bugün
- fatma betül sayan kaya56
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler11
- kendisiyle övünen insanlar15
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi9
- verdiği sözü tutamayan insan4
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- türkiye33
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- futbol18
- habersiz gelen misafir4
- tayt3
- stanley termos5
- era7capone ve antipanik aşkı2
- arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz3
- uefa uluslar ligi8
- bir derdim var4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü2
- ne kadar yaşlısın16
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- queen ravenna adlı yazar10
- haftanın günleri2
- sözlükten bir kıza basmak2
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- trt tarafsız olmalı13
- yağmur yağarken boş sokaklarda yürümek3
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği3
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- peugeot 206 reklam filmi2
- ismet gurbuz4
- muslettin amca3
- beyefendi olmak3
- prinzenrolle3
- asrın soygunu21
- evlilikte özgürlük3
- fon madurları2
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- italya15
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece5
- almancı mehdi3
- birinin seni hiçbir şey bilmiyor sanması3
- ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapan insan4
- yunan basınından türkiye itirafı2
- bu nasıl hava lan7
- özelden küfür eden sözlük kızı4
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- yavudilerde kadın2
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- muhallebi kıvamı3
- leblebi kurabiyesi3
şereften mahrum kişilerin yaptığı pis eylemler topluluğu. ayıp.
denyoluktur .
kız arkadasını ekip erkek arkadaslarınla maça gitmekdir.
insanların inandıkları ulvi şeylere saldırmaktır şerefsizlik.saldırının hangi ortamda olduğu önemli değildir,yapanlar biliyorlardır.
şerefsizin yaptığı iştir şerefsizlik. özellikle bu şerefsizlerden sanal alemde bolca bulunur. gözrünmezlik zırhının arkasına saklanırlar. bazısı birgün yaptığı şerefsizliğin bedelini ödeyeceğini düşünemez bile.
adı ustunde "pisleşmek".
feodal ve soven toplulugun diline doladigi yafta.
aldatmaktır. *
Günün birinde bir kadın evde bebeğiyle yanlızmış. Akşam yemek yapmak için bakkala birşeyler almaya gitmeye karar vermiş.
Alt kattaki komşusuna bebeğini alıp gitmiş ve adama; bakkaldan gelene kadar çocuğuna bakmasını rica etmiş.
Neyse efendim, kadın çocuğu adama emnet edip bakkala gidip margarindir, ekmektir ne lazımsa almış, sonra da geri dönünce bir de bakmış ki; bebeği mosmor olmuş yerde öylecene yatıyor. Haliyle kadın cinnet geçirmiş, bebeğini emanet ettiği alt komşusu olan adama "ne yaptın çocuğuma aşşalık herif" diyerek ağlamaya başlamış, adam da "ben bişey yapmadım" demiş.
Daha sonra işin gerçeği, ölen bebeğe otopsi yapılınca ortaya çıkmış. Bebeğin soluk borusunda sperm bulmuşlar, bu sperm bebeğin soluk borusunu tıkayıp boğularak ölmesine neden olmuş.
bundan daha büyük bir şerefsizlik yoktur heralde. Gel de böyle insanlarla aynı yerde yaşa. Yazık. Çok yazık.
Alt kattaki komşusuna bebeğini alıp gitmiş ve adama; bakkaldan gelene kadar çocuğuna bakmasını rica etmiş.
Neyse efendim, kadın çocuğu adama emnet edip bakkala gidip margarindir, ekmektir ne lazımsa almış, sonra da geri dönünce bir de bakmış ki; bebeği mosmor olmuş yerde öylecene yatıyor. Haliyle kadın cinnet geçirmiş, bebeğini emanet ettiği alt komşusu olan adama "ne yaptın çocuğuma aşşalık herif" diyerek ağlamaya başlamış, adam da "ben bişey yapmadım" demiş.
Daha sonra işin gerçeği, ölen bebeğe otopsi yapılınca ortaya çıkmış. Bebeğin soluk borusunda sperm bulmuşlar, bu sperm bebeğin soluk borusunu tıkayıp boğularak ölmesine neden olmuş.
bundan daha büyük bir şerefsizlik yoktur heralde. Gel de böyle insanlarla aynı yerde yaşa. Yazık. Çok yazık.
bir felsefi akım olan şerefsizlik için
(bkz: serefsizm)
(bkz: serefsizm)
şeref sahibi olmama durumu.
(bkz: akp nin hile şöleni)
devletin her imkanını diğer bireylerle eşit seviyede kullanan insanların, devlete karşı bir eylem yapıp, bu eylemde polislere öldürebilecek kadar büyük taşları atarken, başka bir teröristi öldürmeleri ve leşini yıkılmasını, bölünmesini istedikleri devletin ambulansıyla, yine aynı devletin hastanesine kaldırmalarıdır.
çocukları kullanmaktır.
şeref denen şeyden nasibini almamış olup ortalıkta adamım diye dolaşmaktır.
sanal alemde başka portre çizmektir.
roma hukuku'nda bir kimsenin işlediği çok kötü bi'şeyden ya da başına gelen bi'şeylerden (misal, mallarına haciz konulması) dolayı düştüğü hukuki statü. bazı haklardan mahrumiyet sebebidir.
(bkz: infamis)
(bkz: infamis)
7 ayın ardından kafam karışık diyebilmektir.
terk edilmekle yüz yüze kalmış bir genç kızın haykırışları olabilir...
bir kişinin şeref adında bir arkadaşı olmayışıdır.
kızı nolur onu bırak ben seni seviyorum benim ol diye kandırıp, kız sevgilisini bırakınca olmuyo güvenemiyorum diyip ortada bırakmaktır.
Bir eksikliktir. Fakat bazı bireyler bu eksikliği severek bu alanda uzmanlaşmak isterler. Şerefsizlik üzerine mastır yapanlar da denk gelebilir.
bana 3 senedir yapılan şey. yüze gülüp arkadan vurmak. yüzüne güldüğün kişi arkadandan vurduğunu biliyorsa bide, sen kendini düzelt diye sana şans veriyorsa defalarca,bilmem o şerefsizlikten ileri midir geri midir?
Seviyormuş gibi yapmaktan daha büyük bir şerefsizlik tanımıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar