bugün

entry'ler (54)

en kötü şarkılar

son dönem Tr şarkıları.

kahvaltı

en sevdiğim, en sevdiğim. daha da uzunca bir vakit varsa on numara öğün.

evde top oynayan çocuk

evde top olmayan şeyleri topmuş gibi kullanıp minik maçlar yapmak, ev neşesinin adetindendir diye yorumlamaktayım. her şeye de olumsuz bakmayın ya.

evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar

eşleri oluyor yani o kadınlar. evli erkekler evli oldukları kadınlarla ilişki, okey.

şeytan

meleği de anlamlandıran o yani bi bakıma.

engelleyen erkek

bence engelleyen kişi; cinsiyeti önemli değil, biraz çocuktur hala.

halı saha maçlarında gol sonrası gelen özgüven

şöyle sessiz bi küçük gülümsemeyle; sakince kendini alkışlarken, yavaşça koşmaya devam eden erkek karizmasıdır o.

bir derdim var

(bkz: mor ve ötesi)

ölüm

ölüm allahın emri, ayrılık olmasaydı

kırmadan dökmeden

olması gerekendir.

okunan kitabı anlatamamak

genel bahsedilir de oturup tamamını anlatmak istemek aşktandır; ya kitaba olan aşk ya da kitabı anlatmak istediğine. bu ikisi de heyecana sebep olur ve anlatamazsın. normaldir, sıkıntı yok devaam.

dağ suyundan yapılan çay

ya su kaynatıldığında tadı kalıyor mu ki?

geçmişin geleceği yoktur

her gelmiş ve gelecek olan; geçmişin devamıdır, yani tabii ki tüm geçmişlerin aynı zamanda geleceği vardır, ölüm dışında. ki onda da yine olduğuna inanmaktayım.

tiktok kullanmayan tip

ya ne fark eder, niye herkesi kategorileştirme çabası içindesiniz, hiç anlayabilmiş değilim gerçekten.

hiç saygı ile selamlanmamak

hep sevgiyle selamlanmak-onun tarafından-.

balıklar suyu görebiliyorlar mı

hayır anlamadığım şey, napacan? bu bilgiyle napabilirsin ki? (ironi).

hoşlanılan kızın önünde düşmek

hoşlanmaya gerek yok da. düşmek veya takılmak falan çok acayip bir şey. insan o an mala dönüyor. bi de gülerek toparlamaya çalışmak ahshhsa

közlenmiş mısır

bende mutlu olmak için bir sebeptir.

pide içi götürünce kaç para isteyecekler sıkıntısı

herkes pide içi götürüp etli ekmek yaptırıyor muymuş? ben sadece bizim mahallede böyle bir uygulama var sanıyordum.

dil öğrenmek

yazılım dili mi yoksa?