bugün

sevdiği entry'ler

esenler otogarı

Gecen arkadasi karsilamaya gittim , zorla ankaraya goturduler.laf da anlatamiyosun ki adamlara.

helikopterle mekan basmakk

acayip olay.

(bkz: buralara mağara entryleri gelecek)

edit: ayrıca "basmakk" nedir? instagramda ayak fotoğrafı paylaşan tatil kızı mısın lan?

kadınların espri yapamaması

Kadın gülsün diye yapıldı ilk espri.

yazar alımları

bizim zamanımızda çok zordu. yazılı mülakatı geçtikten sonra sözlü mülakatta ''denize atatürk mü düşse kurtarırsın hz. muhammed mi '' sorusu bile sorulurdu.

şimdi ise önüne geleni almışlar. sanırım 11. nesillerin hepsi paralel yapılanmacı. ulan bir tane mi düzgün, dişe dokunur entry kasan, format sahibi bir 11. nesil olmaz.

22 temmuz 2015 twitter a erişimin yasaklanması

kendi çaplarında eğlensinler. twitter yasağını twitter üzerindem dünyaya duyurmuş insanlariz biz .

en başarılı sololar

demir demirkan - göçmen.

galatasaray dan nefret etme nedenleri

bu ülkede en sevilmeyen takım şüphesiz ki fenerbahçedir fakat bu sevilmeme durumu başarısından dolayı değil bunu herkes biliyor zaten. gelelim galatasarayın durumuna, sevilmemesi gayet doğal sonuçta en çok başarıyı elde eden, yıllar sonra dahi ulaşılması güç yerlere bi zamanlar gelmiş olan bir takım. durum böyle olunca hem kıskanılır hem de nefret edilir ben şahsen diğer takım taraftarlarının galatasaray dan nefret etmesine saygı duyuyorum. ben olsam bende sevmezdim.

robin van persie

Dünyanın en iyi 3 forvetinden biri olarak gösteriliyormuş..

o zaman bunlar forvet değil kaleci herhalde

messi
Ronaldo
ibra
aguero
zdeko
benzama
torres
mandzukiç
lewandoski
drogba...

21 temmuz 2015 oytunkaran cadisila maçı

Mustafa pektemek'in sakatlanacağı maç.

yazarlara yeni nick öneriyoruz kampanyası

Sözlükteki yazarların nicklerinin pek işlevselliğinin kalmadığını, ya da en baştan beri olmadığını düşünüp; yeni nick önermektir.
Ben başlayım bir kaç örnekle.

moonlight sonata: ziyaaaa
Hicbirseyebosunaiclenmeyenadam: kasli dindos forza
Kukla: kusimatosunun gölgesinde uyuyan ibine
Protest sanayici: atvm rayban cekil onumden hayvan
asuregibisurat: ilikgibikiz
Ayizit: nyks
Mozartin kalbine giden yol: mozarttanbircocugumolsunistiyorum
Oytunkaran: evetimle sev beni evet
etuuu: takkeli ve ofkeli
hasmet ibriktaroglu: bayramdglseyrandglhasmetbeniniyeoptu
Milyonlarin bacisi: milyonlarin ilgi b*dalasi
Ac dc dinleyen kiz: ac dc motor
Lunpenlunpen: ayaklarim feyk kalk cay ver uveyk
Lookin: nasil caylak olunur
Kuresel ikinma: evrensel pandikleme
Urangu: kalk giz bu nick tutar.
Ben: orion kemerindeki sapsik
Vee zall: arkslr dzldi ss

Dipnot: isminin orada yazılı durmasından rahatsız olanlar olursa pm atsın, belki silerim. *
Dipnot 2: yeni nick isimleri tamamen ironi içeriklidir. Art niyet kesinlikle yoktur.

Büdüt: art niyet var diyemeyiz olm. Şurda nicki yazanların arasında konuşmadığım bir iki kişidir. Hepsiyle iyi kötü muhabbetim var. Her neyse, hayırlı güneşler.

bir günleri bugün yaşamak uğruna yarınlardan olmak

sabrı hayatına sadece sözlükten bir kelimeymişçesine dahil eden, gördüğü, duyduğu, dokunduğu tüm güzellikleri daha olgunlaşmasını beklemeden bir an önce hayatına dahil etmeye çalışan, oysa o gün geldiğinde mutluluğun doruklarına çıkacakken bu şıpsevdiliği yüzünden hep şu anların peşinden koşan bireyin; o birbirinden güzel bir günleri bugün yapmaya çalışıp, gelecek nice güzel günleri heder etmesi.
© copyright 2005 - 2026