bugün
- from gold from dust28
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- senin aklini alirim9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- birine aşık olup kafayı yemek9
- gecenin şarkısı5
- şampuan yerine saç kremi almak6
- fiziği güzel sözlük kızları56
- edirne çingenesi2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- adalet ve kalkınma partisi7
- öbür sözlükten gelen yazarlar2
- kadının en öpülesi yeri11
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- balkonda oturan kalmaması3
- fatma betül sayan kaya70
- sydney sweeney'in memeleri6
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- sözlüğün manyak dolu olması2
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- kudüs2
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- memeleri kafam kadar kız24
- kuran da namazın olmaması12
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- özgür irade yanılsaması2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması2
- uğurcan çakır8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- görsel yükleme problemi5
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- yağmuru kim döküyor4
- kevin de bruyne3
kazananın açıkça belli olduğu karşılaştırmadır.
hangisi fenerbahçe'ye daha yararlı olur karşılaştırması:
biri fenerbahçe'ye 1 şampiyonluk 1 Türkiye süper kupası ve de şampiyonlar liginde çeyrek final kazandırmış başarı peşinde genç sayılabilecek bir teknik adam.
diğeri ise her tür başarıyı almış yaş 70, büyük ihtimalle tatile gelmiş aragones. benim kaanatimce bu avrupa şampiyonasından sonra bırakmalıydı. şampiyonlar ligi tecrübesi de bi'hayli fazla. tam tamına 2 maç**
(bkz: demiştim derim ama)
hangisi fenerbahçe'ye daha yararlı olur karşılaştırması:
biri fenerbahçe'ye 1 şampiyonluk 1 Türkiye süper kupası ve de şampiyonlar liginde çeyrek final kazandırmış başarı peşinde genç sayılabilecek bir teknik adam.
diğeri ise her tür başarıyı almış yaş 70, büyük ihtimalle tatile gelmiş aragones. benim kaanatimce bu avrupa şampiyonasından sonra bırakmalıydı. şampiyonlar ligi tecrübesi de bi'hayli fazla. tam tamına 2 maç**
(bkz: demiştim derim ama)
ben aragones 'in zico kadar başarılı olamayacağını düşünürken, bugünkü haberlerde şu geldi aklıma: aragones, maldonado ve kezman 'la açık açık seni bu takımda istemiyorum. kendine kulüp bul. diğer oyuncular sizden daha iyi falan demiş. aragones 'in bu kesin, net üslubu * zico 'da yok. yani zico olsa: "sen çok değerli oyuncusun, takımımda seni hep görmek isterim. sen aslansın şöylesin. ama hayat bu böyle şeyler olabiliyor, yabancı kontenjanı da var. siz yedek kalsanız en çok ben üzülürüm" tarzı, gayet babacan sevecen bi tarzda konuşurdu. ama aragones açıkça "s.ktir git lan!" diyebiliyor. bunun ne getireceğini ileride görücez artık.
aragones'in gün itibariyle 7. resmi maçına çıkmasıyla daha önceden kazandığı anlamı arttıran karşılaştırma. *
galatasaray'da skibbe'nin ipinin çekilmek istenmesi ne kadar garipse, aragones'in ipinin çekilmesi de bu kadar gariptir. ligde 3 maç oynamış bir takımın teknik direktörü'nün hemen öncekiyle kıyaslanması çok yanlış. hele ki takımda bu kadar sakat ve eksik varken. bir durun sabredin sakatlar gelsin tam kadro şekilde 3-4 maç oynasın şu takım ondan sonra eleştirin eleştirecekseniz.
(bkz: gelen gideni aratır)
zico fenerbahçe ile bu kadar eksik olan maçlara da çıkıp başarılı olmuştur. ayrıca aragones elindeki alex, kazım, guiza gibi yıldızlarla hacettepe gibi bir takımı yenememişse zicodan başarısızdır. ama yine de kıyaslama için erken diyelim.
aragones çok büyük bir hocadır ama zico gelecekte ondan çok daha büyük bir hoca olacaktır burası kesin. zico'nun fenerbahçeye kattıklarınıysa aragones'in bu mantıkla katması zor görünmektedir.
bu gidiş devam ederse aziz yıldırım tarafından bir an önce sonuçlandırılacak karşılaştırma.
(bkz: 30 eylul 2008 fenerbahce dinamo kiev maci)
(bkz: 30 eylul 2008 fenerbahce dinamo kiev maci)
zico ile aragones'in elindeki kadrolar eşit olmadığı için geçersiz karşılaşma. aragones'in deivid ve aurelio'su vardı da o mu oynatmadı ?
saraçoğlu'nu dolduran taraftarlar tarafınan sonucuna karar verilmiş tartışmadır.
(bkz: i love you zico)
(bkz: yönetim istifa)
(bkz: i love you zico)
(bkz: yönetim istifa)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar