bugün

/44
her işin başlangıcında, eski çalışanların yeni işe başlayan insana, sürekli olarak, sözle olmasa bile, gözleriyle ima ettikleri, çıldırtıcı olabilen bir hatırlatmadır.
istatistiklere göre sırada bekleyen çaylak sayısı (34.051) hepsi birer cevher keşfedilmeyi bekleyen.
mesaj atamayan yazarımsıdır.
yazmak ister bulaşmak ister. yok efendim cıss.
sözlük alemine katılmak isteyen çömezdir. aynı benim gibi, yazarlığım onaylandığında editlemek dileği ile. *
"bana güvenmiyor musunuz? ayıp ediyorsunuz yahu." dedirten, kurtulmak için beklediğim sıfat.
sözlükteki tanımı gereği yazar olamamış yazar adayıdır. yazar olmayı bekleyen kişidir. halen daha beklemedeyim olacak
inşallah. *

edit: kaç gün geçti, onlarca entry girdim halen daha yazar değilim, var bu işte bir hayır. *

edit: sahiden kaç gün geçti halen daha çaylağım, hayır yazıları da kontrol ediyorum, imla hatası falan da yok. adminler tatilde herhalde. *
NBA'DA her yıl çaylaklar içinde en iyi performans gösteren basketbolcuya verilen ödüldür.
rahime tutunmak isteyen embriyolar gibidir. sağdan soldan öne geçemye çalışanları itekleyerek yazar olma çabasıdır. bizzat benimdir. *
(bkz: buyrun benim)
içinde bulunduğum durumdur. En yakın zamanda çıkmayı ve bu entry'i editlemeyi bekliyorum. Bekle beni sözlük!
"çaylaksınız" Maybe in the future can be a writer.

tezahür..
bazen aptalca bir sebebten dolayı bile karşılaşacağınız durum. ee nede olsa şikayet edenlerin kukusu var !
içinde bulunduğum durumdur. normalde uludağ sözlük çok bekletmez yazarlığı onaylar dediler ama. yazarlardan bile daha çok enty girdim neredeyse ama hala çaylağım. hadi hayırlısı, yazar olunca editlerim artık. *

edit: bazı yazarlara bakıyorum, 20 entryleri var ama yazarlar, biz 200 olduk halen daha çaylağız, hadin hayırlısı. *
(bkz: çaylaksınız)
işte bu yazıyı görmem sebep olan, muhabbeti kursağında bırakılan yazar kişisi için kullanılan vasıf.
yazar olma sürecinde olan kişilere, sözlük dünyasında kullanılan tabirdir. çaylak olupta bu başlığa yazmamak olmazdı.
güzel bir kuş türü olmakla birlikte, sosyal medyada, özellikle sözlüklerde yazar adaylarına verilen unvandır.
5 yıllık sözlük hayatımda birincisi üye olduğumda ikincisi ise 11.12.2012 tarihinde yaftalandığım gudubettir. moderatör 2 gün sonra geçecek dedi. ben asla aksini iddia etmiyorum ki ! rumuzuma bakarsan zaten göreceksiniz. ama sözlükte bir çok troll, birbirine ve topluma küfreden yazar bulunmasına rağmen bu sıfatı ben alıyorsam bu durum içime oturur ey uludağ sözlük !
sözlükte yazarlık öncesi, ortamların yenisi, kısaca bebe la bebe.

--spoiler--
en emrah bakışlarla, abi şimdi ne yapıyoruz?
--spoiler--
sözlük kuralları gereğince, yazar alımlarında uygulanan eleme aşamasıdır. bizzat çaylak olarak belirtiyorum. *
Bugün saat 12.02 itibariyle içinde bulunmadığım durumdur. Sonunda yazar da oldum, başım göğe erdi. Mutluyum, huzurluyum, teşekkürler sözlük.
şuan bulunduğum durum, yazarlığa geçmek için sabırsızlanıyorum..sanırım bunuda atlatabilirim:)
sözlüklerin sen yenisin galiba dedikleri yazar adaylarıdır.
şu an bulunduğum durumdur. iyi ki de çaylağım. çok da şeyimde yani sizin aptal sözlüğünüz.
sözlüklere ilk kayıt esnasında atlatılması gereken aşamadır.
sözlükte yazarlığa kabul edilmeden evvel yazar adaylarına uygulanan quizdir.
Bir kac gundur icinde bulundugum durum. sanirim formattan yedim. ne zaman yazarligim acilir dedirtmistir. lakin ogrenmek zor gibidir.
© copyright 2005 - 2026