bugün
- özbek kadınlar5
- deccal internetten çıkacak7
- cennetin de bu hayatta olması3
- yeni bir din kurmak3
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- ruhi çenet8
- sözlük whatsapp grupları5
- sıcak havaların sona ermesi4
- yazarların otopsileri3
- 06 eylül 2026 antalya da orman yangını2
- dayatılmış güzellik algısı5
- togg t6x6
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- kpss 20263
- ellerim bos gonlum hos27
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- ekşi sözlük11
- deizm6
- gocu bak bi5
- kırbaç isteyen var mı5
- siyasi vesayet2
- kadınların kötü günde terk edip gitmeleri3
- enayimiknatisii36
- bana onu sormayin2
- bütün yazarları eksileyen yazar kim sorunsalı2
- ismail kartal10
- anın görüntüsü26
- düşün ki o bunu okuyor7
- fenerbahçe12
- kıyamet döneminde yaşanacak felaketler2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- gocu51
- diamond bey biraderelle2
- ölüm9
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- dansöz izleme keyfi11
- aziz yıldırım12
- güne bir şarkı bırak7
- anderson talisca3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı12
- çocuklara verilen farklı isimler12
- tai lung34
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
(bkz: şakirtlik)
yaparak milletin malına mülküne konmak, üzerine bir de cinayet işlemek cezasız kalmaz. ağırlaştırılmış ömür boyu cezası vardır.
http://www.sabah.com.tr/y...a-agirlastirilmis-muebbet
http://www.sabah.com.tr/y...a-agirlastirilmis-muebbet
Tanrı sizi dovmedi sizde bir varlığı dovemez şiddet uygulamayaz zorba olamazsiniz.Biktim be.
Tiranlık olarak da kullanilabilen kelime.
Demokrasinin kademeli olarak zorbaliğa dönüşeceği platon tarafindan dile getirilmiştir.
Demokrasinin kademeli olarak zorbaliğa dönüşeceği platon tarafindan dile getirilmiştir.
üreme motivasyonundan ve mental zayıflıkla fiziksel gücün ( ya da her hangi bir güçle statü vs.) birleşiminden meydana gelen bir çeşit statü yükselme çabasıdır. karma eğitim uygulaması kaldırıldığı takdirde zorbalığın büyük oranda azaldığı görülecektir.
kadınların da zorbalardan hoşlandığı ve zorbaların, çete üyelerinin daha fazla cinsel partnere sahip olduğu da kanıtlanmış bir gerçektir.
kadınların da zorbalardan hoşlandığı ve zorbaların, çete üyelerinin daha fazla cinsel partnere sahip olduğu da kanıtlanmış bir gerçektir.
Empati yapma yeteneği olmayan döl israflarının yaptığı eylem. Umarım bunlar için cehennem vardır.
en nefret ettiğim şey.
ülkemizde okullarda sık görülen bir davranış biçimi. bu konuda suçlu olarak aileyi görüyorum ilk olarak. bir çocuğun her istediğini yapmanız sizi iyi bir ebeveyn yapmaz.
ikinci olarak da öğretmenler. rehber öğretmenlere büyük iş düşüyor. akran zorbalığını çocuklara anlatması ve uğrayan çocukla görüşme gerçekleştirmesi lazım. çocuklar iyi bir şekilde gözlemlenmeli ve ona göre rapor oluşturulmalı. çocuklar grup halinde tek bir kişiye zorbalık yapabiliyor, kalabalık gruplara dikkatli bakmak gerekiyor.
ayrıca en kötüsü de yatılı lisede yapılan zorbalıktır diye düşünüyorum. çocuğun okuldan kaçış şansı da pek olmaz. tam kimlik arayışında olan ergen için psikolojik bir yıkım yaşatır.
ikinci olarak da öğretmenler. rehber öğretmenlere büyük iş düşüyor. akran zorbalığını çocuklara anlatması ve uğrayan çocukla görüşme gerçekleştirmesi lazım. çocuklar iyi bir şekilde gözlemlenmeli ve ona göre rapor oluşturulmalı. çocuklar grup halinde tek bir kişiye zorbalık yapabiliyor, kalabalık gruplara dikkatli bakmak gerekiyor.
ayrıca en kötüsü de yatılı lisede yapılan zorbalıktır diye düşünüyorum. çocuğun okuldan kaçış şansı da pek olmaz. tam kimlik arayışında olan ergen için psikolojik bir yıkım yaşatır.
Dünyada zorbalığın olmadığı bir yer yok, acı bir gerçek maalesef ve hepimiz ya zorbalığa uğrayan ya da zorba olan kişileriz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar