bugün

entry'ler (12)

abd'nin 2030 raporu

Sayfa kaldırılmış, nedense(!)

bırak artık şu kızı be oğlum

Söylendiği halde dinlemez.

her türlü sosyal ağa sahip kız

katılıyorum. internet bağımlılığı yüzünden etrafındakilere zaman ayıramaz.

hoşlanılan kızın kanka demesi

Pek büyütülecek bir sorun değildir. Erkekler hoşlanıyorsa ve kanka ayağıyla kıza yaklaşıyorsa aynısı kızda da geçerli olabilir tabi.

bir şarkıyı bokunu çıkarana kadar dinlemek

çoğu insanın başına gelen bir durum. kendimizi engelleyemememizin cezasıdır. sonradan pişman oluruz ama şarkı artık eskisi kadar güzel gelmez kulağımıza.

sözlük yazarlarıyla sıradan halk arasındaki fark

sözlükte yazmak kimsenin insanlık seviyesini yükseltmez. hepimiz normal insanlarız, sadece düşüncelerimiz farklı. kimse kimseden üstün değildir.

whatsapp

sınıf ve benzeri gruplardan gelen mesajlara bakıp kavga çıkartmak.

ters dönen arkadaşına yardım eden kaplumbağa

bu çok büyük saçmalık. yardım etmesi gerekirken video çekmiş. insanlık yavaş yavaş ölüyor

kızların içinde hissettikleri şeyler

Merhamet, sevgi, özlem, mutluluk, sevinç, heyecan.

kızların kendi arasındaki arkadaşlığın sahteliği

Böyle diyorsunuz ama her kız böyle değil. Birkaç kişi yüzünden kalanları da böylelermiş gibi yargılamayın

yaptığınız şey çok saçma ama. birkaç kişi yüzünden onlar gibi olmayan kızları kötü yargılayamazsınız. Ve evet kızlar takar, ama sadece ihanet kızların arasındaki gerçek dostluğu bozabilir, çünkü kızlar erkeklare göre daha hassastır

Senin gördüğün kızlar arkadaş bile değillerdir. Bir kız olarak söylemeliyim ki ben biriyle dost olduğumda onu canımdan çok önemserim. Çevrende gördüklerin anlattığın gibi olabilir, ama birkaç kız yüzünden diğer kızları da onlar gibi algılama.
© copyright 2005 - 2026