bugün
- iremga32
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- zurna dürüm4
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- velvet8
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- beybi leydi3
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- nevşehir denince akla gelenler4
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- görür görmez artılanan yazarlar4
- nick vermeden bir yazara seslen11
- anne ile seks yapmak5
- nihavent bey bay birader4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- sigarayı bırakmak4
- ona sor2
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- sakatat4
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- sevilen yazara yazılan şiir3
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- dava ile tehdit eden yazar3
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- haftanın gammazları listesi25
- modluk seçimleri3
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- kolombiya daki depremde ölü sayısı 2732
- gideni irdeleyen kezo2
- sevilen kişiyi açık oylamak2
- takipten mi çıktın çen2
- dayanamayıp kitap almak7
- uludağ sözlük paris buluşması2
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- sözlüğe efsane filmler bırak7
dudakları çatlatan bir sivilce ilacı. doktor önerisi ile verilir. 6 ay sonra sivilcelerden kurtulabilirsiniz.
günlük 40 mg ile başladım. ikinci aydayım belirtileri var kuruluk özelllikle dudaklar okulda bianda balm sürünce insanlar şaşırıyor haliyle onun haricinde çok yan etkisi yok ya da ben hissedemiyorum aa sanırım biraz uyku yapıyor bende *
her ay buraya düzenli olarak yazmayı düşünüyorum. benim kullanma nedenim sivilcelerimin deri altında olması ve nodüller halinde olmasından kaynaklanıyor.
şuan memnunum
her ay buraya düzenli olarak yazmayı düşünüyorum. benim kullanma nedenim sivilcelerimin deri altında olması ve nodüller halinde olmasından kaynaklanıyor.
şuan memnunum
Güneş lekeleri için kullandığım, doktorumun duygusal dengesizlikler yaşayabilirsin dediği, Benim de delirdin herhalde ben bu konuda eğitimliyim deyip gülüp geçtiğim, ancak sanıyorum ufaktan beni sarsan ilaç. Kullanırken a vitamini içeren vitamin kullanılmayacağına, güneş kremsiz güneşe çıkılamayacağına dair kurana el bastırıyorlar.
Neredeyse 1 yıl kullanmıştım zamanında. Feci şekilde sinirlilik ve anksiyete atakları da yaşatan bir ilaçtır. Yüzü sivilcelerden arındırır ama ruhsal bedeli de ağırdır. Modern ilaçların hepsi böyle işte. Bir taraftan yapıyor bir taraftan bozuyor.
Bu ilacı 2 haftadır kullanıyorum ama uyku düzenim bozuk olduğu için bazen 1-2 saat geciktirebiliyorum. Bu gecikmenin bir zararı olur mu ya da ilaç etki etmez mi acaba kullananlar bilgilendirebilir mi?
şov başlasınnn. seni yeneceğim akne !!! 6 ay içinde biteceksin ulan.
Edit: 5 ay bitti, 6. Ayı da bitirip bırakacağım. Sivilce falan kalmadı, vampir gibi suratım var çok mutluyum ama tekrar gelecek diye it gibi korkuyorum. inşallah 5 yıl editi girerim ve daha hiç gelmedi diyebilirim.
Edit 2: ilaç biteli 2 ay oldu sivilce falan yok. inşallah bir daha da olmayacak.
Edit: 5 ay bitti, 6. Ayı da bitirip bırakacağım. Sivilce falan kalmadı, vampir gibi suratım var çok mutluyum ama tekrar gelecek diye it gibi korkuyorum. inşallah 5 yıl editi girerim ve daha hiç gelmedi diyebilirim.
Edit 2: ilaç biteli 2 ay oldu sivilce falan yok. inşallah bir daha da olmayacak.
20mg kesmez 30mg iste.
liseden beri belli aralıklarla kullandım bu ilacı. mucize gibi bir şey. sivilce için, kepek için, dermatit için, yağ ile ilintili neredeyse tüm cilt hastalıklarını yok ediyor. biraz kullanır bırakırım. mesela 7-8 ay olmuştur, kullanmıyorum. temiz bir sene etkisini yitirmez. o bir senede zaten karaciğer falan yenilenir. bunun bu kadar yaygara yapacak ne yan etkisi varmış, onu da anlayabillmiş değilim. alt tarafı bir dudak kuruması oluyor. duygusal dengesizlik yaşamadım. o zaten default olarak bulunduğu için herhalde. neyse.
Bi ara kullandım sonra covid salgını başlayınca gidip yazdıramadım şimdi tedaviye tekrardan başlamaya üşeniyorum.
4 ay içtim sonra pandemi girdi bıraktım
Fazla bir yan etkisini görmedim.
Fazla bir yan etkisini görmedim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar