bugün

sevdiği entry'ler

şaka maka sözlüğün ölmüş olması

arkadaşlar bizim zamanımızda 250-500 arası online yazar olurdu, şuan bakıyorum yalandan 58 online yazar gözüküyor. gerçekten ölmüş ağlayanı yok sözlüğümüzün. yazık.

yolda yürürken para bulmak

Sahibi bulunamıyorsa bir hayır için kullanılabilir. Mesela gider mama alırsın hayvanları sevindirirsin. Cebe atmak ahlaksızlıktır.

keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı

yav üstad bu kadar çok önemseme bence. nihoş gibi feyk bir hesap açıp çaylakken feykinle takılsaydın moderasyonun pek umurunda olmuyor zaten. kaç kişi kaldık sözlükte zaten hep aynı isimler...

zorunlu askerlik saçmalığı

benim tuttuğum silahtan n'olacak düşmanı vurabilecem mi sanki ki bizle savaşa felan gidilmez rastgele ateş ederim en fazla onuda savaş çıkınca öğrenirim zaten.

otobüs yolculuğunda nefret edilenler anketi

Uzun boylu biri olduğum için bizzat otobüs yolculuklarının kendisinden nefret etmişimdir. Nereye sığacağım ben? Evde olmak gibisi yok.

en son bitirilen kitap

ha şöyle ya. ne güzel başlık.

kaplanı uyandırmak.

en son bitirilen kitap

Kendini ifade etmenin 125 yolu.

Tavsiye ederim ama ilk 90 sayfadan sonrası tekrar düşüyor.

en son bitirilen kitap

bir yaz gecesi rüyası/shakespeare.

en son bitirilen kitap

Çavdar tarlasında çocuklar dün bitirdim sürükleyici bir konusu yok tavsiye etmem.

en son bitirilen kitap

(bkz: şeker portakalı)

ilaç içmemekle övünen aptal

hipertansiyon sonucunda en çok zarar gören organlar bağırsaklar, beyin, kalp, böbrekler ve karaciğer.

damarlar çatlayıp,
böbrek dokuları aşındığı zaman,
o organın eskisi kadar sağlıklı çalışacağını mı zannediyorsunuz?

iç organlarınız ağır tahribata maruz kaldığı için birkaç sene içinde 15-20 yıl yaşlanacaklar.

halihazırda işlenmiş gıdaların size o ilaçlardan yirmi otuz kat daha fazla zarar verdiğini bile algılayamıyorsunuz. rafine şeker, çikolata, bisküvinin içindeki toz da böbreklerden geçerek işleniyor!

sen o ilaçların yirmi otuz katını halihazırda tüketiyorsun ama gıda tüketimiyle uyuşmayan bilim algın bu gerçeği algılamaktan aciz,
belki de şu an bile içten içe çürüyorsun,
herhangi bir tomografi kağıdı eline geçene kadar kendine verdiğin zarardan haberin olmayacak.

ilaç içmemekle övünen aptal

Ben mesela zorda kalmadan içmem ağrı kesici ve antibiyotikleri.

Böbrekleri eline alınca görür o leblebi gibi ilaç yutanlar.

akp israil projesidir

görsel

vanilyalı puding

bebek maması zaar.

vatsaptan akrabaya laf sokmak

Benim açtığım hafız dede gurubunda teyze oğlu salağın yapmaya çalıştığı hede. Bir guzel bozup çıktım amk grubundan.

5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi

ankara' ya ne zaman gelir.
© copyright 2005 - 2026