entry'ler (14)

sahip olduğum tek şey

Tanım: Sahip olduğuna inanılan şey.
Sahip olduğum tek şey kalem tutan parmaklarim.

gıcık olunan erkek isimleri

sadece erkek ismine hiç gıcık olmadım , soyadiyla beraber olabilir. Mesela murat boz olan herkese kafa atabilirim.

sevgiliye son söz

Sen iyi birisin, sakın üzülme, kendine iyi bak.
Bizzat bugün duydum.

6 milyar insanın cehennemde yanacak olması

Benimde içinde bulunduğum günahkar insan topluluğunun bahsedelin cezası.

matematik

lise hayatımda, bir sene boyunca aldığım notların toplamı verilse dahi geçemediğim, ayarsız bir hocası olan derstir.

misafirlikte tuvaleti sorma şekilleri

Ses tonuna sanki hiç sıçmıyormuş hissiyatı verilerek;
+pardon lavabo nerede acaba ?
-ellerini mi yıkayacaksın?
+hayır, şey...
herkesin gerçek emelini anladığı kısa bir sessizlikten sonra
-koridorun sonundaki kapı.

keşke

tanım: hayatın size sunduğu kazıklarla oturup dertleşirken sık sık kullanılan kelimedir. kullanılması pek tavsiye edilemez. onun yerine 'iyi ki' vardır. (örn: iyi ki sınava çalışsaydım.)

arka sokaklar

Rıza baba ve tayfası tarafından başlatılan devrimi konu alan , dünyayı kurtaran adamsı tadında, iyilerin hep kazandığı dizimsi bir şeydir.

avea 11 bin sms kampanyası

her ay hattımda otomatik olarak tanımlanan, yüzde birini bile bitiremediğim , yalnızlığımı her ayın üçünde yüzüme vuran kampanya.

abazanlıktan ölmek

tanım; anahtar deliğinin bile göründüğünden daha seksi olduğunu düşünme evresidir.
not: bu evreden acilen kurtulun kapı kilidi değiştirmek 30 liraya patlıyor!

adriana lima'nın koca bir böceğe dönüşmesi

birlikte geçirilen ateşli bir gecenin sabahında tarantulaya dönüşüp karnını doyurması.
şahsen ben kahvaltısı olmaya hazırım!

110 u arayıp yanıyorum karı bulun diyen abazan

kendisinin yanma durumunu itfaiyenin söndürme etkisiyle bağdaştıran abazanın, ereksiyon halinde feryat etme durumudur.

sadece türk çocuklarında görülen durumlar

''kutu kutu pense'' gibi çoğu insanın büyüdüğünde bile anlamını çözemediği garip şarkılarla sabahtan akşam ezanına kadar sokaklarda oyun oynamak.

sevdigini soyleyememek

aşık olabilecek kadar cesur ama itiraf edemeyecek kadar korkak olma durumu.
© copyright 2005 - 2026