bugün

entry'ler (174)

entrylere bakarak mastürbasyon yapmak

bunu yapanın eli am gibi olmuştur ne diyim.

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

murat yılmazyıldırım: ben sana ölüyorum

devlet bahçeli'nin düşmesine'ne dediler

what can i do sometimes: Fatih Terim

şehiti bırak x kadar pkk lı öldürüldü

hayatını kaybeden insanları sayılarla ifade eden bu insanları bir denklem haline getiren sığ zihniyetin ürünüdür. Bir başka versiyonunu da düşen uçakta ikisi Türk olmak üzere otuz kişi hayatını kaybetti şeklinde yapılan haberlerde görmek mümkündür. Sonuç olarak böyle sığ bir zihniyet bir insanı 1 insan olarak görür.

öğretmen olmak istenilen anlar

-kaç bekliyorsun?
-70
-otur 20
bu anlar olabilir.

rüyada otuzbir çekmek

otuzbiri bir hayat felsefesi olarak benimsemiş olan insanın sıklıkla başına gelen durumdur.

en iyi dram filmleri

forrest gump diyorum başka da bişey demiyorum.

vedat chili peppers

vedat özdemiroğlunun vakti zamanında köşesinde yapmış olduğu bir kelime esprisinden esinlenmiş nesildaş.

not için göt veren öğrenci

iyi not alınca ben verdim kötü not alınca hoca skti oh ne ala.

nadir bilinen güzel şarkılar

cahit berkay&derya petek:arda kalan
https://www.youtube.com/watch?v=FAvBZEivZ-s

yaşayan en iyi 10 vokalist listesi

1-sebastian bach
2-David Coverdale
3-axl rose
4-Roger Waters
5-Robert Plant
6-simone simons
7-james hetfield
8-anneke van giesbergen
9-Klaus Meine
10-Elisabeth Pawelke

yazarların birbiri hakkındaki görüntü tahminleri

birsen eksiktin: göz kapakları düşük bıyıklı hafif toplu.

pisuvara işerken yanındakinin zenci olması

olayı düz bir çizgi olarak ele aldığınızda hala yanımdaki zenci diyebiliyorsanız gayet öz güven verici bir durumdur.

günseli kato nun kolyesi

bugün yolda kaldım günseli kato ordan geçiyomuş sağ olsun sanayiye kadar çekti.

anne atasözleri

bu sıcakta it ayağı yemiş gibi gezilmez.

kız da gitti öpücük de gitti

tek derdi öpücük olan ergen kardeşimizin serzenişlerini gözlerimden sicim gibi yaşlar akıtarak izlediğim ibretlik reklam. ah heyhat ne büyük keder ne büyük acı genç dostum nasıl bir kader bu tanrım genç werther'in acıları adeta. niye patlatıyorsunuz flashı neden ha neden evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yaparsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.

en iyi fifa oyunu

kesinlikle 99 korner olunca penaltıdan çok seviniyordum çünkü garanti goldü. 2000 de güzeldi.

ing ogretmeni secili ariyorum

nickiyle insanı türlü çeşit meraklara sevk eden 9. nesil yazar. du bakalım kardeş çıkar bi yerden koltuğun altına falan kaçmıştır.

salçalı ekmek

sokakta oynarken acıkınca eve çıkma zahmetini ortadan kaldıran oyuna ara vermeden bir yandan da karnı doyuran pratikliği ile bir zamanlar mahalle ve sokak aralarının vazgeçilmezi olan yiyecektir. evinizde sepet varsa anneeeooo salçalı ekmeek saaall şeklinde bağırdığınızda eve çıkıp inme süresini de verimli kullanıp oyununuza devam ederdiniz.

hoşafçıbaşı eşek

işinin ehli olmayan eşektir.
© copyright 2005 - 2026