bugün

/17
(bkz: sevimli)
zamanla çağdışı kalan.
hayatının fonuna "git özlet kendini, yine gel"leri koyan, kısmen melankolik, kaleminin kuvvetli olduğunu düşündüğüm aşk insanı.
çok sinirlendiğinde pisipisibok diye küfür edip, git buradan diyen yazar. sonrada "çok sinirlendim ama, ondan yazdım pardon" diyebilecek kadar ince...
ahahah yerim lan ben senin küfürlerini. ahahah.
(#1333384)
çoktan saçmalı soru sormuş bankacı. iyi bir pazarlamacı olmak iyi bir takipçilikle birleşmediğinde kötü bir yönetici olmaya delalet eder. nıhahahahahah.
iftiracı yazar. asıl kendisi pahalı kredi satarken bunları alanların nasıl geri ödeneceğini düşünmemiştir. kim yüksek faize razı olur?
1- salaklar
2- kötü niyetliler

kredi vermek öyle kolay bir iş değildir. alacak göz, ödeyecek göt tahlili yapmaya dayanır...
yanlış tedÂvi kurbanı yazar. doğru reçeteyi verdim, iyi olacak umarım.*
biz kmh için faiz indirimi yaparken, bch ı, kmh fiyatından satabilen, asrın pazarlamacısı...
tefeci. bir de küfür edemiyo bu. ben şahidim.
hakkımda girdiği entry nedeniyle beni utandıran kendisini görmesem de iyi anlaştığım sözlük dostum.
muhtemelen kuru kahveci mehmet emin efendi'nin bayisi yahut hissedari olan kişi.
(bkz: mesela yani)
(bkz: zwht)
hiç sohbet etmememe rağmen, takip ettiğim entryleri ile uyuşum sağladığım mod adayım.
bankacıymış. banada bir tane satacakmış. ben onun yalancısıyım.
orjinal film afişime sahiplenen yazardır,sahibine iade etsindir.burda bir yerde daha vardır,kendisi için izmir'e getirilmesi düşünülmüş fakat bunu yapacak iyi kalpli biri olmadığından vazgeçilmiştir.
izmir hayranı yazardır kendileri, çok severiz izmir'i öyle böyle değil.. sözlükte ilk diyaloğa girdiğim insandır kendileri ayrıca.. bankaları sevmesem de belki de ileride aynı yerlerde çalışıp bankada bir zirve düzenleriz *
sevgilisi varsa selamı sabahı keseceğim yazar. ben sevmiyom öyle sevgilisi olan insanlar etrafımda...
sevgililer gününü en içten dileklerimle kutladıgım yazar. seni seviyorum *
ısrarla şahsıma yazdığı "şehriye çorbası" ibaresini kaldırmayan yazar. * *

sevgililer günü kutlu olsun yazarıdır ayrıca.
bilmece gibi bir yazar. akşam, sabahın köründe günün hiç bir saatinde farketmiyor canım. mütemadiyen anlamıyorum ne dediğini. * sabahın köründe bilmece gibi konuşuyor ki; anladıysam arap olayım, bir de fırça kayıyor bana. şaka bir yana sevdiğimiz bir yazar abimizdir kendileri. * * gününü kutlar, ekle butonuna basarız. *
insan gibi insan, klavyesi her daim kuvvetli yazar. hemşerim.
galiba bir tek benim kalbimi kırdı dediğim yazar. *
sözlüğün çağdaş gibi kaliteli yazarlara ihtiyacı var, hep burda ol kardeşim.
paragöz yazar.
" sen hala çıkmadın mı evden " dediğim yazar. *
an itibari ile sözlüğün gözdesi olan yazar. *
© copyright 2005 - 2026