bugün
- hangi sözlük kızı daha güzel10
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak12
- sakız adasında sakızlı muhallebi yemek14
- pizzanın 500 tl olması saçmalığı10
- anın görüntüsü11
- erkek erkeğe 69 yapmak8
- leroy sane26
- 11 haziran 2025 ortadoğu daki hareketlilik15
- suya fahiş zam8
- erkek sikmek vs kadın sikmek10
- şeriat9
- baba olmak11
- sözlükte emek vermek9
- en son neye şaşırdınız8
- kendisini taciz eden adama gününü gösteren kadın8
- düşün ki o bunu okuyor10
- bütün vajinaların aynı olması30
- sudekiray9
- bu gömlek ne renk10
- fenerbahceli olmaktan utanmak16
- ellerim yorulsun stemiyorum19
- bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir20
- çocuğunun ciğerinden et yesin de iyileşemesin11
- neydi o şarkının adı yaa16
- taylanda giden erkek8
- gençler evlenmek değil dünya'yı gezmek istiyor11
- çok güzel bir kızın kasiyerlik yapması16
- ateistlerin cevab veremediği sorular15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- fenerbahçe9
- türkiye'de akıl verme kültürü14
- ferdi zeyrek19
- seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi9
- sol frame in iğrençliği8
- gaziosmanpaşa belediyesi'nin akp'ye geçmesi13
- işe evden yemek götürmek19
- en son ağlanan şey8
- 9 haziran 2025 israil'in madleen gemisi saldırısı16
- yeni akit'in ferdi zeyrek karikatürü9
- 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmek8
- menzil şeyhinin lüks aracı17
- prenses erkek20
- şaka maka sözlüğün ölmüş olması15
- manyak olmaya karar verdim16
- sözlükte polis var mı13
- akp'nin yahudilerle ticaret yapmıyoruz yalanı14
- true aleyna tilki evliliği12
- leopar saldırısında yapılacaklar16
- true'nun yetkili olması19
- gay ile evlenen erkek9

entry'ler (261)
cari ciddiyetsizlik
safahat saadeleştirmesi tam bir fecaat. kebairi ekabir olarak anlayan kebairleri var.
şiirsiz ama şuurlu bir sayıyla yeniden el üstünde. 4. sayısı bayilerde değil mahilerde.
ibrahim'in kurban ismail'i gibi, o da filistin'in kurban ismail'i.
ceyhan-seyhan
teknisyen yetiştiren, bir değer üretmeyen parayla satın alabileceğiniz bir dünyayı amerika ile inşa eden japonya'nın amerikanlaşması.
sıktı artık bu türkiye'yi aşağılama oranları, istatistikleri, vay efendim japonya bu kadar okuyor şu kadar kağıt tüketiyor, şöyle defter kaplıyor, böyle açacak kullanıyor saçmalıkları. tamam az okuyoruz; lakin önemli olan okuma edimi değil onun bir medeniyet idrakine tahvili. japonya o kadar okudu da dünyanın hangi meselesine cevap olabildi, jamerika olmaktan başka.
başkalarının hayatı dergisi. dergi, istasyonsuz bir yolculuk sunuyor, okurlarına.
üçüncü sayısı ile adana dan dünya ya giden bir tramvayda olduğunuzu hissettiriyor size. şiir, sinema ve edebiyat bu tramvayın üç vagonu. vatman ise, salim nacar. dergiyi tek başına (göz) dolduruyor.
türkiye'de adam akıllı tarih dersi verilmiyor, bu sebepten de türkiye tarihten dersini almıyor.
hangi isa deyü sorarlar adama, en çok hıristiyanların isa'ya sövdüğüne inandıkları için batı'daki isa algısı peygamber değildir, o bir tanrıdır, islam'a göre de bu en büyük küfürdür * . müslümanlar önce bu yanılgı ile mücadele etmişler, hıristiyanlığa reddiye literatürü ile doludur, islami yayınlar.
herkes tuttuğu yazar kadar kafa yorsa, memleketin hali harap.
mihir tespiti genelde bu altına göre yapılır.
habertürk'te koray çalışkan, nihal bengisu karaca ve iskender pala'nın birlikte hazırlayıp sundukları program. programda kurmaca olduğunu düşündüğüm, 30 yıl sonra komadan uyanan ulvi bey'e 30 yıl'da türkiye'nin değişimini anlatmaya çalışıyorlar.
adana'da bu sular toplansa barajlar dolar. o kadar nem var yani.
bu kadar çok askeri taşıyacak başka vesait bulamayıp da teröre yem edenlerden hesap sorulsun, nerde bu komutan eşlerini bile kuaföre götüren helikopterler?
kompleksle körü körüne inanmak nasıl bağdaşır, anlayamadık. üstadımız taassup mu demek ister acaba? o da islam'da değil olsa olsa müslümanda olur, neresinden tutacağız bilemedik, doğrusu bu ifadenin.
bu adamcağız tespit de yapamıyor, sadece acıyorum. ona akif şiiri anlatabilmek için şiirin şuurdan doğduğunu anlatmak lazım.
(bkz: mehmet akif ersoy un tırt bir şair olduğu gerçeği)
(bkz: mehmet akif ersoy un tırt bir şair olduğu gerçeği)
zavallı kızcağız, medyanın elinde oyuncak oldu. bildik otobüs kavgası ve bir azmanın tepkisi ramazanın maneviyatını bozmak isteyen malum medya ağında fırsata döndü. ben en çok bu kıza üzüldüm.