bugün

sevdiği entry'ler

ulunun en iyi 5 yazarı

Ups boobss
içimdeölenbirivar
Lilith
Lookin
Ve hz ktç.

sözlükte yaşanan aşkların hazin sonu

Bazen nick altı giriyorum ya:
" nick altıma yazma benimki görürse beni siker"
Diye mesajlar geliyor
"Seninki sözlüğü mü okuyor" diye soruyorum;
"Yo kendisi de yazar, burda tanıştık" minvali şeyler söylüyorlar

Çoğu böyle mesajdan sonra anlıyorum ki buradaki salak ilişkilerin çoğu benim elimde swh
Basarım nick altını ona göre

askere giden sevgiliyi terk etmek

--spoiler--
yabancı dizilerde örneğine rastlayabilirsiniz. ccc john reese ccc was here.
--spoiler--

selfie çubuğu

7-8 sene öncesinin en popüler ürünlerinden biri. elinde bu çubuktan olmayanı dövüyorlardı yeminle. çok çabuk hayatımıza girdi ve bir anda yok oldu. vay beee!!

karne hediyesi et aldı videosunun tamamı

muhabirin bok yemesi var mı? var.
yalan habercilik var mı? var.
ipnelik puştluk var mı? var...

ama tüm bunlar bu ülkede her gece milyonlarca çocuğun yatağa aç girdiği gerçeğini, milyonlarca çocuğun, milyonlarca insanın yetersiz beslendiği gerçeğini değiştiriyor mu?

bu orospu muhabir (kimse kusura bakmasın), evet bu orospu muhabir böyle bir şey yaparak ülkeyi felakete sürükleyen akp'nin ekmeğine yağ sürdü adeta.

aç gezip akp'ye oy veren milyonlarca insan bu saatten sonra "geçinemiyoruz, açız" diyen hiçbir haberi dikkate almaz, inanmaz.

işte bu ülke böyle gerizekalılar sayesinde siyasal islama teslim edildi.

the cranberries

zombie isimli şarkıları ile ergenligimde yabancı müzik maceramda bana ışık tutmuş olan grup.
ay dinleyesim geldi sabah sabah.

ın your head
ın your head
zombie zombie zombie ei ei
what's in your head
ın your head
zombie, zombie, zombie
ei, ei, ei, oh do do do do do do do do

rahatladım. tşk.

john carpenter

"There are two different stories in horror: internal and external. in external horror films, the evil comes from the outside, the other tribe, this thing in the darkness that we don't understand. internal is the human heart."

günaydın sözlük

Sabah sabah hepiniz Nihat hatipoğlu gibi giriş yapıyorsunuz sözlüğe ama öğleye doğru Erol Taş'a dönüşceksiniz.

Kimi kandırıyonuz?

Öyle o anlamda taş değil bak. Erol Taş.

çay almaya giderken telefonu yanına almak

Ben cebe koyuyorum evet.

kündekari

ağaçla yapılan kakmacılık*.

kündekari

Kenarları negatif ve pozitif değerlerde oyulmuş, çokgen ve yıldız biçiminde ayrı ayrı kesilmiş, rumî ve palmet kabartmalarıyla bezenmiş parçalar ile ahşap kirişlerin birbirine geçmesi biçiminde uygulanan ve büyük bir ustalık isteyen kündekâri, bezeme kompozisyonudur. geometrik bir şemaya dayanır. Zıvanalar deliklere ve tablalar kiriş sitemi ile birbirine oturur, binlerce parçayı sadece iki dış seren ayakta tutar, bu yetmezmiş gibi, üzerine Ebced hesabıyla tarih ve isim bile düşürülür. derin anlamlar eşliğinde derin bir el maharetidir kündekâri, sabırla nakşedilir.

40 yaş üstü şeriat düşmanlarının nursuz olması

Yeterki onursuz olmasın aşk!

lookin olayı varmış anlatın arkidişler

sözlükte baya önemli bir yazardı zekiydi, sevilir sayılırdı. bir arkadaşından mı ne ihanete mi uğradı sözlük mü hacklendi ne oldu özel konuşmaları ifşa oldu. yanlış olmasın 1 gün mü ne sözlüğe giremedik onla beraber yanan bir kaç yazar daha oldu. senelerdir arkadaş olan bin bir türlü şey konuşan sırlar vs. Sonra kendi isteğiyle sözlüğü bırakan bir sürü iyi yazar oldu güven sorunundan. sözlükte ayrıca onlarcasını silik yaptı.

sonra bir daha toparlamadı sözlük keşke olsalar geri gelseler. ahh lookim sürekli nickaltı girerdin bana, çok tatlı bir yazardın. geri dön olur mu? bekleyeceğim seni..
© copyright 2005 - 2026