bugün
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- diyanetten skandal cuma hutbesi10
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması16
- koltukta uyumak9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- anın görüntüsü9
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu18
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı16
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8

entry'ler (88)
öyle bir şehir düşünün ki her mevsimi ayrı güzel, şehrin her mevsiminin dokusu farklı.
görsel
görsel
Gemlik Zeytini Marmara Bölgesinin zeytin ağaçlarının büyük bir kısmını oluşturan zeytinimizdir. Sofralık zeytinde dünyanın önde gelen üreticilerinden oLAN bURSA'DAN DÜNYA PAZARINA iHRAÇ EDiLMEYE BAŞLANDI. JAPONYADAN SONRA Diğer Uzak Doğu ülkeleri de hedef MARKETLER ARASINDA.
denince akla gelen şehir kuşkusuz bursadır. yeşillik içinde doğa içinde gez yürü dinlen. hem parkları düzenlenmesi de aksatılmıyor. Baba sultan parkında yeni bir PROJE KAPSAMINDA PARKIN ÇEVRE DUVARLARINDAN SOSYAL DONATI ALANLARINA KADAR TAMAMEN YENiLEniyor.
BURSA BÜYÜKŞEHiR BELEDiYESi TARAFINDAN GÖRÜKLE’DE YAPILAN, iÇiNDE ÜNiVERSiTE ÖĞRENCiLERi iÇiN YURT, KAFETERYA, RESTORAN, KÜTÜPHANE, OKUMA VE SiNEMA SALONU, KONFERANS SALONU DA BULUNAN GENÇLiK MERKEZi dir.
bursa BÜYÜKŞEHiR BELEDiYESinin ÇiFTÇiLERe ÜRETTiKLERi ÜRÜNLERi DÜŞÜK MALiYETLERLE VE EN iYi ŞEKiLDE DEĞERLENDiREBiLMESi AMACIYLA yaptığı destektir. Kırsalda mahalle muhtarlıklarından gelen talepler doğrultusunda 260 mahalleye salça makinesi dağıtımış.
Ramazan ayı süresince pide fırınları ile pastane ve tatlı salonlarını denetleyerek uygunsuz olan iş yerleri hakkında uyarı ve işlemler yapan Osmangazi Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Osmangazi Belediyesi ekipleri 24 saat nöbetleşe görev yapacak. Zabıta, Park-Bahçeler, Temizlik işleri ile Fen işleri Müdürlükleri, bayram süresince vatandaşlara hizmet verecek.
Kadınlar için ayrı taksi,minibüs,otobüs,vagon ayırma cinsiyetçilik ayrımcılık olarak algılanıyorya çıldırıyorum arkadaş. Sana güvenli seyahat için öneriler sunuluyor sana dikkat ediliyor önemseniyorsun yani. Nedir bu yaygara anlamıyorum.
Osmangazi Belediyesi’nin otizm ve downsendromluçocukların tedavisine yönelik düzenlediği at biniş eğitim programlarına katılan engelli öğrencilere sertifikaları verildi. Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi bünyesindeki açık ve kapalı manejlerde başlatılan at binme eğitimlerinin 6. dönemi de sona erdi.
görsel
görsel
Çocukların davranışlarının şekillendiği yaşlarda öğretilmesi gereken temel alışkanlıklardan biridir. Oyunlarla eğlenerek vs davranışlarını şekillendirebiliriz. Osmangazi Belediyesinin Temizlik işleri Müdürlüğü birkaç çalışmasıyla geçmişte de dikkatimi çekmişti. Bu sefer de ‘Geriye bak doğanı düşün, ileriye bak olacakları düşün’ konulu etkinlikte, geri dönüşümü mümkün olan atıkların ayrı toplayıp öğrencilere kıyafetler dekorlar yaparak bir oyun hazırlanmış.
görsel
görsel
yakınım kızını sokmuş yarışmaya. ikisi de çok heyecanlı.
çocukların yeteneklerine göre bu tarz yarışmalara katılması ve ödüllendirilmesi on numara bir hadise bana kalırsa.
bu demokrasi bayramı iyi oldu harbiden. ülkedeki çomarlar onu kutlasın biz 30 ağustos'u kutlayalım. ayırt edilmiş oluruz.
moderatörler beni de yazar yapın la artık. görün beni de. beni de görün beni de.
o atletle mangala gitme arabası değil mi lan?
evet lan gelsin. aynı zamanda hem ülkenin hem galatsaray'ın hem de sözlüğün başına geçmeli bu adam. parası var.
ulan çomarlar da kalkmış yaşasın suriyeye el atmadan olmayacaktı falan diyor. cerablus temizlenince yerine pyd geçecek. sonra ibre bize dönecek. ha bi bok yapamazlar ama yormaya ne gerek var amk.
galaxy trend plus'a 5.1 kurdum lan. o listeyi artırırım ben.
kendinden 25 yaş küçük bir kıza aşık olabilirsin.
-yek.
-yek.
durun mangalı ben hallederim siz yakamazsınız.