğrafı:) (bkz: ben)
Yağan her yağmur da ıslanan ve kurutmak için elektrikli sobayı kullanan fakir fotoğrafı:) (bkz: ben)
Takdir ederim böylelerini.
Bır de kuzen çıktı bugunlerde. Kankayı kabullendık tamam. Bi şekilde oldu da. Kuzen ne yaa.
görsel
Yine bir Starbucks kütüphanesinde karsılıklı ders calısan ve kıtap okuyan insanlarlayım. Şaka lan şakan. Millet kimi götürsem dıye bakıyor bırbırıne. Elerde de telefon.
Adamdır adam. Uçar, atar.
Gündüzü parali olan eskorttur.
Karamellisi olunca tadindan gecilmez. Startbucks'in vedari iftarı. Hatta bunu bulan cocuklar ceo'dan habersizce satisa cikarmis falan. Ceo'da eski kafali tabii. Soguk kahve mi olur diyenlerden. Olmus. Hem de bal olmus. Lokum olmus.
Gerizekalı müşteri potansiyeline sahip bir firma. Firmada sorun yok. Yanlis anlaşılmasın. O pis masalara nasil oturuyorsunuz lan.
Menusu zengindir. Illaki oyledir. Dun bi kiz tarcin var diye bi icecek getirdi. Hemen degistirdiler. Sonra baristalar bi kahkaha attilar. Sanarsin latte yaparken komik kedi vidyosu izliyorlar. Severim calisanlarini, hepsi saygili efendi cocuklardir. Meger siparis hataliymis. Kiz latte istemis, kasa caramel machiato yazip gondermis, digeri de chai latte yapmis. Ee ne var bunda dedim , anlamadim espriyi!
Eskiden Sifre oldugu icin kolay yapamiyorduk. Simdiyse ohhooo ooooo
Tersi de soz konusudur. Ulkecek cok yaraticiyiz. Çook
Plan kurulur ve duzenek hazirlanir.
40 gun sonra bir mesajla geri dondu. Eve aldim. Kahvalti yaptik. Son kez .ikmekti amacim. Ama asiktim. Son kezi biraz uzattim. simdi o cocuga tekrar geri dondu *
40 gun sonra bir mesajla geri dondu. Eve aldim. Kahvalti yaptik. Son kez .ikmekti amacim. Ama asiktim. Son kezi biraz uzattim. simdi o cocuga tekrar geri dondu *
Merak edip birazdan gömeceğim karisim olup tadini merak ediyorum. Zaten herseyin basi merak degil mi
görsel bunyemi kitap okumaya alistirirken. An.
gonderi begencegine mesaj atsin sozluk. ulam hep ben atiyorum. umrunda degilim ama seni unutmuyorum begenisini alsin sokustursun yatagina.
herseyin planlanmis oldugunu ve kiz istemeden sonra birakip gidecegimi bilmiyor. o mutlu olmayi haketmiyor.
Geceleri bir huzun esnasinda alir gider basin bilmedigin yerlere kalbini. O an kalbinin istedigi yere gitmek istersin. Mantik yoktur. Ulan dur bi nereye de demezsin. Sonra iyi geceler dersin.