bugün
- filistin46
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- fon kurdum para yatırır mısınız12
- zeynep bastık'ın minik dudakları3
- kia stonic2
- dinciler4
- istanbul da mide küçültme sonrası şüpheli ölüm4
- cennete gideceğini sanıp cehenneme gidip göt olmak3
- meclis te fon krizi araştırma komisyonu tartışması5
- ikinci mustafa2
- kamal4
- iftira atmak2
- anın görüntüsü28
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor2
- bedelini ödeyen yazarlar17
- trump'ın yanındaki garip tipli kadın2
- ten uyumu vs kafa uyumu5
- fransız arabaları3
- ne kadar yaşlısın9
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen16
- pazar günü aktiviteleri3
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı2
- sözlükte kız taklidi yapmak16
- antipanik'e bir şey söyle22
- fıstık ezmesi vs fındık ezmesi7
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- silvermist'e iki şey söyle20
- kuru milliyetçilikle kafa silken insan7
- insan olmaya çeyrek kala adlı yazarı sevmemek10
- sözlük kızlarının içli köfteleri10
- mossat yaptı abi heralde yani2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- avustralya2
- arkadaşlar ne yesek8
- özelden şeftalisini atan yazar14
- alttaki yazara bir şey söyle24
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- seksten önce dua etmek10
- tarhana çorbası12
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi11
- sözlük kızlarının kombinleri15
- pazar sabahı2
- israil'i allah cezalandıracak9
- parcalandim toparlanamiyorum323
- sözlük kızlarının tantunici7
- ucan tekme atan hipopotam47
- arkadaşlar bir şey soracağım11
- antipanik sizce biraz antipatik mi8
- sapık şarkı sözleri9
kazananın açıkça belli olduğu karşılaştırmadır.
hangisi fenerbahçe'ye daha yararlı olur karşılaştırması:
biri fenerbahçe'ye 1 şampiyonluk 1 Türkiye süper kupası ve de şampiyonlar liginde çeyrek final kazandırmış başarı peşinde genç sayılabilecek bir teknik adam.
diğeri ise her tür başarıyı almış yaş 70, büyük ihtimalle tatile gelmiş aragones. benim kaanatimce bu avrupa şampiyonasından sonra bırakmalıydı. şampiyonlar ligi tecrübesi de bi'hayli fazla. tam tamına 2 maç**
(bkz: demiştim derim ama)
hangisi fenerbahçe'ye daha yararlı olur karşılaştırması:
biri fenerbahçe'ye 1 şampiyonluk 1 Türkiye süper kupası ve de şampiyonlar liginde çeyrek final kazandırmış başarı peşinde genç sayılabilecek bir teknik adam.
diğeri ise her tür başarıyı almış yaş 70, büyük ihtimalle tatile gelmiş aragones. benim kaanatimce bu avrupa şampiyonasından sonra bırakmalıydı. şampiyonlar ligi tecrübesi de bi'hayli fazla. tam tamına 2 maç**
(bkz: demiştim derim ama)
ben aragones 'in zico kadar başarılı olamayacağını düşünürken, bugünkü haberlerde şu geldi aklıma: aragones, maldonado ve kezman 'la açık açık seni bu takımda istemiyorum. kendine kulüp bul. diğer oyuncular sizden daha iyi falan demiş. aragones 'in bu kesin, net üslubu * zico 'da yok. yani zico olsa: "sen çok değerli oyuncusun, takımımda seni hep görmek isterim. sen aslansın şöylesin. ama hayat bu böyle şeyler olabiliyor, yabancı kontenjanı da var. siz yedek kalsanız en çok ben üzülürüm" tarzı, gayet babacan sevecen bi tarzda konuşurdu. ama aragones açıkça "s.ktir git lan!" diyebiliyor. bunun ne getireceğini ileride görücez artık.
aragones'in gün itibariyle 7. resmi maçına çıkmasıyla daha önceden kazandığı anlamı arttıran karşılaştırma. *
galatasaray'da skibbe'nin ipinin çekilmek istenmesi ne kadar garipse, aragones'in ipinin çekilmesi de bu kadar gariptir. ligde 3 maç oynamış bir takımın teknik direktörü'nün hemen öncekiyle kıyaslanması çok yanlış. hele ki takımda bu kadar sakat ve eksik varken. bir durun sabredin sakatlar gelsin tam kadro şekilde 3-4 maç oynasın şu takım ondan sonra eleştirin eleştirecekseniz.
(bkz: gelen gideni aratır)
zico fenerbahçe ile bu kadar eksik olan maçlara da çıkıp başarılı olmuştur. ayrıca aragones elindeki alex, kazım, guiza gibi yıldızlarla hacettepe gibi bir takımı yenememişse zicodan başarısızdır. ama yine de kıyaslama için erken diyelim.
aragones çok büyük bir hocadır ama zico gelecekte ondan çok daha büyük bir hoca olacaktır burası kesin. zico'nun fenerbahçeye kattıklarınıysa aragones'in bu mantıkla katması zor görünmektedir.
bu gidiş devam ederse aziz yıldırım tarafından bir an önce sonuçlandırılacak karşılaştırma.
(bkz: 30 eylul 2008 fenerbahce dinamo kiev maci)
(bkz: 30 eylul 2008 fenerbahce dinamo kiev maci)
zico ile aragones'in elindeki kadrolar eşit olmadığı için geçersiz karşılaşma. aragones'in deivid ve aurelio'su vardı da o mu oynatmadı ?
saraçoğlu'nu dolduran taraftarlar tarafınan sonucuna karar verilmiş tartışmadır.
(bkz: i love you zico)
(bkz: yönetim istifa)
(bkz: i love you zico)
(bkz: yönetim istifa)
Gündemdeki Haberler