bugün
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ispanya'nin terör bitirme formülü39
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor7
- kadının en öpülesi yeri9
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi45
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- görünmez savaş uçağı5
- kuran da namazın olmaması11
- claudian clouds6
- sevgili6
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- kalp krizi4
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- ak troller3
- güllü muhallebi5
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek2
- fiziği güzel sözlük kızları52
- gocu kaç gün çaylak oldu sorunsalı2
- en iyi antidepresan4
- koç burcu insanları7
- sabahın köründe işe giden ezik13
- özel uçak alacaklara tavsiyeler7
- yas sürecindeki bir insana söylenen boş sözler3
- hesabını gizleyenler hangi kafayı yaşıyor6
- yahudi kıyafetleri3
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- 2 ekim 2026 pendikspor galatasaray maçı3
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler3
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- tayyip istifa7
- erkeklerin sadece cinsel obje olarak görülmesi2
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak7
- dürümle ayranı aynı anda bitirmek6
- kadın şoför5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- ellerim bos gonlum hos8
- nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek5
- tel avive atom bombası atmak8
- gül lokumu2
- yay burcu4
- aşerei mubeşşere4
- ayrı mutfakların insanları9
- birini unutmak7
- my name is buck4
- sümük fetişi6
entry'ler (67)
barcelona ayağa top yapan takım. onların karşısında dinç ve güçlü bir takım olması lazım öncelikle. sonra ne olur ne olmaz diyerek 4 savunma 3 ortasaha oyuncusunu arkaya dikeceksin, topu kendi sahanda oynatacaksın. onların önünde 2 tane kaliteli hızlı oyuncu lazım. 1 de güçlü santrafor, 1 90 dan uzun, zenci tercihimizdir. sonra bekleyeceksin ki kontraatak olsun. mourinho'nun interdeki taktiği.
ya da onların yaptığının daha iyisini yapacaksın. güçlü diri topcuların olacak. arsenalin taktiği
ya da onların yaptığının daha iyisini yapacaksın. güçlü diri topcuların olacak. arsenalin taktiği
ilk sezonundan 5-6 bölüm izleyip beğenmediğim dizi. eğer sheldon buysa, ben yokum dediğim dizi.
saç tipini beğenmiyorum ama iyi kaleci vesselam.
zamanında 5-1 kazanınca 7 sene konuşmuşlar, ta ki manu 5-0 kazanana kadar. bu gidişle bi 10 sene konuşulacak bu derbi.
bunu düşünen insana yobaz diyenler kadar yobaz değildir. deprem ve bunun gibi doğal afetlerin, tanrının ikazı olduğunu azıcık kafanız basıyorsa tefsirlerden öğrenebilirsiniz. bunu feto demiyor, tayyip de demiyor, kuran diyor. sizin kafanızın basmadığı olaylar dönüyo evrende, susun oturun.
başlığı görünce aklımdan t-bag, john abruzzi, joker geçmedi değil. ama benim favorim simon adebisi.
afferimdir onlara. ulan interi yenince fener aleyhine tezahürat ediyo bu hamsinin ipneleri. antayla beşiktaş maçında o çocugu aziz yıldırım diyen çarşı taraftarı varken bunun neresi absürt?
tabii ki yan etkileri de bulunmaktadır. örneğin harbiden bi işiniz çıkıp 16 saniye sonra cevap yazdığınızda 'lan acaba bu benim goguldan baktığımı mı sandı' diye düşünüp, goguldan bakmadığınızı ispatlamak için sıvayabilirsiniz.
nefret ettiğim durum. lan arkadaş dedemin adını da niye iliştirirsin ki anamın koyduğu ismin yanına? hayır bok mu var? soyun mu kuruyacak yani nedir bu. tamam isimler tek tek söylenince kombine halindeki gibi çirkin olmuyor, ama nedir abicim niye koyarsınız ki 2 isim.
zaman kaybı. yaklaşık 2 sene önce arkadaşların yoğun tavsiyelerinden dolayı izlediğim, halen ismini duyunca dellendiğim film. ne yani fikirlere kurşun işlemezmiş, ben bilmiyodum eyvallah. ya, ya bi siktirin gidin çay koyun.
haa natali portmınt ablamız için izlenir yani o kadar da değil.
haa natali portmınt ablamız için izlenir yani o kadar da değil.
bu sınav ygs gibi zekanızı ölçmez, çalışmanızı ölçer; yegeseniz iyiyse de kötüyse de aldanmayın. ha bide, hedefinizi seçip onun en iyisini kazanmak için çalışın, önce puan alalım bakarız hele mantığı tercih döneminde -ki en çok çalışmanız gereken dönem olacak- çok sıkıntı çekersiniz.
tercih yapacaklara tavsiye, sakın puanıma yazık olur mantığıyla hareket etmeyin.
tercih yapacaklara tavsiye, sakın puanıma yazık olur mantığıyla hareket etmeyin.
fiziğinin gelişimine hayran kaldığım, şenol hocanın ona cok şey kattığını düşündüğüm topçu. iyidie hoştur da, azerbaycana atar almanyaya atamaz. at bi almanyaya görelim de iyi topçusun diyelim dimi ama...
edit akbayram: ulan almanya derken, büyük takımlara attıgı gol oranı küçük takımlardan daha az diyorum basmıyor mu kafan?
edit akbayram: ulan almanya derken, büyük takımlara attıgı gol oranı küçük takımlardan daha az diyorum basmıyor mu kafan?
bu barcayı birçok takım yenebilir. mesele 2 sene önceki barçayı yenmektir, bunu da sadece mourinho başarmıştır. mourinho da bunu sadece interle başarmıştır. bunu da sadece 8 savunma 1 eto'o ve 1 milito ile başarabilmiştir.
bilip bilmeden konuşan toplumdan daha akıllıdırlar.
genelde tüm gün evden çıkmayı düşünmeyen insandır. asosyal olabilir. (bkz: kendimden biliyorum)
şindi mühendis vaar, mühendis var. mühendis alır bence, akşama kadar direksiyon başında insanın sinirleri bozulur.
okulda anlamaya kafası basmayanların, kpss ye hazırlanırken göt korkusuna karışık duyduğu sevgi.
insan artığı yaratıklar, onların amlarına koyayım ben. en azından bişey söyleme ağlatma çocuğu. o kadar kibar istemişse al 1 tane mendil ne olur yani.