bugün
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır5
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı18
- dövmesi olan erkek5
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- atm'ye ateme diyen hanzo11
- isminiz nasıl konuldu4
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın7
- sözlüğe nude atar mısınız5
- arkadaşlar bana kızdınız mı4
- velvet35
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı5
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- burçlara inanmak6
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- sözlüğün namus bekçileri4
- seni ne mutlu eder6
- sözlükten on erkekle beraber olmuş kadına vurulmak3
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak4
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- saraca finch house19
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- yoğurt5
- sigarayı günde 1 dala düşürmek2
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- burçlara inanan erkek5
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- baş ağrısı3
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- yazarların birbirine yavşaması4
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı3
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar3
- en dandik burçlar3
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları3
- boğa burcu erkeği4
- günün şiiri23
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- ispanya5
- portekiz3
- öğle yemeği saati4
"önümüzdeki 10 yıl unutamazsın sen beni daha" diye bi pasaj var sarkimsi seyde...
vallahi unutamadim. durduk yerde sabah sabah aklima geldi. kafayi yiyecegim allah'im! ajdar'in cikita muz'u bu sarki yaninda grammy ödüllü parcalara benziyor serefsizim.
vallahi unutamadim. durduk yerde sabah sabah aklima geldi. kafayi yiyecegim allah'im! ajdar'in cikita muz'u bu sarki yaninda grammy ödüllü parcalara benziyor serefsizim.
daha çok çeksene elinüeee diye bilinen bir şarkı. böyle bilinmesi bizim kabahatimiz değil ayşe hatun öyle söylüyordu.
güzel bir clup şarkısıdır. beklentilerin çok üzerinde bir şarkı olmuş ve haftalarca avrupa mtv listelerinde kalmıştır.
kırıcan mı belümü? diyor lan şarkıda.
o eksiden! şeklinde devam ettirilebilir.
çıktığında 10 yaşımda olduğum için anlayamadığım, yıllar sonra tekrar dinleyip sempati duyduğum ülkemizde yapılmış ilk elektronik müzik örneklerinden biri. sözleri demet akalın'ın, serdar ortaç'ın sözlerinden daha anlamsız değil hatta esprili bile sayılabilir.
cıstak cıstak müziğin üstüne alaturkaya kaçan türk kızı sözleri nasıl yazılabilmiş 15 dakikadır anlamaya çalışıyorum. zamanın ötesinde bir şarkı, bu yaz yapılsaydı belki herkes goygoyunu yapar şarkıya da hasta olurdu.
cıstak cıstak müziğin üstüne alaturkaya kaçan türk kızı sözleri nasıl yazılabilmiş 15 dakikadır anlamaya çalışıyorum. zamanın ötesinde bir şarkı, bu yaz yapılsaydı belki herkes goygoyunu yapar şarkıya da hasta olurdu.
iyi şarkıdır ya da kötüdür bilinmez ama aga sanayinin ortasında galvanez-ferforje işi yapan bir dükkanın içinden yüksek sesle gelmesi çok abes amk.
tamamen çıktığı dönem açısından şanssız olan ayşe hatun önal şarkısı.
elektronik/house/club müzik ülkemizde geç yaygınlaşıyor iken bu şarkının çıktığı zaman çok tepki çekmesi normaldir; çünkü o zaman fazlasıyla marjinal gelmişti. hele şarkı sözleri de türkçe olunca... çünkü ecnebiler şarkı sözlerinde ana avrat sövse bile anlamadan dinler ve eğleniriz. halbuki o dönemin şartlarına göre ayşe hanım gayet kaliteli bir şarkı icra etmiş.
elin adamının "i'm sexy and i know it" gibi sözlerle dolu şarkılarıyla eğlenenlerin, lady gaga gibi bir tipe alkış tutanların bu şarkıyı olumsuz eleştirmesine anlam veremiyorum.
elektronik/house/club müzik ülkemizde geç yaygınlaşıyor iken bu şarkının çıktığı zaman çok tepki çekmesi normaldir; çünkü o zaman fazlasıyla marjinal gelmişti. hele şarkı sözleri de türkçe olunca... çünkü ecnebiler şarkı sözlerinde ana avrat sövse bile anlamadan dinler ve eğleniriz. halbuki o dönemin şartlarına göre ayşe hanım gayet kaliteli bir şarkı icra etmiş.
elin adamının "i'm sexy and i know it" gibi sözlerle dolu şarkılarıyla eğlenenlerin, lady gaga gibi bir tipe alkış tutanların bu şarkıyı olumsuz eleştirmesine anlam veremiyorum.
böyle şahane bir altyapıya bu kadar dandik sözleri yazan insan neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum. şunun instrumental/karaoke versiyonu falan varsa çok sevineceğim.
uuu beybi ben de bi hareketlenme oldu..
seksi bi şarkımız..
seksi bi şarkımız..
Taciz edilen sarkici isyanıdır.
bir alo aşkım susma değildir.
şu sıralar nr1 türk fm'de sıkça çalınan efsane nostaljik ayşe hatun önal parçası.
bu şarkı sevgili gençlerin ve çocukların ruh sağlığını bozar gerekçesiyle çalınması sakıncalı diyerek şarkı yasaklanmıştı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar