bugün
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- diyanetten skandal cuma hutbesi10
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması16
- koltukta uyumak9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- anın görüntüsü9
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı18
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8

entry'ler (123)
yeni başlayacak olan üniversite eğitim hayatında sonsuz başarılar dilerim kendisine. umarım ikimizinde yüzünü kara çıkarmaz.
emeğimin karşılığını alırken ellerimin titreyip gözlerimin önüme düşmesine engel olamıyorum. belki de çocukken çok fazla " ayıp " öğrendim, ondandır.
türkiye'de kendimi gerçekten özgür hissetmemi sağlayan ve beni her defasında ilk kez yapıyormuşumcasına heyecanlandıran eylem. bugün yıllardır görmediğim ve aslında çok sevdiğim bir insanıda bulmama vesile olmuştur. hayat halen çok garip*
ayarlar kısmından düzeltilebilecek hadise.
closed beta acıldı. key sahibi olanlar bir günde yaklaşık 4 saat açılan serverlardan birine girip oyunu test edebilirler. eğer siz de key sahibi olmak istiyorsanız marvelheroes.com a girip beta key anketini doldurmalısınız. eğer şanslı çiftlerden biriyseniz paris'e 3 günlük gezi bile kazanabilirsiniz*.
oyun içeriği hakkında bilgi;
oyun ücretsiz olacak. marvel'da yer alan bütün karakterler oyunda mevcut. ücretsiz oynayanlar için bir kaç hero'dan birini seçmek gibi bir seçenek olacak. onun dışında üç farklı paket sunulmuş. starter pack, premium pack ve ultimate pack. fiyatları sırasıyla 30$, 120$ ve 750$ olması bekleniyor. eğer şimdiden alırsanız şu an ki fiyatlar 19$, 60$ ve 200$. her pakette hero ve kıyafet sayısı farklı. anlayacağınız üzere ultimate pakete sahip olan birisinin bütün herolara erişimi mümkün.
oyunun oynanışı hakkında bilgi;
youtube'da marvel heroes diye arattığınız vakit bir kaç gameplay videosu bulmanız mümkün. kısaca diablo 3, torchlight 2 tarzı bir rpg oyunu izlenimi veriyor şimdilik.
gamespot'un oynadığı bir bölüm; https://www.youtube.com/watch?v=A_y_OxhKGR0
oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi;
oyun 2013 bahar diye duyuruldu. şu an zaten bahardayız ve yarın çıkma ihtimali yok, zira halen closed beta'da. tahminler mayıs ayının ortası veya en geç sonu gibi çıkacağını gösteriyor.
son söz; yaza güzel bir başlangıç için iyi bir fırsat gibi görünüyor.
oyun içeriği hakkında bilgi;
oyun ücretsiz olacak. marvel'da yer alan bütün karakterler oyunda mevcut. ücretsiz oynayanlar için bir kaç hero'dan birini seçmek gibi bir seçenek olacak. onun dışında üç farklı paket sunulmuş. starter pack, premium pack ve ultimate pack. fiyatları sırasıyla 30$, 120$ ve 750$ olması bekleniyor. eğer şimdiden alırsanız şu an ki fiyatlar 19$, 60$ ve 200$. her pakette hero ve kıyafet sayısı farklı. anlayacağınız üzere ultimate pakete sahip olan birisinin bütün herolara erişimi mümkün.
oyunun oynanışı hakkında bilgi;
youtube'da marvel heroes diye arattığınız vakit bir kaç gameplay videosu bulmanız mümkün. kısaca diablo 3, torchlight 2 tarzı bir rpg oyunu izlenimi veriyor şimdilik.
gamespot'un oynadığı bir bölüm; https://www.youtube.com/watch?v=A_y_OxhKGR0
oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi;
oyun 2013 bahar diye duyuruldu. şu an zaten bahardayız ve yarın çıkma ihtimali yok, zira halen closed beta'da. tahminler mayıs ayının ortası veya en geç sonu gibi çıkacağını gösteriyor.
son söz; yaza güzel bir başlangıç için iyi bir fırsat gibi görünüyor.
gelip beş dakika bakmış şaşı bak şaşırmıştır.
aynı zamanda ford'un harika reklamlarını izleyebildiğimiz en prestijli turnuva. en güzellerinden biri için;
https://www.youtube.com/watch?v=MGsGQpDqjtw
https://www.youtube.com/watch?v=MGsGQpDqjtw
burak yılmaz, umut bulut ve didier drogba'nın toplamının moussa sow'un tırnağı etmez diyen spor yazarı. hayır nasıl bir tırnak varsa sow'da çok merak ediyorum*.
yeni tasarım da yazar hakkında butonunun artık çalışmasını dilediğim platform. sürekli yeni tasarım - eski tasarım gezmekten yorulduk.
(bkz: true love/#18908022)
(bkz: vincent cavanagh)
anathema grubunun solisti. uzun zaman once izmir'de ki konserlerinde konusmustum. tam da tahmin ettigim gibi tatli birisiydi.
anathema grubunun solisti. uzun zaman once izmir'de ki konserlerinde konusmustum. tam da tahmin ettigim gibi tatli birisiydi.
mesaja basılı tutulduğunda çıkan ' şikayet ' seçeneğinin bir işe yarayıp yaramadığını merak ettiğim uygulamadır.
az önce eve girmeden hemen evvel önümde yürüyen insan müsveddesinin sadece 5 metre önünde çöp varken cips poşetini yolun ortasına atması. bazı insanların yaktığı oksijene kıyamıyorum.
17 mart pazar günü oynanması gereken göztepe-karşıyaka maçının aynı gün bdp mitingi yapılacak olması sebebiyle ertelenmesine karşı iki futbol takımının taraftarlarının birlik olarak( belki de tarih de bir ilk) izmir derbisine dokunma sloganıyla tepki gösterdiği olay. maçın yaklaşık bir hafta sonra oynanacak olmasına rağmen şimdiden sosyal medyada ortam son derece gergin durumda. eğer bir çözüm üretilmezse ki üretilecek gibi durmuyor, haftaya izmir'de yer yerinden oynayabilir. göztepe-karşıyaka rekabetini izmir'de yaşamayanlar belki bilemeyebilir ama birazcık araştırma ile durumun aslında ne kadar tehlikeli olduğunu siz de görebilirsiniz.
ekleme: #izmirDerbisineDokunma ve #GöztepekskMaçıPazarGünüOynanacak twitter kullananlar için.
ekleme: #izmirDerbisineDokunma ve #GöztepekskMaçıPazarGünüOynanacak twitter kullananlar için.