bugün
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım9
- nohut yaptım nası olmuş12
- hakkımda bilmeniz gerekenler18
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası9
- malatya6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- 0 0 74
- ölü bir sineği kafanızda canlandırabilir misiniz5
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı4
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak5
- edirne'ye yerleşen tokatlılar4
- film önerisi5
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk5
- ioçk10
- sıkıldım abi4
- dünyaya çocuk getirmek4
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba5
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yorgun mermi vs nervio12
- bey biraderler5
- arkadaşlar5
- dostluk2
- arkadaşlar çabuk bakın8
- filenin sultanları5
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- birader ne demek11
- uludağ sözlük discord grubu10
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- diamond bosphorus16
- limonlu makarna9
- yeni parti46
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- black hawk down2
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- tai lung18
- süzme yoğurt3
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- börekitas3
- bond james bond2
- ismet gürbüz10
- ben gidiyorum4
- kitap önerir misiniz7
- traktörü olan yazarlar7
- giden gider5
entry'ler (645)
kadınların kadınlıklarını istedikleri gibi kullanması canımı sıkıyor :/
abi uludağ sözlük ne yaa offf cahil misin ?
(bkz: tümkötülüklerinanası)
hayırda aq sanki kendileri neyse millete bok atıyolar.
yasemin allen.
hell yeeeahh. kome hereee bıremens.
göttür.
arkadaşlar bu nedir allasen ya ?? 11 tl lm mi olur 2 lira vermem allah belasını versin.
philipp morriss midir nedir o deyyusun markalarına geldi zam.
ne analar var bee dedirten olaydır.
nereye ?
bu saatten sonra anca anasının dizinin dibine gider *
bu saatten sonra anca anasının dizinin dibine gider *
kimse bizi silemez biz istediğimiz zaman kendimiz gideriz.
tarım partisi.
doğu perinçek'ten son dakika açıklaması.
'Arkadaşlar tüm Vatan partilileri ilçe seçim kurullarına derhal gitmelerini ve oylarına sahip çıkmalarını istiyorum. '
'Arkadaşlar tüm Vatan partilileri ilçe seçim kurullarına derhal gitmelerini ve oylarına sahip çıkmalarını istiyorum. '
sevgili uludağ sözlük ailesi size bu konuda bi kaç sorum olacak bana samimiyetle cevap vermenizi umuyorum.
ülkemizde benim gibi birçok genç sadece ailesinden öğrendiği kadarıyla müslüman ve bu durum biz küçükken kuran kursuna gitmekle başladı şuan o da yok neredeyse. ailelerimiz bize sadece kuran kursuna git, namazını kıl, orucunu tut vb. şekilde öğütler verdi. görevleri tabiki yapacaklar fakat ülkemizde ben %70'inin ailesinin ben insanları okumaya veya araştırmaya yönelttiğine inanmıyorum. ve şuan ülkemizde yaşanan dini sömürü(bence) vs. olaylardan dolayı insanların görüşü değişmeye başladı ülkede en azından benim öyle. benim araştırmam okumam sorularıma cevap aramam lazım fakat bu durumda inanın en son yapmak istediğim şey bu.
-Düşünün ki afrikada fransız sömürgesi olan bir insan öldüğü zaman sorguya çekilecek mi ? Sorumlu olacak mı ?
-Düşünün ki yozgatta bir köyde ilkokul mezunu bir çoban cumaları namaza gidip geceleri köyün yüksek yerlerinde bira içtiği için sorguya çekilecek mi ?
-Dinin bilincinde olmayan bir insan nasıl yükümlü tutulacak ?
ülkemizde benim gibi birçok genç sadece ailesinden öğrendiği kadarıyla müslüman ve bu durum biz küçükken kuran kursuna gitmekle başladı şuan o da yok neredeyse. ailelerimiz bize sadece kuran kursuna git, namazını kıl, orucunu tut vb. şekilde öğütler verdi. görevleri tabiki yapacaklar fakat ülkemizde ben %70'inin ailesinin ben insanları okumaya veya araştırmaya yönelttiğine inanmıyorum. ve şuan ülkemizde yaşanan dini sömürü(bence) vs. olaylardan dolayı insanların görüşü değişmeye başladı ülkede en azından benim öyle. benim araştırmam okumam sorularıma cevap aramam lazım fakat bu durumda inanın en son yapmak istediğim şey bu.
-Düşünün ki afrikada fransız sömürgesi olan bir insan öldüğü zaman sorguya çekilecek mi ? Sorumlu olacak mı ?
-Düşünün ki yozgatta bir köyde ilkokul mezunu bir çoban cumaları namaza gidip geceleri köyün yüksek yerlerinde bira içtiği için sorguya çekilecek mi ?
-Dinin bilincinde olmayan bir insan nasıl yükümlü tutulacak ?
(bkz: faso fiso)
2015. çok güzeldi.
karımı dövüyorum birası.
5.78 an itibari ile.