bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı45
- milli maçı izlemeyen erkek10
- vincenzo montella6
- avustralya milli futbol takımı4
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi2
- kadir mısıroğlu2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak11
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- bir kızı doyurmak2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- sarunas jasikevicius2
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- zall yüzünden gol yememiz5
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- kenan yıldız2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- kemal kılıçdaroğlu14
- new york knicks2
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
- ioçk adam mıdır2
- dalmaçyalı köpeğin beneklerine iğne batırmak2
- tutulan takım gol yiyince maçı kapatmak3
- hakan safi3
- en iyi antidepresan18
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey derhal sözlüğe2
- aziz yıldırım15
- isviçre'nin nüfusu 10 milyonla sınırlama referandu3
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- avustralya 0 türkiye 73
- su molası3
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması12
- uğurcan çakır'ın kova olması2
- arda güler5
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması4
- chp'nin hali ne olacak58
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- ümit özdağ2
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddiası2
- gammazlar çetesi18
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- anın görüntüsü22
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni2
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- yalnızca milli maç izleyen erkek2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık2
- avustralyalıların iri yarı olması2
türk sinemasının yaşayan efsanesi .
bir insan bütün rollerin altına girip hepsinin altından alnının akıyla çıkar mı sorusunun cevabıdır aynı zamanda .
bir insan bütün rollerin altına girip hepsinin altından alnının akıyla çıkar mı sorusunun cevabıdır aynı zamanda .
eşkıya ve ikinci bahar ile kendine hayran bırakmış ''sanatçı''.
tosun pasa, sut kardesler, bizim aile, zugurt aga, hababam sınıfı gibi filmlere de can veren usta oyuncudur.
türk sinemasının en büyük oyuncusu..yaşlandıkça başrol almaya başlayan efsane.. (bkz: eşkıya)
oynadigi her rolun catir catir hakkini vermis insan. agasindan yonetmenine, mutemetinden minibus soforune her moda giren, kaslarini agzini yuzunu mukemmel kullanabilen birinci sinif aktor. her filminin defalarca izlenebilitesi vardir.
(bkz: sener sen cinneti)
kemal sunal dan sonra yeşilçamın en matrak adamı.
türk sinemasının temel taşlarından,olmazsa olmazlarından
türkiyedeki gelmiş geçmiş en büyük oyuncudur...*
hollogram, hollogram , holo hologram. "mi acaba".
eşkıya,gönül yarası gibi muhteşem yapıtlarda yer almış,türkiyenin en önemli sanatçısı.
cihangir de smyrna adli mekanda gordugum, konusmak icin masalarinin etrafinda dolandigim, sonunda ne yapacagimi bilemedigim ve tuvaletin yerini sordugum sanatci.*
edit:kendisi nazikce tarif edip ustune bir de sen cekinirsin simdi diyerekten kapiyi tiklatmistir ki (bkz: yerin dibine girmek)
edit:kendisi nazikce tarif edip ustune bir de sen cekinirsin simdi diyerekten kapiyi tiklatmistir ki (bkz: yerin dibine girmek)
duayen desek mi mesela? *
bu günlerde ikinci baharı izliyorumda harbiden büyük oyuncuymuş hani anlatılmaz yasanır denir ya işte o cinsten bişey.
türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük üstatlarından biridir,oynadıgı senaryonun ruhuna ruh katan bir insandır,takdire sayandır,türkiyenin tom hanksidir.
kemal sunal la birlikte yaptigi her film superdir.
hem komedi hem dramı muhteşem bir sekilde canlandıran türkiye deki tek sanatçıdır
Türk sinamasının yetiştirdiği nadir aktörlerden biri..mükemmel oyuncu..allah uzun ömür versin yeni filmler çeksin bizde koşa koşa izleyelim
Gülen gözler filminde vecihi roluyle beni kanepeden sandalyeden bilimum yerlerden gülerken düşürmeyi beceren elleri öpülesi, yanakları sıkılası, durup durup sarılınası her oynadığı rolle pardonnn birileri aktör mü yok dediiiii diyerek bunu söyleyenlerin gözüne sokulası harikulade insan. Filmden sahne aktarmadan bitirmeyeyim bari. vecihi(şener şen) münir özkul'un kızı ayşen grudaya aşıktır. uçakla çatı katına bile girmişliği vardır. mahalleden birinin düğünü. anne(adile naşit) ve kız düğünde otururken vecihi yanlarına gelir ve bak bu sefer baban seni kesin verecek der. sahneye fırlayıp mikrofunu kapar, sahnede kan ve gül söylenmektedir. vecihi şarkıya başlar. birbirine dönük sırt sen ve ben. bilmem anlatabiliyor muyum? seviyorum veriyor musun,münir özkul başını olmaz şeklinde sallar. ağlıyorum veriyor musun, istiyorum veriyor musun, cevap ver veriyor musun.. baba kesinlikleee olmaz şeklinde başını yukarı kaldırır veee vecihi hönkürür... pekiii öööyle olsunnn. öyle olsun, pekiii öyleee olsunn hörk hrörkkkkkkk....
yaşamış en iyi türk aktör.
Ölüm yıldönümünde Nazım Hikmet'in mezarını ziyaret ederek büyüklüğünü gösteren insan.
her seyiyle tam bir karakter oyuncusu. yesilcam'in yetistirdigi ve yeri kolay kolay doldurulamayacak olan büyük usta.
(bkz: ben morris)
türk sinemasına "yaptım, evet yaptım.ama bir sor neden yaptım?" repliğini kazandıran, ustaların ustası büyük aktör.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar