bugün
K
kalisky9 yıl önce
son entry yazarının yaşını tahmin etmek
K
kalisky10 yıl önce
panda
beşiktaşlı soyu tükenmekte olan hayvan..
K
kalisky11 yıl önce
12 kasım 2014 rosetta nın kuyruklu yıldıza inişi
yaklaşık 11 yıl önce yeryüzünden fırlatılan rosetta aracının modülü olan philae'nin, yarın sabah 67p isimli kuyruklu yıldızın üzerine inişidir. sinyaller dünya'ya akşam saatlerinde gelecekmiş ve bir canlı yayın olacakmış. elbette ki muazzam bir ola… devamını gör
K
kalisky11 yıl önce
anticafe
cafelere karşı olarak kurulmuş olan, eğlence-vakit geçirme merkezi. mantığı çok basit. yediğine-içtiğine değilde, o mekanda geçirdiğin süreye ödüyorsun. mesela ben bunun moskova versiyonunda bulundum . girişte sana çipli kart veriyorlar ki sisteme … devamını gör
K
kalisky11 yıl önce
anticafe
cafelere karşı olarak kurulmuş olan, eğlence-vakit geçirme merkezi. mantığı çok basit. yediğine-içtiğine değilde, o mekanda geçirdiğin süreye ödüyorsun. mesela ben bunun moskova versiyonunda bulundum . girişte sana çipli kart veriyorlar ki sisteme … devamını gör
K
kalisky11 yıl önce
anticafe
K
kalisky11 yıl önce
anticafe
K
kalisky11 yıl önce
rusya nın kırım ı işgal etmesi
Kırım özerk cumhuriyeti başbakanlık ve parlamento binalarının işgal edilip rus bayrağı çekilmesi, aynı zamanda ukrayna nın şu an hareket edebilecek durumda olmaması karadeniz de önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanacağınin sinyalini bize veri… devamını gör
K
kalisky12 yıl önce
maleficent
Angelina Jolie'nin oynadığı 2014 çıkışlı olacak bir bir film.
K
kalisky12 yıl önce
2014 dünya buz hokeyi şampiyonası
belarus'ta gerçekleşen ve az önce finali ile tamamlanan turnuva. finalde finlandiya ile rusya karşılaştı ve rusya 5-2 lik galibiyetle maçtan ayrıldı.
K
kalisky12 yıl önce
umuma mahsus pasaport
`umumi pasaport` veya `bordo pasaport` olarakta geçer. --`spoiler`-- Hizmet, hususi veya diplomatik pasaport başvurusu için 5682 sayılı Pasaport Kanunu’nda belirtilen şartları taşımayan kişiler umuma mahsus pasaport başvurusunda bulunabilirler. Bu… devamını gör
K
kalisky12 yıl önce
1 mart 2014 ukrayna nın rusya ya savaş ilan etmesi
An itibariyle gerçekleşmiştir. Guneyimizdeki karışıklığa bir de kuzeyimizdeki karışıklık eklenmiştir. iç karışıklıklar da var. Allah sonumuzu Hayır etsin. Edit: http://dunya.milliyet.com.tr/ukrayna-dan-rusya-ya-sert-tepki-/dunya/detay/1844810/defa… devamını gör
K
kalisky12 yıl önce
monkey d luffy
haksız olduğu durumlarda tartışırken asla ve asla güç kullanmayan hatta güçlü olduğunu bile belli etmeyen bir karakterdir. yanlışlıkla birinin herhangi bir malına zarar verse karşılığında verilen bedeli -ne kadar ağır olursa olsun- ödemeye her zaman … devamını gör
K
kalisky12 yıl önce
friends
[bkz]gorukle[/bkz]nin en saglam cafesi. neresi acılırsa acılsın asla [bkz]friends[/bkz] kadar populer olamayacak (bkz)bau cafe(/bkz) (bkz)vanillia(/bkz)
© copyright 2005 - 2026