bugün
- sözlükte erkekleri istemiyoruz16
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi9
- beyazsemsiyeliyabanci48
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır8
- ilk aşkınız3
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak3
- togg'a lpg taktırmak7
- bugün mükemmel bir gün olacak3
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak7
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- yıldırım'ın başkan olmasından mutlu olan cimbomlu2
- soğuk suyla duş alan insan2
- kaşlarını alan erkek2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yorgun mermi22
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- albin kurti2
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem6
- günaydın şarkısı3
- aziz yıldırım12
- 7 haziran 2026 belde ara seçimleri2
- kızının düğününde oynayan baba6
- kürt fıkraları2
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- gammazlama yapmamak12
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- sydney sweeney'in memeleri4
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- günün şiiri8
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- haysenin1212
- anne hathaway2
- d'i s c o film2
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- satranç haram yasaklansın7
- gina carano11
- bu köyden olsam ne olacak8
- aşık olmak6
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- anın görüntüsü21
- yapay zeka moderatörü15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- en gey özelliğiniz15
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- uysaljakoben31
sevdiği entry'ler
Eskiden bilgisayarlarda böyle yıldız yağıyormuş gibi ekran koruyucular vardı. Onları hatırlatır bana. Sonra bi de sürekli prizma çiziyormuşçasına değişik görüntülerde oluşur.
Bir tek ben yaparım zannettiğim ama tüm insanlığın yaptığı şeylerdenmiş. Çok tatlılar.
göze bastırılması sonucu o bölgedeki sinirler uyarılıyor. normalde o sinirler görüntü geldiğinde uyarılır ve beyin o görüntüleri işleyerek algılar. göze bastırdığımız zaman sinirleri uyarmış oluyoruz ama göz kapalı olduğu için görüntü gitmiyor. sinirler beyne uyarıldığına dair bilgi gönderiyor. beyin görüntü geldiğini sanıyor ama göz kapalı olduğu için görüntü gelmiyor. bunun üzerine beyin her şeyin yolunda olup olmadığını denetlemek üzere daha önce görmüş olduğu renk ve şekilleri işleyerek sinirlerin çalışıp çalışmadığını test ediyor.
Sarı, turuncu ay, güneş gibi şekillerdir. Bazen yarısı kaybolur sonra birden gelir.
avuç içiyle göz çukurlarına baskı uygulayınca göz dinleniyor deniyordu hızlı okuma kitabında.
baskıyı yapınca direk göze değil tabi, 1-2 dakika sonra ilginç şekiller ortaya çıkınca bırakın diyordu.
hipotezi öne atalım öyleyse: göz içi basıncının değişiminden ötürü sinirlere etki eden basınç, sinir iletimi simülasyonu yapıyor olabilir.
yetkililerden bilgi aranıyor.
baskıyı yapınca direk göze değil tabi, 1-2 dakika sonra ilginç şekiller ortaya çıkınca bırakın diyordu.
hipotezi öne atalım öyleyse: göz içi basıncının değişiminden ötürü sinirlere etki eden basınç, sinir iletimi simülasyonu yapıyor olabilir.
yetkililerden bilgi aranıyor.
Zordur. Şu geçim sıkıntısı ve şartları hususunda Meslek seçimi bir insanın hayatında alabileceği en zor seçim kararsızlığı arasındadır.
Hangi iş kulvarı beni yormadan yaşam savaşından kurtarır düşüncesi içinde insanlar.
"Bireysel çağrışım"
Hangi iş kulvarı beni yormadan yaşam savaşından kurtarır düşüncesi içinde insanlar.
"Bireysel çağrışım"
Kişinin meşgul olduğu hayatı boyunca ilk boşlukta karşısına çıkacak ruhsal duygu.
Gerçekten çok zordur..
Gerçekten çok zordur..
Aileniz sizi yanlış yönlendirebilir. Çok zor biliyorum da üniversiteden sonra mutlaka ayrı eve çıkın. Akrabalardır falandır uğraşmamış olursunuz.
Aslında hayatımız da ki kişilerin hiç biri , bizi bizim kadar düşünmediği gerçeğini düşünecek olursam .
hepimizin yalnız olduğumuz bir gerçek ortaya çıkıyor.
hepimizin yalnız olduğumuz bir gerçek ortaya çıkıyor.
se-le-na selena selena.
benden hamile kalmak istiyor diye düşünüp amacı ne diye kafayı yerim.
Çıkar için seksapel davranışlar sergileyen ve dedikodu yapıp iki kitleyi birbirine düşüren fesat kadınlar her zaman ucuzdur. Unutmadan iki yüzlü davranıp karanlık işler yapan kadınlarda az değildir.
erkeği yönetme amacı üzerine kurulmuş olan psikolojidir.
kadınların temel amacı, kendi uzuvlarını kullanarak erkeklerin önüne geçmektir.
bu sebeple, erkekleri birer rakip olarak görmektedirler.
