bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- kartal6
- zebra4
- sssilvermist22
- aldığınız en ilginç iltifat3
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- insan kaynakları3
- iş bulamamak3
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- nickten isim tahmini yapmak25
- zorunlu eğitim2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- sözlükteki kavganın amacı5
- yorgun mermi13
- spaghetto2
- arap gel oğlum5
- bir ay çaylak olmak4
- yarası olan gocudur5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- otosan p1002
- küs insanları barıştırmak3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- gece denize girmek12
- burhaniye6
gecenin bir vakti bir vesileyle anlamsızca insanın aklına gelip iç geçirten şeyler.
(bkz: susam sokağı)
(bkz: tomas forsberg)
ayağa kalkmak,
yürümek,
koşmak...
yürümek,
koşmak...
özlenenler hep beklenenler
ve
beklenenler hiç gelmeyenler...
ve
beklenenler hiç gelmeyenler...
tüm ailemin masada olduğu bir yemek*
babam,annem,abim ve benim bir arada bulunduğum sırada ışıkların kesilmesi ve ailece sobalı odada sohbet etmemiz.*
(bkz: çocukluk)
(bkz: barış manço)
(bkz: uzaktakiler)
veda edip hayatımızdan çıkanlar...
arkasından ağladıklarımız...
çocukken yaşadığımız saf dostluklar...
bazen anne kokusu, bazen babanın sert bir bakışı...
yani vakt-i zamanında elimizdeyken kıymetini bilmeyip yitirdiğimizde değerinin büyüklüğünü anladığımız değerlerdir özlenenler.
arkasından ağladıklarımız...
çocukken yaşadığımız saf dostluklar...
bazen anne kokusu, bazen babanın sert bir bakışı...
yani vakt-i zamanında elimizdeyken kıymetini bilmeyip yitirdiğimizde değerinin büyüklüğünü anladığımız değerlerdir özlenenler.
en başta anne olmak üzere tüm aile, değerli arkadaşlar, üniversite tayfası....
(bkz: baba) biraz korkmak,biraz sevinmek, onun o yorulmuş yüzüne bakmak,sıkıca ona sarılamk,babacımmmm demek, babacım diyebilmek...
mustafa kemal atatürk.
üniversite yılları
asla gelmeyecek olan sevdiceğim.
asla gelmeyecek olan sevdiceğim.
veda etmeyip hayatımızdan çıkanlar.
en yakın dostlar, içilen çaylar, hoş sohbetler, bitmeyen geceler, durmayan gülüşler, hep beklenilen heycanlar, usanılmayan yüzler ve O.
en yakın dostlar, içilen çaylar, hoş sohbetler, bitmeyen geceler, durmayan gülüşler, hep beklenilen heycanlar, usanılmayan yüzler ve O.
gitmeleriyle bıraktıkları boşlukları doldurulamayanlardır. bazen de insanın varlığını bile unuttuğu duyguları hatırlamasıdır birden bire.
ya da öncesi ve sonrası kavramlarıdır... her zaman sevgili, anne, arkadaş olmaz bu özlenenler.
günlerdir vitrinde gördüğünüz o kazağı alır giyersiniz mesela, ama asla küçükken bayram için alınmış kıyafetleri giydiğinizdeki * heyecanı yaşatmaz.
ya da doya doya öpüşüyorsunuzdur, sevişiyorsunuzdur. çok da haz alıyorsunuzdur hatta. ama ilk defa birinin elini tuttuğunuzda seneler önce, nasıl da kızarır insan, nasıl da utanır. ne kadar deli bir heyecandır, mutluluktur. orgazm olmanızı da sağlamaz ama 2 kişilik yatağın getirdiği mutluluktan bir adım önde ve özeldir çoğu zaman.
büyüdükçe bir şeyler eksiliyor. *
ya da öncesi ve sonrası kavramlarıdır... her zaman sevgili, anne, arkadaş olmaz bu özlenenler.
günlerdir vitrinde gördüğünüz o kazağı alır giyersiniz mesela, ama asla küçükken bayram için alınmış kıyafetleri giydiğinizdeki * heyecanı yaşatmaz.
ya da doya doya öpüşüyorsunuzdur, sevişiyorsunuzdur. çok da haz alıyorsunuzdur hatta. ama ilk defa birinin elini tuttuğunuzda seneler önce, nasıl da kızarır insan, nasıl da utanır. ne kadar deli bir heyecandır, mutluluktur. orgazm olmanızı da sağlamaz ama 2 kişilik yatağın getirdiği mutluluktan bir adım önde ve özeldir çoğu zaman.
büyüdükçe bir şeyler eksiliyor. *
çocukluk.
gerek eskiye olsun gerek şimdiki yaşadıgımız hayatımızda bir kaç ay öncesi olsun insan bazı insanlarla eş,dost,sevgili ,aile arasında mekik dokur durur.hepsi bir yana çogu zaman özlenen kişinin bu çevre etrafındaki kendi ruh halidir.bu yüzden bu duyguya gereksinim duyulur.özlenen olmak iyidir fakat herzaman için özlemek iyi degildir.çünkü insanı ne geriye ne ileriye götürür bu duygu.
yeri hiçbir zaman doldurulamayacak seni eksik bırakanlar...
sevgili bulamamanın bu boyutta sorun olmaması.
özlenmeyecekler listesine inanmak istemeseniz de eklenenlerdir.
artık olmayanlardır.
(bkz: jetgiller)
(bkz: jetgiller)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar