bugün
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- mor semsiyeli yabanci9
- velvet24
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı30
- her şeye sahip insan mutsuzluğu11
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- dünyanın en değerli şeyi4
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- herkese pas veren kız barselonada oynasın10
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey3
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek4
- evde yoğurt yapmak5
- peugeot 404 ile total benzinliğine girmek2
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- arabaları yan yana park edip öpüşmek2
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- tarım teknolojisinin gerekliliği2
- mehdi cennet vatanda3
- evliliğin anlamı12
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- 0 0 72
- tarım teknolojisi2
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- selahattin eyyubi türktü4
- ismet gürbüz8
- halife olacağım7
- her şeyden anlayan adam edası5
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- kürtsüz türkiye10
- ne boş insanlarsınız2
- anın görüntüsü33
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- sevilen insanın arkadan vurması2
- hilafet gelsin mi6
- fenerbahçe15
- nervio hamferdi9
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- ben camiye gidiyorum3
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- süt kardeşler filmindeki zenci kadın3
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- aleyna tilki3
- windows 983
- buddy dude3
- sözlüğün kırbacı6
- alexander sörloth3
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı5
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
özlemek = kanser
böyle ayak parmaklarından sol yanına kadar seni yakıp kavuran, yiyip bitiren, bir türlü tükenmeyen, içini kemirip duran, lanet bir duygu...
ne ara oldu hiç farkında değilim ama, kaybetmişim ben bu duyguyu. en son kimi ya da neyi özlediğimi hatırlamıyorum bile.
onu gördüğünde öpmek değil, koklamak değil, sarılmak hiç değil, manyak gibi ısırmak istemektir. canını ne kadar acıtırsam özlemimi o kadar anlatabilirmişim gibime geliyor.
özleyecek kimsen bile kalmadığın zaman hatırlarsın özlemenin güzel bir duygu olduğunu.
özlemek ne büyük günah diyor fd...bazen ne kadar geçerli oluyor bu söz.
allahın belanı verdiği an kokusuyla uyanmak herkesi ona benzetip ondan bir şeyler aramak.
Özlemek hissetmektir,onun kokusunu içine cekmek istemektir;Öyle derin bir duygudur işte..
gerçekleşmeyecek şeyi umut etmekten sonra gelen en acımasız duygudur.
Özlemek kelimesi insanın "öz" üyle alakalı bir şey anladığım kadarıyla. Hani şeftali çekirdeğinin etrafında kırmızı kırmızı çizgiler olur ya. Sanki çekirdek kanamış gibi. Şeftali özlüyormuş gibi.
bir şarkıda bir yudum içkide onu anmak. değil. her şarkıda her yudumda boşluğa nerdesin demek. nerdesin be nerdesin o eski güzel günlerimiz. ben nerdeyim sen nerde
aniden ortaya çıkanı kötüdür.
özlemek.. özlemek kalana mı daha çok koyar gidene mi ? işte buydu tüm mesele zira yakılan bir sigarayla daha mı coşar yoksa bastırılırmı bu lanet duygu.. anlamanın tek yolu vardır: denemek.
acizliktir. evet şimdi eksilere abanıyoruz!
takım uefada finale gidecek neredeyse bir adım kaldı. yıllardır hem futbol tutkunu,oynayanı ,seveni cartı curtu olarak benim fanatiği olduğum takım resmen uefada finale çıkacak belki kupayı bile alacak ama ben tam olarak sevinemedim, yarı finalde gol attı takım,öne geçti ona bile buruk buruk içimden sevindim ki benim o golden sonra evi tavaf edip apartmanı ayağa kaldırmam gerekirdi normal zamanda. o benfica maçı ki yıllar sonra bile gözler dola dola izlenecek tüyler ürpertecek ama fanatik fenerli diye geçinen ben o gole adam gibi sevinemedim. Öyle illet bi şeydir işte özlemek.
insana insan olduğunu hatırlatan duygudur. özlemekten kaçmak, yok saymaya çalışmak insanı mutlu etmez ruhsuz eder.
birdaha hicbizaman goremeyecegini dokunamayacagini sarilamayacagini bildigin birine duydugun his.
yanındayken de, biraz uzaktayken de hissedilendir.
her daim, her an, her 'saniye' şuradan gitmeyendir.
sımsıkı sarılmak varsa sonunda özlemek, ne de güzeldir...
her daim, her an, her 'saniye' şuradan gitmeyendir.
sımsıkı sarılmak varsa sonunda özlemek, ne de güzeldir...
Icini kavuran.
Cok ozlemek ve sevilmedigini bilmek..
Cok ozlemek ve sevilmedigini bilmek..
insanın içine arada çöken histir. bazen iyidir, aklınıza gelir gülersiniz ahh çekersiniz. bazen kötüdür, aklınıza gelir ve ağlamaklı olursunuz ya da benim ki gibi pişmanlıkla karışır, offf çekersiniz.
yediğin her lokmanın boğazında dizili kalması, dinlediğin her şarkının onda anlam kazanmasıdır.
(bkz: sevgilinin elini tutmak/#16593158)
temiz duyguları özlemek.
özlem dünyanın en başedilemeyen duygusu.
temiz duyguları özlemek.
özlem dünyanın en başedilemeyen duygusu.
yok olmanın başlangıcıdır, neyse ki özlemiyorum.
tam 1535 gün oldu özlemeye başlayalı.
sen gideli demiyorum bak, özlemeye başlayalı diyorum. tanıdığımdan beri seni, sen bana ilk güldüğünden, ben düştüğümden beri, karanlıkta yağmurda oturduğumuz o soğuk akşamdan, sen o deli cesaretini üstüme atıp "yakıştı" dediğinden beri, gittiğinden döndüğünden tekrar gittiğinden beri özlüyorum.
biter mi bilmiyorum aslında ben seni sevmeyi de özlemeyi de seviyorum.
çektiğim tüm acıları, kalbimin sızlamasını, senle gülmeyi, sensiz seni düşünüp gülümsemeyi...
senle ilgili, bizle ilgili ve 1535 gündür de kendimle ilgili nerdeyse her şeyi seviyorum. acıtsa da şimdi sen gelip öpünce yaralarımı hepsi geçecek biliyorum. gelirsin biliyorum. daha önce geldiğin gibi 305 gündür gelmeni bekliyorum, seni beklemeyi de seviyorum seni özlemeyi sevdiğim gibi.
inan hiç usanmadan bekliyorum özlüyorum seni, gelmeni.
sen gideli demiyorum bak, özlemeye başlayalı diyorum. tanıdığımdan beri seni, sen bana ilk güldüğünden, ben düştüğümden beri, karanlıkta yağmurda oturduğumuz o soğuk akşamdan, sen o deli cesaretini üstüme atıp "yakıştı" dediğinden beri, gittiğinden döndüğünden tekrar gittiğinden beri özlüyorum.
biter mi bilmiyorum aslında ben seni sevmeyi de özlemeyi de seviyorum.
çektiğim tüm acıları, kalbimin sızlamasını, senle gülmeyi, sensiz seni düşünüp gülümsemeyi...
senle ilgili, bizle ilgili ve 1535 gündür de kendimle ilgili nerdeyse her şeyi seviyorum. acıtsa da şimdi sen gelip öpünce yaralarımı hepsi geçecek biliyorum. gelirsin biliyorum. daha önce geldiğin gibi 305 gündür gelmeni bekliyorum, seni beklemeyi de seviyorum seni özlemeyi sevdiğim gibi.
inan hiç usanmadan bekliyorum özlüyorum seni, gelmeni.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar