bugün
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı11
- cehaletln cazibesi4
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak7
- prof dr yılmaz önal2
- zeki biriyle sohbet etmek4
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek3
- minik kurbaga4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı9
- baba ile içki içmek4
- konuşuyorsun bu yalanı2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- yunan kültürü vs türk kültürü6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- devlet bahçeli7
- rusya ukrayna savaşı3
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- ismail kartal12
- asansörde kalmak5
- barbarlık temeline cila çekmek2
- altin2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- sandra bullock2
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- anın görüntüsü14
- 18 haziran 2026 çekya güney afrika maçı2
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- recep tayyip erdoğan3
- yazarlara gelen son mesaj3
- vedat muriqi4
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak3
- uyku ilacı içip deniz yatağına binmek2
- evrene bir mesaj bırak7
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- deliler2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu4
- erhan karaal'ın kurtarılması2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin6
- şu anda ne yapıyorsun18
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- bir daha doğmayacak olmak5
entry'ler (84)
Küfür ediyorum suçluyum sözluk bey ettirenin hic sucu yok isler nasil ilerler burda bilmem birileri beni bal kabagina cevirdi çaylak oldum velhasıl canini cok yakmis olacagim ki sözluk itiraf ediyorum iyi benzettim .
Adamin irkiyla gurur duyma eylemi nerenizi ve neden geriyo anlamis degilim sen aksama kadar imparatorluk taslayip adamlarinnin irklariyla ilgili milyon aptal saka yap o irkini haykirinca kaka oldu neyim kafasiysa cok bos be.
Orhan velinin sisirilmis oldugu nerden cikti cok da sevilen bir sair oldugu soylenemez yani bir elimde cimbi bir elimde ayna umrumda mi dunya gibi gereksiz lakirtilara siir demis adamdir.
Yok efenim yok bunlarin adam olcagi yok .
Beyni sivilcesi kadar olan ergenlerin klavye arkasindan namus soylemleri sivilceniz kizlik zari kadar zevk verir patlatsam.
Şu baslikta bile cinsellikten bahseden yazar beyni sikiskenligi.
Burasi nasil bir yere donmus acaba eskiden acilan basliklar formata coo uygunken simdi coluk cocugun ruhi cinsel tatmin duygusunu doyurdugu yer am got meme basliklarindan gecilmiyor su suzme picleri atin surdan elleri meniden yapis yapis olmus ergen beyinlerden nefret ediyorum.
Kizlik zari tibbi olarak vardir gereklidir pis kani süzen bir organ niteligi tasir ancak buna toplimsal olarak bir anlam yuklenmistir.
Konustu balkabağı dedirten baslik.
Rüyalar mistik anlam icermez cogunluk psikolojiyle ve bilincaltiyla illgilidir ornegin ruyada kactiginizi goruyorsaniz yuzlesmekten korktugunuz sizi kaygilandiran seyler oldugunu gosterir.
Ulan illede birinin mi boslugu olmali yani daha kotusu var o var oteki var bosluk kuyu kadar gecmiyor birinin varligi yoklugu degil yani bu bosluk.
icinde kocaman bir bosluk var sebebi olmayan bir bosluk ne onun boslugu ne ondan oncekinin öyle bir boslukki bilinmeyenin x sin boslugu denklemi yalnizlik olan...
Intihara surukleyen adam.
Napcakti cam acip mi ayrilsin.
Tuvalette karsi cinse yakalanip sanki cok dogal bir olaymis gibi önemli degil demek gibi bir aptallik yapmistim refleks tabi.
Fenadir fena.
Teroristin kelime anlamini bilmeyen cahil yakistirmasi.
Bir cinayetin hakli sebeplerini arayan ulan götun oglu sende bir katil adayisin ibnenin evladi seni.
Iktidarla paralel mevcut durumdur bastakilerin kadina yaklasimi ne ki cumhurun ne olsun amk.