bugün
L
leonunbitkisi7 yıl önce
yazarların okuduğu kitaplar
(img:#1806376) Tavsiye edilen kitaplardır, bilhassa edebiyatçılara.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
anın görüntüsü
L
leonunbitkisi7 yıl önce
yazarların ruh halleri
Şuan otobüs kartını kaybetmişim içimde çok kötü bir his var paso doluydu ilk defa doluydu kendimi çok kötü hissediyorum evlat acısı gibi bir şey be kardeşim hayatımda ilk defa bir kartım doluydu .
L
leonunbitkisi7 yıl önce
en nefret edilen şeyler
yazarların en çok nefret ettiği iki şeydir. 1- ırkçılık. 2- kürtler.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
L
leonunbitkisi7 yıl önce
atatürkçü yazarlar
yazılarında atatürk'ü ve onun düşünce ve yapısı anlayabilen çağdaş yazarlardır.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
atatürkçü yazarlar
yazılarında atatürk'ü ve onun düşünce ve yapısı anlayabilen çağdaş yazarlardır.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
the protector
(bkz:tom yum goong)
L
leonunbitkisi7 yıl önce
(img:#1778791) Fena müzik yapmayan isvicreli melodik death metal grubu. Zaten bu isvicreliler agzini açsa metal oluyor. Solisti Johannes Eckerström hayran olunası birşeydir. Black waltz Hail to apocalypse Bu iki albümleri özellikle güzel bana… devamını gör
L
leonunbitkisi7 yıl önce
insan ömrünün evreleri
ilk dişi çıkınca insan bir yaş alır. ilk arkadaşını bulduğunca bir yaş daha alır. bir yaş da ilk adet gördüğünce cinsel organının işemek dışında da kullanıldığını görünce alır. daha sonra aşık olur, bu en güzel yaşıdır. çünkü bir daha asla aşık olama… devamını gör
L
leonunbitkisi7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
L
leonunbitkisi7 yıl önce
jane austen
16 aralık 1775 - 18 haziran 1817, ingiltere. sıradan insanların günlük yaşamlarını işleyerek, romana ilk kez belirgin bir çağdaş özellik kazandıran ingiliz romancı. bazı eserleri: *`Persuasion` *`aşk ve gurur ` *`emma` *`umut parkı` *`inanç` … devamını gör
L
leonunbitkisi7 yıl önce
anın görüntüsü
L
leonunbitkisi7 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
anın görüntüsü
L
leonunbitkisi7 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
L
leonunbitkisi7 yıl önce
dolar
abd para birimi.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
orkide
pahalı bir çiçek. `ankara` `beşevler`de birde `pastane` vardı bu isimde. ~peeeh~
L
leonunbitkisi7 yıl önce
jason momoa
Conan the Barbarian 2011'deki yeni conanımız ben filmden pek ümitli değilim adam mimikleri yutmuş conanın vahşiliğini, çapkınlığını iyi yansıtmış olabilir ama kol kası ve göğüs kası çalışmak zorunda yeni conanımız bana ormanın çocuğu gibi geldi. htt… devamını gör
L
leonunbitkisi7 yıl önce
hayranlık beslenen ünlüler
Başta kesha ve jennifer olmak üzere hayranlık duyduğum ünlülerden birkaçıdır.
L
leonunbitkisi7 yıl önce
L
leonunbitkisi7 yıl önce
L
leonunbitkisi7 yıl önce
sözlük yazarlarının en son aldığı kitaplar
(bkz:can dündar-lüsyen) gerçekten şahane bir yapıt olmuş azizim. Herkese okumasını buradan şiddetle tavsiye ederim. edit: sevgili eksi oy basan arkadaşım inan nikimde değil bastığın eksi fakat senin iyiliğin için bak okuduğun bir entry'yi ne hakkınd… devamını gör
© copyright 2005 - 2026