örneğin; sizin iyi niyet ve birçok umutla yaklaştığınız bir kadın, sizden ''en çok nasıl faydalanabilirim?'' düşüncesine sahiptir.
erkekleri cinsel içgüdülerinin kontrolünde, vasıfsız ve düşüncesiz bir varlık olarak göstererek değersizleştirmeye çalışırlar.
kadınlar güvenilmezlerdir.
kadınların temel amacı, kendi uzuvlarını kullanarak erkeklerin önüne geçmektir.
bu sebeple, erkekleri birer rakip olarak görmektedirler.
örneğin; sizin iyi niyet ve birçok umutla yaklaştığınız bir kadın, sizden ''en çok nasıl faydalanabilirim?'' düşüncesine sahiptir.
erkekleri cinsel içgüdülerinin kontrolünde, vasıfsız ve düşüncesiz bir varlık olarak göstererek değersizleştirmeye çalışırlar.
kadınlar güvenilmezlerdir.
kızdığınız kişileri affedin.
yenilgi ve başarısızlıkları doğal kabul edin.
hayalde olsa umutla beklediğiniz bişeyler olsun.
her gün sevineceğiniz ufak mutluluklar üretin. sevdiğiniz yiyecekler, ufak tefek alışverişler.
sinirinizi bozan insanlardan uzak durun ve onları unutun. affedin.
günlük başarılarınız olsun. mesela pc nizi düzene sokun ve işi bitirin ya da benzer şeyler. ufak tefek ama bitirilmiş, ulaşılmış işler.
bunlar çok önemli.
tabi yiyecekler. tansiyonu düşüren ve yükselten yiyecekler her yerde yazıyor onlara dikkat edin.
bir de ani hareketler yapmayın. mesela yattığınız yerden aniden kalkmak, aniden yere eğilip hızla doğrulmak gibi. bunları yavaş yapın.
ve de doktorunuzun her tavsiyesine uyun.
ha bir de suyun tansiyonu yükseltmesi gibi bi durum varmış. araştırın doktora danışın ona göre için. hani aniden değilde zamana yayarak ya da yudum yudum.
yenilgi ve başarısızlıkları doğal kabul edin.
hayalde olsa umutla beklediğiniz bişeyler olsun.
her gün sevineceğiniz ufak mutluluklar üretin. sevdiğiniz yiyecekler, ufak tefek alışverişler.
sinirinizi bozan insanlardan uzak durun ve onları unutun. affedin.
günlük başarılarınız olsun. mesela pc nizi düzene sokun ve işi bitirin ya da benzer şeyler. ufak tefek ama bitirilmiş, ulaşılmış işler.
bunlar çok önemli.
tabi yiyecekler. tansiyonu düşüren ve yükselten yiyecekler her yerde yazıyor onlara dikkat edin.
bir de ani hareketler yapmayın. mesela yattığınız yerden aniden kalkmak, aniden yere eğilip hızla doğrulmak gibi. bunları yavaş yapın.
ve de doktorunuzun her tavsiyesine uyun.
ha bir de suyun tansiyonu yükseltmesi gibi bi durum varmış. araştırın doktora danışın ona göre için. hani aniden değilde zamana yayarak ya da yudum yudum.
yalan aq 10 yıl önce de aynı zevkle oynardım şimdi de. hatta şimdi yaş olgunlaştıkça senaryolara diyaloglara arka planlara hakim oldukça daha bile zevk alıyorum.
Nasıl ki yaşlılar telefon kullanmayı bile beceremiyorsa biz de yeni şeyler öğrenmeyi bi yaştan sonra beceremiyoruz. Buna yeni bir oyun öğrenmek de dahil.
herkese huzur getirmek için çaba harca!
hayat ve ölüm dilin gücündedir!
ekmeğinizi bile sessizlik içinde yiyiniz!
dilimi hep tuttum!
konuşmak günahsız değildir!
kişi iyi şeyleri bile söylemekten kaçınmalı!
kötü olanları aranızdan çıkarın!
sahip olabileceğin şey budur, sahip olamayacağın şey budur.
hayat ve ölüm dilin gücündedir!
ekmeğinizi bile sessizlik içinde yiyiniz!
dilimi hep tuttum!
konuşmak günahsız değildir!
kişi iyi şeyleri bile söylemekten kaçınmalı!
kötü olanları aranızdan çıkarın!
sahip olabileceğin şey budur, sahip olamayacağın şey budur.
depresyona dalalettir.