bugün
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil18
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi15
- arda güler8
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler20
- sırrı süreyya önder51
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü12
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü13
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (210)
görsel
Tavsiye edilen kitaplardır, bilhassa edebiyatçılara.
Tavsiye edilen kitaplardır, bilhassa edebiyatçılara.
Günüm o kadar boş ve sıkıcı geçti ki bittiğini kabul edemedim, uzatmaları oynuyorum şuan.
Günümü böyle saçma sapan geçirince uyuyasim gelmiyor bi türlü nedense. "Bu ne amk bitti mi şimdi, böyle gün mü olur" diyerek tatmin edici biseyler yapmak istiyorum ama bu seferde, bu saatte ne yapılır amk kim ugrasacak diyerek daha büyük bi sıkıntıya giriyorum sonra basliyor duvara bakarak ilginç bir şeyler olmasını beklemek.
Sonsuz bi sıkıntı döngüsünde sıkışmış gibiyim yani, help.
Günümü böyle saçma sapan geçirince uyuyasim gelmiyor bi türlü nedense. "Bu ne amk bitti mi şimdi, böyle gün mü olur" diyerek tatmin edici biseyler yapmak istiyorum ama bu seferde, bu saatte ne yapılır amk kim ugrasacak diyerek daha büyük bi sıkıntıya giriyorum sonra basliyor duvara bakarak ilginç bir şeyler olmasını beklemek.
Sonsuz bi sıkıntı döngüsünde sıkışmış gibiyim yani, help.
Batıp batmadigini anlayamadigim firma.
Hala seferler gözüküyor bilet alsam mı guvenemedim.
Hala seferler gözüküyor bilet alsam mı guvenemedim.
There's so much said and done
But after all the time has come
To leave it all behind.
Selam olsun (bkz: scorpions)
But after all the time has come
To leave it all behind.
Selam olsun (bkz: scorpions)
Olm lütfen türkçe öğrenin ya. Gözlerim kanadı amk.
görsel
Ruh halim de bu liste gibi, tam ciddi olucam arkada serdar ortaç çalmaya başlıyor.
Sal beni bi serdar abi.
Ruh halim de bu liste gibi, tam ciddi olucam arkada serdar ortaç çalmaya başlıyor.
Sal beni bi serdar abi.
Yasaklar oldukça suç da olacaktır. Yasaklamak çözüm değil.
Looking down the barrel of today- hatebreed
No sleeep, no reest
No sleeep, no reest
"Eğer çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır."
-Dr.Nowzaradan
-Dr.Nowzaradan
Varlığını unuttuğum ünlü kişisi. Taa kii oğullarını görene kadar. Kendisi artık idolüm olmuştur. Böyle boy boy doğurup bunlari ben yaptim diye sergileyecegim bende.
Bu isimler nerden geliyor bilen söylesin. Oğullarının ismi :
Kai
Miro
Dilan
Daren
Değişik.
Bu isimler nerden geliyor bilen söylesin. Oğullarının ismi :
Kai
Miro
Dilan
Daren
Değişik.
Dünyayı bez çantalar kurtaracak.
Ne alicam derseniz de posetinizi yanınızda götürün birşeyler alacaksanız. Her alışverişte yeni poşet almak zorunda değilsiniz.
Zara poşetlerini madalyon gibi yirmi dört saat elinizde gezdirmenize hiç gerek yok.
Ne alicam derseniz de posetinizi yanınızda götürün birşeyler alacaksanız. Her alışverişte yeni poşet almak zorunda değilsiniz.
Zara poşetlerini madalyon gibi yirmi dört saat elinizde gezdirmenize hiç gerek yok.
Steam (stiim) i, steam (siteam) diye okuyanlarin da olduğunu öğrendiğimiz başlık.
Her gün beni şaşırtıyorsunuz yaa yerim.
Her gün beni şaşırtıyorsunuz yaa yerim.
Türkiye de asla karşığı olmayan kavram. Kesinlikle yok.
Orospu çocuğu. Hic bi sey olmuyor bu ülkede hiç bir sey değişmiyor. Hangi cesaret bunu yapıp internete atabilir ya? Kimsenin adalet korkusu kalmadı artık böyle orospu çocukları at koşturuyor meydanda kimsenin umrunda değil. Kaldıramiyorum artık, elimden hiç bir şey gelmiyor. Çaresizlik çaresizlik çaresizlik çaresizlik.
Yaklaşık 2 aydır beynimi kemiren soru. En son sey düşündüm, bi silgi büyüklüğündeki 2 tane mantar tipali cam siselerden alip, onun üzerine ufak bi isleme yaptırıp daha şık hale getirdikten sonra iki adet iğneyle birlikte hadi birbirimizi delip kanlarimizi bu şişelere koyalım demeyi düşünüyorum. Tabi bu olayın özeti. isin romantik yani bende merak etmeyin. Siz boyle romantik bi ortamda guzel sözlerle falan sunulduğunu hayal edin.
Belki tıpa kısmını deldirip kolye olarak da kullanılmasını saglayabilirim ama oldugu gibi de saklanabilir.
Oylarınızı, fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
Not: söz konusu kişi erkek.
Not 2 : fikirlerinizi bekliyorum demesem daha cok oylardiniz amk bidaha da bisey beklemem sizden.
Belki tıpa kısmını deldirip kolye olarak da kullanılmasını saglayabilirim ama oldugu gibi de saklanabilir.
Oylarınızı, fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
Not: söz konusu kişi erkek.
Not 2 : fikirlerinizi bekliyorum demesem daha cok oylardiniz amk bidaha da bisey beklemem sizden.
ilkokul aşkıma akrostiş yazmıştım bildiğim iki kelimeyle daha 3. sınıfta. Bide annem görür diye akrostişin baş harflerinin üstüne çarpı atmısım ki anlasilmasin. Sadece çarpı ama, çünkü çarpının altından harfler kabak gibi gözükmüyor hiç. O zamandan belliymis böyle fişek olacağım.