bugün
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek9
- lütfen mümkünse zahmet olmazsa rica etsem4
- arka kapının gıcırdaması4
- dm açsana diyen erkek5
- bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları6
- bilmediğin numaraya alo dedin yandın4
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim4
- özgür özel'in tutuklanması5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması6
- magnezyum ve colagen kullanmak5
- terörsüz türkiye de yasal süreç4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi11
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- nihoşun ölümü4
- ama kent uzlaşısı6
- kaplumbağaya yem verdim2
- lore peyniri3
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması6
- meal kuran değildir26
- theodor herzl e devlet madalyası vermek4
- midilli adası6
- mayışın çekildiği günlerde sucuk yemek2
- aile hekimi4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- leon2
- lor peynirini krem peynir haline getirmek2
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- ülkücü vs pkklı3
- lionel messi3
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- duş almak vs duş yapmak6
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- geceye güzel bir söz bırak6
- online kumar4
- çağımızın hastalığı2
- pforzheim şu an 21 derece3
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- 2026 ağustos ayının serin geçmesi3
- 05 08 2026 ankara daki yoğun osuruk kokusu2
- gecenin film sahnesi5
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- iremga12
- afrika nasıl kalkınabilir15
- euro'nun 55 tl olması2
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- 5 ağustos 20263
- erkek gibi konuşan kız7
ikinci nesil çaylak.. yazar adaylarından..yazarlığa geçişini ve akabinde entrylerini merakla beklemekteyiz.. hoşgelmiştir.. *
henüz 18 entrysi olmasına karşın nedense kendisine karşı bir sempatim ve saygım olan yazardır.
bol bol yazmasını temenni ederim sözlüğe.
bol bol yazmasını temenni ederim sözlüğe.
uktelerimi doldurmaktan sıkılmayan, orta yapmaktan yorulmadığım yazar.
bilgi icerikli entrylerle dikkat ceken,iyi bir sozluk yazari olma yolunda ilerleyen yazar.simdiden basarilar dilerim.
bilgi içerikli, kaliteli entryleriyle dikkat çeken, sözlüğe çok şey katacağına inandığım yazar.
ayni zamanda osmanlica suslu,ozenli anlamina geliyor.yazar icin fikirlerim ise 4.nolu entryde yaziyor.
ayrica yazar arkadasimizin iyi tespit yaptiginin farkina vardim.tekrar kendisine basarilar.*
ayrica yazar arkadasimizin iyi tespit yaptiginin farkina vardim.tekrar kendisine basarilar.*
Entrylerini takip ettiğim sevimli yazar. Ağır solcu olduğunu tahmin ettiğim kişi. *
sözlükte karşılaşmaktan memnun olduğum, okumaktan keyif ve feyz aldığım, zarif insan.
ukte konusunda halit ayarcı ile aralarında bir iddia olduğunu düşündüğüm devrem. *
eksik bilgilerimin tamamlayicisi,takdir edilesi,tesekkur edilesi yazar arkadasim.
durduk yerde ayar diye yeni yetme irc bebelerine verilen seyi bana gece gece yedirmis, zekasini gayet guzel belli eden, hakkinda henuz bisiycikler bilmedigim halde kanimin kaynadigi sozluk insani. bayan midir nedir , hemen kaynasasim geldi.
eski bir dost..iyi yazardır kendileri.hem de cok iyi..
işkembe-i kübradan yazmayan , yazılarını okurken kendimi kitap okuyor gibi hissettiğim nadide bir yazar..üslubunu benimsedim , dertlerinden bazıları dertlerim ..
dönerim olmaz yatarım olmaz
upuzun hint fakiri yatağı gece
çalıyor bu tanımadığım şahsa bunları yazarken..hoş bir tevafuk..aa pardon literatürümüzde bu yoktu tesadüf diyelim..
dönerim olmaz yatarım olmaz
upuzun hint fakiri yatağı gece
çalıyor bu tanımadığım şahsa bunları yazarken..hoş bir tevafuk..aa pardon literatürümüzde bu yoktu tesadüf diyelim..
(bkz: azatname)
şiirci...
bu güne kadar hakkımda girilmiş en doğru entryi yazan mungan sever kişilik.
(bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım)
ırk mütehassisi sakat zihinlere acil şifalar dileyip, kafatası araştırmalarında yanıltıcı bulgularla oyalanıp çuvallamamalarını tavsiye eden yazar. söylenen şeyin doğruluğunun söyleyenin ırkına-milletine göre değişebileceğine inanan pragmatik kıt zekaların tıynetsiz-tatsız-tuzsuz reflekslerine pek de şaşmayan, pavlov'u rahmetle anan biridir ayrıca, ki çaresiz tanırım sevimsiz çocuktur. kürt olarak anılmaktan gocunmayacağından birilerinin hararetli ama nafile uğraşlarını da cezbedebilir hala bu zibende kişisi.
sadece türk emeğiyle okuduğunu sanan, insanlığın binlerce yıllık birikiminden bihaber, adam olmadan adam etmeye niyetlenen yerli oryantalistler için mehmet akif'i yardıma çağıracak kadar da utanmazdır; bu kadar cahillik ancak tedrisatla olur.
ırk mütehassisi sakat zihinlere acil şifalar dileyip, kafatası araştırmalarında yanıltıcı bulgularla oyalanıp çuvallamamalarını tavsiye eden yazar. söylenen şeyin doğruluğunun söyleyenin ırkına-milletine göre değişebileceğine inanan pragmatik kıt zekaların tıynetsiz-tatsız-tuzsuz reflekslerine pek de şaşmayan, pavlov'u rahmetle anan biridir ayrıca, ki çaresiz tanırım sevimsiz çocuktur. kürt olarak anılmaktan gocunmayacağından birilerinin hararetli ama nafile uğraşlarını da cezbedebilir hala bu zibende kişisi.
sadece türk emeğiyle okuduğunu sanan, insanlığın binlerce yıllık birikiminden bihaber, adam olmadan adam etmeye niyetlenen yerli oryantalistler için mehmet akif'i yardıma çağıracak kadar da utanmazdır; bu kadar cahillik ancak tedrisatla olur.
serf olduğunu unutup birey olmaya çabalayan bir beyhude.
utanmasa vatandaşlıktan falan bahsedecek, devleti kimin finanse ettiğini tartışmaya açacak.
eski köye yeni adet!
devlet babanın elinden tutup önünü aydınlattığını unutmuş, acaip acaip fikirler dillendiriyor. aldığı eğitimin amacının militan yetiştirmek olduğunu kavrayamamış, düşünmeye çalışıyor.
eminim brakisefal da değildir.
ama ben hep derim yılanın başını küçükten ezeceksin. böylece büyüyüp seni ayar manyagı yapamaz, sende ezberin bozulduğu için saçmalamaya başlamazsın.
utanmasa vatandaşlıktan falan bahsedecek, devleti kimin finanse ettiğini tartışmaya açacak.
eski köye yeni adet!
devlet babanın elinden tutup önünü aydınlattığını unutmuş, acaip acaip fikirler dillendiriyor. aldığı eğitimin amacının militan yetiştirmek olduğunu kavrayamamış, düşünmeye çalışıyor.
eminim brakisefal da değildir.
ama ben hep derim yılanın başını küçükten ezeceksin. böylece büyüyüp seni ayar manyagı yapamaz, sende ezberin bozulduğu için saçmalamaya başlamazsın.
fikirlerimizin çoğu taban tabana çelişse de hatta bazen "naaptın sen ya" dediğim yazıları olsa da ne yaptığını bilen son derece değerli bir yazar -hatta sözlüğün en değerlilerinden-. kötülediği her entrym beni sevindirecek olan yazardır ayrıca. bol bol da kötüleyeceğiz birbirimizi bu gidişle*. helali hoş olsun.*
şiirlerimi okuduktan sonra benle irtibatı kesmiş yazar. napıyım be hocam, yetenek yok... *
edit: ya baktım da bayaaadır sözlüğe uğramamış. hayırdır diyorum...
edit: ya baktım da bayaaadır sözlüğe uğramamış. hayırdır diyorum...
kendisini kadın ve şair sananların kadından ve şiirden bir o kadar uzak erkekler olduğunu görerek, kederlenmese de bol bol söven bir erkektir. zeynep köylü'nün veya başka şairlerin sözlüklerde tanınmaya çalıştığını sanan lümpen ergenlere, sosyal medyada ait oldukları niteliksiz facebook paylaşımlarına-yorumlarına geri dönmeyi tavsiye eden uludağ sözlük kullanıcısıdır.
tıbbi bir çok konuda fikir sahibi olan uludağ sözlük yazarıdır. kendisine daha sormak istediğim bazı şeyler vardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar