bugün
L
like some snow13 yıl önce
tecavüz
`kız oğlan kız` olan yada olmayan kisinin, tanidigi yada tanimadigi bir erkegin baskisi sonucu o erkekle istemeden girdigi `cinsel munasebet`e verilen addır. `cinsel taciz` suçunun en uzun süreli maphus tatili yaptıran eylemidir. `tecavüzcü coşkun` a… devamını gör
L
küçükken çok sevilen ama şimdi olmayan şeyler
ya bi şeker vardı, adı viva'ydı galiba. şeffaftı ama içinde renkli küçük noktalar vardı. tadı da ayrı bir güzeldi. hiç biyerde bulamıyorum ve tadı sürekli ağzıma geliyor son zamanlarda.
L
nil karaibrahimgil
hazirkart reklamlari ile ünlü olmuş, [bkz]vahdettin beni mahvettin[/bkz] gibi sanat şaheserlerini müzik dünyamıza katmış, "ben boğaziçiliyim, ehehee, [bkz]boğaziçili[/bkz]yim" diye haykırarak ortalıkta dolaşan, son olarak [bkz]organize işler[/bkz] fi… devamını gör
L
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
L
let s kick racism out of football
championship manager adlı oyunun girişinde karşılaşılan slogan. "ırkçılığı futboldan şutlayalım/atalım" şeklinde tercüme edilebilir. yurtdışında bir kampanyanın sloganı olması muhtemeldir. bizdeki `lütfen`i anımsatır.
© copyright 2005 - 2026