bugün

/21
üzerine türküler yakılan isim.

http://www.youtube.com/watch?v=o9D7KjhzYbY
--spoiler--
inadı bırak, ağlamana bak, içindeki hisleri ta derinden...
nasıl ele verecek ? nasıl ele verecek ?
--spoiler--

yukarıdaki şarkısıyla hatırlanan, bir dönem '' memedim '' şarkısı ile çokça dinlenip söylenmiş, uzun süredir şarkısı dinlenmemiş, klibi izlenmemiş şarkıcı.
sahiplerinin genelde esmer olduğu ve esmerliğin yakıştığı kadın ismi.
her yaşta güzel bir isimdir; bebek zeynep, genç kız zeynep, anne zeynep, nine zeynep. su diye ya da ada diye ana nine mi olur lan!
kızıma vermek istediğim isim.

dışarda kar yağıyor, benim içime yağmur..
bundan birkaç ay öncesine kadar benim için sadece bir kadın ismi iken, artık hayatımda çok özel bir yer edinen isim. ve iyi ki de edinmiş.
güzel bir kız ismidir. tanıdığım üç zeynep var hayatımda üçü de bana benziyor ne gariptir ki.
bir kadına en çok yakışan isimlerden biridir. muzaffer ismini taşıyan bir kadına göre daha dişidir.
hayatımın beli bir evresini şenlendiren, beli bir evresini zehir eden kişi.

(bkz: ulan çok başka sevdim lan seni)
babasının süsü, babasının kuzusu anlamlarına gelir imiş.
kızım olursa ilk adı olacak.
oğlum olursa gelinim zeynep olsun diye beynini yıkayarak büyüteceğim.
o derece yani.
bilmem kaçıncı sefer yazıyorum bu başlığa. hayatımın içine edip gittin ya zeynep, her şeyden ve herkesten nefret etmeme sebep oldun ya sen, o kadar insanın içinde sana aşık olduğum için lanet olsun ama her şeye rağmen hala sana aşığım.
başrollerini zeynep çamcı ve ismail hacıoğlu'nun oynadığı bir türk filmi. daha fragmanını bie görmedim ama köy'de geçen bir film olduğu internette dolanan fotoğraflarından belli olan bir film. merakla beklemekteyiz.
ziplatmayin su basligi amina koyim.
benim için dünyadaki ikinci kadın. birisi annem birisi de sensin zeynep.
en güzel isimlerdendir. her zeynepte güzel durur. her zeynebi güzel yapar. yeğenimdir.
hepsi de güzeldir.
Efendim şahsıma aittir. iyiki de bu ismi koymuşlar bana dediğim isimdir.

edit: arkadaş şu entry ne diye eksileyip duruyorsunuz. ben adımdan memnunum. sen beğenmezsen beğenme tövbe ya.
Her yaştaki kıza, kadına yakışan isimdir.
Kızın oldu baktın olmuyor koy gitsin zeynep. O kadar iyi bir isim yani.
en sevdiğim 2. kadın ismidir. ilki eylül..
Bir kadına en çok yakışan üç isimden biridir. Ve "Zeynep bu güzellik var mı soyunda" diye adına türkü yakılan isimdir.
itici bir kadın ismi.
bir kadın bir erkekteki kadının ismi. zeyno olarak kısaltılır. beni aldatan sevgilimin adı.
Bu hafta gelin edilen kişidir. Ayrıca 5 köyün içinde de en şanlı olandır.
çok gariptir ki bu isimli bayanlar hiç çirkin olmaz.
ebral aydın ın bir şarkısının adı.

(bkz: ebral aydın)
© copyright 2005 - 2026