bugün
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- dünyayı kimler yönetiyor6
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- gece gelen makarna yeme isteği10
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- büyü yapan sözlük yazarları11
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- zorunlu eğitim13
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- sözlükte cin var mı6
- arkadaşlar bir şey dicem7
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- enayimiknatisii21
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- havaların soğumaya başlaması3
- salça yapan sözlük kızı10
- iyi geceler4
- fenerbahçe12
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- geceye bir şiir bırak7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- demleme usulü makarna5
- ölmüş birini özlemek3
- sarapci koala55
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- victor osimhen10
- bu hesap gizlidir3
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- belaruslu kızlar2
- mucizelere inanıyor musunuz6
- sedat pekmez3
- kendini eleştirebilen insan7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- türkiyede doğmak3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- anın görüntüsü21
entry'ler (88)
öyle bir şehir düşünün ki her mevsimi ayrı güzel, şehrin her mevsiminin dokusu farklı.
görsel
görsel
Gemlik Zeytini Marmara Bölgesinin zeytin ağaçlarının büyük bir kısmını oluşturan zeytinimizdir. Sofralık zeytinde dünyanın önde gelen üreticilerinden oLAN bURSA'DAN DÜNYA PAZARINA iHRAÇ EDiLMEYE BAŞLANDI. JAPONYADAN SONRA Diğer Uzak Doğu ülkeleri de hedef MARKETLER ARASINDA.
denince akla gelen şehir kuşkusuz bursadır. yeşillik içinde doğa içinde gez yürü dinlen. hem parkları düzenlenmesi de aksatılmıyor. Baba sultan parkında yeni bir PROJE KAPSAMINDA PARKIN ÇEVRE DUVARLARINDAN SOSYAL DONATI ALANLARINA KADAR TAMAMEN YENiLEniyor.
BURSA BÜYÜKŞEHiR BELEDiYESi TARAFINDAN GÖRÜKLE’DE YAPILAN, iÇiNDE ÜNiVERSiTE ÖĞRENCiLERi iÇiN YURT, KAFETERYA, RESTORAN, KÜTÜPHANE, OKUMA VE SiNEMA SALONU, KONFERANS SALONU DA BULUNAN GENÇLiK MERKEZi dir.
bursa BÜYÜKŞEHiR BELEDiYESinin ÇiFTÇiLERe ÜRETTiKLERi ÜRÜNLERi DÜŞÜK MALiYETLERLE VE EN iYi ŞEKiLDE DEĞERLENDiREBiLMESi AMACIYLA yaptığı destektir. Kırsalda mahalle muhtarlıklarından gelen talepler doğrultusunda 260 mahalleye salça makinesi dağıtımış.
Ramazan ayı süresince pide fırınları ile pastane ve tatlı salonlarını denetleyerek uygunsuz olan iş yerleri hakkında uyarı ve işlemler yapan Osmangazi Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Osmangazi Belediyesi ekipleri 24 saat nöbetleşe görev yapacak. Zabıta, Park-Bahçeler, Temizlik işleri ile Fen işleri Müdürlükleri, bayram süresince vatandaşlara hizmet verecek.
Kadınlar için ayrı taksi,minibüs,otobüs,vagon ayırma cinsiyetçilik ayrımcılık olarak algılanıyorya çıldırıyorum arkadaş. Sana güvenli seyahat için öneriler sunuluyor sana dikkat ediliyor önemseniyorsun yani. Nedir bu yaygara anlamıyorum.
Osmangazi Belediyesi’nin otizm ve downsendromluçocukların tedavisine yönelik düzenlediği at biniş eğitim programlarına katılan engelli öğrencilere sertifikaları verildi. Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi bünyesindeki açık ve kapalı manejlerde başlatılan at binme eğitimlerinin 6. dönemi de sona erdi.
görsel
görsel
Çocukların davranışlarının şekillendiği yaşlarda öğretilmesi gereken temel alışkanlıklardan biridir. Oyunlarla eğlenerek vs davranışlarını şekillendirebiliriz. Osmangazi Belediyesinin Temizlik işleri Müdürlüğü birkaç çalışmasıyla geçmişte de dikkatimi çekmişti. Bu sefer de ‘Geriye bak doğanı düşün, ileriye bak olacakları düşün’ konulu etkinlikte, geri dönüşümü mümkün olan atıkların ayrı toplayıp öğrencilere kıyafetler dekorlar yaparak bir oyun hazırlanmış.
görsel
görsel
yakınım kızını sokmuş yarışmaya. ikisi de çok heyecanlı.
çocukların yeteneklerine göre bu tarz yarışmalara katılması ve ödüllendirilmesi on numara bir hadise bana kalırsa.
bu demokrasi bayramı iyi oldu harbiden. ülkedeki çomarlar onu kutlasın biz 30 ağustos'u kutlayalım. ayırt edilmiş oluruz.
moderatörler beni de yazar yapın la artık. görün beni de. beni de görün beni de.
o atletle mangala gitme arabası değil mi lan?
evet lan gelsin. aynı zamanda hem ülkenin hem galatsaray'ın hem de sözlüğün başına geçmeli bu adam. parası var.
ulan çomarlar da kalkmış yaşasın suriyeye el atmadan olmayacaktı falan diyor. cerablus temizlenince yerine pyd geçecek. sonra ibre bize dönecek. ha bi bok yapamazlar ama yormaya ne gerek var amk.
galaxy trend plus'a 5.1 kurdum lan. o listeyi artırırım ben.
kendinden 25 yaş küçük bir kıza aşık olabilirsin.
-yek.
-yek.
durun mangalı ben hallederim siz yakamazsınız.