bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- türk kızı7
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı23
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak4
- seri eksici ezik12
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar3
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- açık oy5
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- insan2
- tarık akan4
- sarapci koala75
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- cin görmüş yazarlar8
- zorunlu eğitim20
- kadınınızı çalıştırır mısınız2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- dinci mizahı3
- domates3
- akasya durağı3
- anın görüntüsü19
- sıfır atık vakfı3
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- akciğer kanseri2
- renault 9 broadway6
- gocu31
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- sivaslı ünlüler4
- sırrı süreyya önder7
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
- kürt faşisti5
- hadsizlik2
- mummy 42
- engerek yılanı2
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- amgot3
- türk seküler devrimi11
- okan camdan bakıyor2
iki üsttekine iyi koydum da ondan meşhurdur diyor.
Asil, safkan Türktür.
Asil, safkan Türktür.
sözde yerli ve milli özde emperyalist ülkeler tarafından güdülen arapçılar topluluğu.
Tasmaları vardır, kim kapısına bağlarsa onun düşmanlarına havlar, aylarca önüne sadece ekmek ve su dışında bir şey vermesen bile sana minnet duyarlar, sahiplerine sadakati üst safhadadır ve kendinden kat kat güçlü vahşi kurtlarala dövüşecek kadar sadık fakat dövüşün kaybedeni olacağını bilmeyecek kadar aptaldır.
beynini kullanamayan yönlendirilmesi kontrolü kolay olan ve ne yaptığı hakkında hiç bir fikri olmayan anadolu insanına söylenen kelime ayrıca köpek isimidir.
Bakıyorum da şu sıralar sürüler halinde geziyorlar başlık başlık.
Tanım: bir sürü hayvanı.
Tanım: bir sürü hayvanı.
Bir zamanlar feysbukta isminin başına çapulcu yazan tip.
Akp yakalarına denir genellikle.
Sosyal medyada her gördüğüne, tuttuğu partinin her dediğine sorgusuz sualsiz inanan, herhangi bir ideolojiyi merkeze alarak buna göre hayatını şekillendiren, belirli haber kaynakları dışında hiçbir şeyi takip etmeyip manipüle edilmeye müsait olan tipitip çeşididir kesinlikle şüphesiz..
Domuzu da yedirdile mi, hıh! Şimdi ne bahane bulup savunacak bakalım BOP'çuyu, göreceğiz. Ben de diyordum ki; duamız neden kabul olmuyor ve bu herifi güzel Allah'ım başımızdan almıyor, diye. Meğer olay domuzda imiş. Hepimiz birer Hınzıryedi olup çıkıverdik şimdi. Puslu Kıtalar Atlası'ndaki Ebrehe'yi tepeleyen de yine Hınzıryedi olmuştu. Çomar diye bir karakter yoktu orada; ama yine de olsun bakalım :-).
(bkz: masklavi).
götündeki boku görmemezlikten gelip sağa sola ve yıllar öncelere bok atanlara denir.
Yedirilen domuz eti için dahi, Reisleri olacak hınzırı savunurlar. Hınzır sevici bir hınzır kitlesinin ortak adıdır. A Haber izleyip, Melih Altınok denilen Atatürk düşmanı kansız itin sunduğu programı izleyip, doğru kabul eden kitleden, başka ne bekleyebilirsin ki? Ulan, mütedeyyin denyo! Eski Türkiye'de en azından eşek ya da at yedirirlerdi millete. Yeni Türkiye dedikleri ucubede sana bana domuz yediriyorlar, gıkın çıkmıyor dürzü! Sen gerçekten müslüman olduğuna inanıyor musun? Recep Bey'i savunacağım, diye aklın duruyor; kıçın bi' tarafa vuruyor. Domuz yedirdiler be, domuz! Recep döneminde olmuş bir olayı dahi Cehape'ye nasıl yastlamaya çalıştığını görmek istiyorum. Seni sahneye alalım, sayın çomar! Lütfen anlatın!
Cehape seçmeni.
Lozan'ın gizli maddelerinden artık bahsetmeyen ezik topluluk...
Cehape Seçmeni'nin de Allah canını alsın! Adaleti parlatmayacaksa eğer sözüm; sussun dilim ve kör olsun gözüm. Doğruyu, yalnız doğruyu söylerim. işime geldiği gibi konuşan biri isem; Allah beni de kahretsin!
bir çocuk şarkısı.
sol framede bazı nikleri görünce aklıma geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=UTjU5MZgKZU
sol framede bazı nikleri görünce aklıma geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=UTjU5MZgKZU
Döver de sever de kimse karışamaz.
2015'te sırf Kürt diye bir adamın dükkanının camlarını indirmişti bu çomArlar. camı taşlanan Adam da şehit abisi çıkmıştı. Ağlayarak kürdüz ama haın değiliz abim diyerek açıklama yapmıştı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar