bugün

entry'ler (35)

saatlerin geri alınmaması

Bence iyi oldu çok karışıklık oluyordu.

eve kız atıp yüzüklerin efendisi ni izlemek

Masumca bir ilişki bence böyle devam.

uzaya fırlatacağımız roket için isim önerileri

Hezarfen bence en uygunu.

günaydın sözlük

Günaydın biliyor musunuz bugün benim doğum günün ve ilk doğum günümü uludağ sözlük kutladı sağolsun varolsun ama hediyesiz olmadı bu.

kedi iskender

O ne ya ilk defa duydum.

uzayın pişmiş biftek gibi kokması

O bifteği de Türkler yapmışlardır kesin.Yabancılar ne bilsin.Akıllarına bile gelmez.

endonezya

bana kalırsa harika bir ülke filmleri insanları ahlakları. türkiyeden başka bir ülkeyi seç deseler ben endonezya derim. doğal afetler oluyorsa oluyor öylece ölcez böylede ölcez. sigara içenler siz böyle demiyor musunuz. aynı türkiye gibi bir yer açığı da var kapalısı da ama bizden daha çok dinine sahipler onu söylemeliyim.

kafalar

bugün keşfettiğim beni müthiş eğlendirmiş olan bir youtube kanalıdır. kesinlikle tavsiye ediyorum.

integral bilmeyen adamın 17 bin lira maaş alması

integral neden seni öğrendim bende diyorum ki sorun bende mi hayır çok sevindim vAllah sorun bende değil sendeymiş çık hayatımdan çık iğrenç şey.

kuru incir

çayın yanında çok güzel gider deneyin ve görün.

ak parti nin başkanlık referandum reklamı

güzel olmuş beğendim.

22 şubat 2017 tsk da başörtüsü yasağının kalkması

sonuçta yasak olan bir şey kalktı yasaklar çiğnenmek için vardır diyorsunuz ya bak bunu devlet bile çiğnedi sevinmeniz lazım ayrıca çok da güzel oldu.

güne nasıl başladın

güne saate bakarak açtım baktım saat 10 erken dedim biraz daha yattım sonra yarım saat sonra kalk kalk daha yapacak bir sürü işin var dedim ve uyandım.

alevi

aleviler senin benim gibi insandır ne onlardan bir üstünlüğümüz var ne de onların bizden üstünlüğü var biz hep birlikte türkiyeyiz.

30 yaşında sünnet olmak

olabilir yani adam hristiyandır dinini değiştirip müslüman olmuştur o zaman da 30 yaşındadır sünnet olmuştur .

yurdumuzda bir dağ ismi

her bölgeden yazayım
marmara
uludağ
ege
kaz dağı
akdeniz
aladağ
iç anadolu
elmadağ
karadeniz
ılgaz dağları
doğu anadolu
ağrı dağı
güney anadolu
karacadağ.

hem erkeklere hem de kadınlara yakışan şeyler

hafif bol pantolon .

sözlüğe hangi şehirden katılıyorsun

burrrrrsaaaaa.

sözlük yazarlarının rüyaları

ay her gün rüya görüyorum şimdi bile uyusam rüya görürüm ve bunun ilginç tarafı hemen hatırlarım gün geçtikçe de rüyanın diğer kısımlarını hatırlarım hatırlamasam bile bir kişiyi gördüğümde tuhaf olurum ve anlarım onu rüyamda gördüğümü. çok merak ediyorum benim gibi olanlar var mı .

1 60 kızın sigara içmesi

çok saçma sigara içmesi için boyunun uzaması mı gerekiyor.
© copyright 2005 - 2026