bugün
- nervionun merak ettiği yazar18
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- en merak ettiğin ulu yazarı24
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri5
- sapıkça başlık açan yazarlar6
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- bana kezban dediler4
- sevgilinin giyimine karışmak7
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler11
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar6
- merak edilen sözlük erkeği6
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- tanga giyen kızın namusu4
- şımarık yazarlar5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu4
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- gaylik alametleri9
- ulaşamadığı kadına mundar demek8
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- komşuları itici yapan detaylar4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- sapık entryler giren insanımsılar5
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi10
- ciguli vs velvet7
- royall stars2
- katatespizartmasi17
- şimdi herkes su içsin11
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- şehre inen domuzları besleyen kadın7
- ellerim bomboş3
- keko saç tıraşı4
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- üsküdar da martıya eziyet7
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- recep tayyip erdoğan10
- bir idam mahkumunun son günü3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- kitap okurken ağlamak8

zeus'la demeter'in kızıdır. genç bir kız olan persephone'ye hades aşık olur ve onu yeraltına yani kendi dünyasına kaçırır. bu olay üzerine demeter o kadar üzülmüştür ki, hasat vermemiş ve dünya buğday kıtlığına girmiştir. açlık ve ölümler büyüyünce z… devamını gör

bir izmir'de en az iki sene yaşayıp izmir kızlarını görmüş ve onlarla bir şeyler yaşamış kişinin yaktığı sigara değildir. canım izmir kızları...

bir izmir'de en az iki sene yaşayıp izmir kızlarını görmüş ve onlarla bir şeyler yaşamış kişinin yaktığı sigara değildir. canım izmir kızları...

hz. muhammed'in miraç gecesi namaz kıldığı cami. `kudüs`'te bulunmakla birlikte tamamen israil denetimindedir. cuma namazlarında onbinlerce insana ev sahipliği yapar.

cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır.
`fethiye` - `ölüdeniz`
bursa - tarihi çınar
`maraş kalesi`

`türkiye cumhuriyeti` para birimi..
edit: kötüleyen bi arkadaş olmuş bunu. bilgilerimi kontrol ettim de cibuti para birimiymiş pardon!!!

35 yaş civarındaki edebiyat öğretmenimin şiir okuyarak kız öğrencilerini kendisine hasta ettiğine şahit oldum. Yapılması halinde etkisini gösterebilitesi yüksek olan iş.

ümmet vazgeçmez. Çünkü bu millet Amerika’nın peşinden koşan, ab yalakası, fetö-hdp-pkk üçgeninde sıkışıp kalan bir iktidar görmek istemiyor. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın, doları isterseniz 100 yapın bu millet kuru soğan yer yinede bağımsızlığını… devamını gör

1974 yılında [bkz]Bill Gates[/bkz] ve arkadaşı [bkz]Paul Allen[/bkz] tarafından kurulmuş [bkz]msdos[/bkz] ve [bkz]windows[/bkz] işletim sistemlerini geliştirerek dünyanın en büyük şirketlerinden biri olmuş yazılım devi.

`shp`'nin üç büyük ili de aldığı seçimdir. eğer mart 2014 yerel seçimlerinde `chp` ankara'dan da güçlü bir aday çıkarırsa sosyal demokrat'lar bunu ikinci defa gerçekleştirebilir.

eylül 1977'den bu yana hâlâ seyahatini devam ettiren uzay aracı.`jüpiter` ve `satürn`'ün yakınından geçip bu gezegenlerin fotoğraflarını çekmiştir.`dünya` ile irtibatı 2020 yılında kesileceği düşünülüyor. 721kg olan uzay aracı 480w güç üretiyor.
üst… devamını gör

istanbul gibi tarihimizi ve ülkemizi en güzel, iyi şekilde temsil edecek olan dünyanın sayılı güzide şehirlerinden birisi olması ile nedenini saçma bulduğum nedenlerden dolayı da başkent yapılmayıp, ankara'nın başkent yapılması durumudur..
yahu kard… devamını gör

bir aşhane bir çişhane al sana gümüşhane, ben diyorum gümüşhane sen diyorsun anüsüm şahane gibi güzel tekerlemelerle adı anılan şehir. ~bin şahit gerekebilir~

1916'da osmanlı devleti'ne karşı yapılan arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlanan ve kullanılmasına başlanan bayrak. bunu 1964 yılında filistin kurtuluş örgütünün bayrağı filistin halkının bayrağı olarak ilan etmesi izler. bundan sonra da 1988 y… devamını gör

ana tanımı dışında bilgi:
facebookta bir grup. OdtÜ biyoloji bilmem ne kulübünün sayfası.
inanılmaz iyi işler çıkarıyorlar. çok güzel yazı dizileri ve belgeselleri var. sorulan tüm sorulara makaleler ile cevap veren iyi bir kadrosu var.
he hiç bir… devamını gör