bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi14
- 30 yaşına girmek5
- sözlük açsanız ismi ne olurdu5
- mauro icardi13
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- silver ile evlenecek erkek52
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- and the oscar goes to5
- ey insan2
- affetmenin gücü6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- hristiyanlık7
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- en sevdiğiniz sayı3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- de niro vs pacino3
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- ellerim bos gonlum hos28
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- sözlükteki linç kültürü12
- tutmayan başlık açma rehberi7
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- şikeci amedspor5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- gocu34
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
entry'ler (365)
paşamızdır.
muhasebe.
daha fazla pkklı temizlemesi gereken komisyon.
alevidir ve buna söylenicek hiçbir laf yoktur. aleviler de bu devletin vatandaşıdır ve vatana ihanet etmediği sürece, bayrağa sadık kaldığı sürece hepsi kardeşimdir.
pkk'lıları ortaya çıkarıp ağlatan yazardır.
edit: heparlıdır.
edit2: alevi karşıtı, provakatör diyenlere kapı gibi cevabı. (#18047809)
edit: heparlıdır.
edit2: alevi karşıtı, provakatör diyenlere kapı gibi cevabı. (#18047809)
çok yakında bursa görükle'de açılacak güzel mekan.
türkiye'yi nato toprağı yapan, türk askerini de nato askeri yapan şahsiyet.
kaçak tekila ve sulu biranın çok ucuza kakalandığı ergen liselilerin mekanı. uludağ sözlüğe montreal shot bar yakışır.
liselidir.
elinde olan şeyleri bir an önce yap, zamana bırakman gerekenleri zamanı gelince yaparsın.
metrobüs hattı, metro hattına dönüştürülürse eğer daha da rahatlamış oluruz. yeterince sık gelip giden bir metro hattı net çözümdür.
o kadar köpeğin hayalini kurduğu bir yere de kemik restaurant yakışır zaten.
bir 4-4-2 değildir, 4-3-3 hiç değildir.
burak yılmaz da fatih terim'de götünüzü siksin emi. her lig'de, her kıtada oynanan futbolda bu tip şeyler olur. futbolcu kendini yere atar haksız penaltı olur falan filan. ama bizimkisi gibi konuşulmaz, bu kadar abartılmaz. pişirip pişirip servis etmeye devam edin, fatih hoca'da sizi götünüzden sikmeye devam eder merak etmeyin.
çok bekledim burak derbide çıksın soksun bitane, daha çok yarrak yiyip daha çok kudurun diye ama olmadı. kadıköye inş.
not: dinamo kievli'yim, grande yarrağı yiyenler eksilesinler.
çok bekledim burak derbide çıksın soksun bitane, daha çok yarrak yiyip daha çok kudurun diye ama olmadı. kadıköye inş.
not: dinamo kievli'yim, grande yarrağı yiyenler eksilesinler.
https://www.youtube.com/watch?v=TK9wnuxE3K0
inanılmaz küfürlerin edildiği operasyon. gerçekten çok yaratıcı.
inanılmaz küfürlerin edildiği operasyon. gerçekten çok yaratıcı.
apyp (atatürk'ten prim yapanlar partisi).
ıq'su düşük yurdum kemalistlerinin partisi.
ıq'su düşük yurdum kemalistlerinin partisi.
büyük bir bölümü teröristtir. taşlarla sopalarla polislere saldıran güruhtur.
solculuğun da bir onuru vardır. bir insan solcu olucaksa bülent ecevit gibi olmalıdır. deniz gezmiş gibi değil. zaten odtü'de okuyan solcuların çoğu deniz gezmiş gibi pkk yanlısıdır, solcu değil kürtçüdür.
ve en acısı da; odtülü bu zavallıların deniz gezmiş'in zamanında kgb ajanı olduğunu ve pkk'nın temellerini atan adam olduğunu bilmemesidir. kim bilir, belki de çoğu ''aciz bir kürt'' olduğu için bunları bildiği halde deniz gezmiş'e destek vermekte ve kürtçülük yapmaktadır.
işte bu yüzden türkiye her anlamda faşizm ile yönetilmelidir.
not: heparlıyım.
edit: eksileyin solak mallar, sosyalizm nasıl gidiyor bakalım ?
solculuğun da bir onuru vardır. bir insan solcu olucaksa bülent ecevit gibi olmalıdır. deniz gezmiş gibi değil. zaten odtü'de okuyan solcuların çoğu deniz gezmiş gibi pkk yanlısıdır, solcu değil kürtçüdür.
ve en acısı da; odtülü bu zavallıların deniz gezmiş'in zamanında kgb ajanı olduğunu ve pkk'nın temellerini atan adam olduğunu bilmemesidir. kim bilir, belki de çoğu ''aciz bir kürt'' olduğu için bunları bildiği halde deniz gezmiş'e destek vermekte ve kürtçülük yapmaktadır.
işte bu yüzden türkiye her anlamda faşizm ile yönetilmelidir.
not: heparlıyım.
edit: eksileyin solak mallar, sosyalizm nasıl gidiyor bakalım ?
uludağ işletme'de okuyorum. okulda yoklama yok, bölüm çok boş beleş bir bölüm. 2 aydır derslere doğru düzgün gitmiyorum. çok sıkıcı geliyo.
ama tarihi çok seviyorum, bugüne kadar çok fazla tarih kitabı okudum. okulda derslere gitmememe ve dersin kitabını almamama rağmen fakültenin en yüksek notunu aldım.
sözelden hazırlanıp istanbul üniversitesi tarih bölümüne geçmek istiyorum. doğru bir karar mıdır, yaşayıp görücem sanırım..
ama tarihi çok seviyorum, bugüne kadar çok fazla tarih kitabı okudum. okulda derslere gitmememe ve dersin kitabını almamama rağmen fakültenin en yüksek notunu aldım.
sözelden hazırlanıp istanbul üniversitesi tarih bölümüne geçmek istiyorum. doğru bir karar mıdır, yaşayıp görücem sanırım..
dalga geçtiğiniz sabahattin zaim üniversitesi, türkiye'nin en köklü kurumlarından olan ilim yayma vakfı'nın kurduğu bir üniversitedir.
ilim yayma vakfı; zamanında komünizm ile mücadele için kurulmuş, nice devlet adamı, asker, mitçi, kontrgerilla yetiştirmiş, vatanı için mücadele vermiş bir kurumdur.
yani; odtü gibi bünyesinde yüzlerce şerefsiz,terörist,solcu ve pkk lı komünist köpekleri değil, vatanı için nefer olan yüzlerce adam barındırmıştır.
akp iktidarını hepimiz protesto ediyoruz, ama odtü'nün de ne mal olduğunu biliyoruz..
sabahattin zaim adı, odtü adının yanında belki fazla tanınmaz, ama çok daha şereflidir..
ilim yayma vakfı; zamanında komünizm ile mücadele için kurulmuş, nice devlet adamı, asker, mitçi, kontrgerilla yetiştirmiş, vatanı için mücadele vermiş bir kurumdur.
yani; odtü gibi bünyesinde yüzlerce şerefsiz,terörist,solcu ve pkk lı komünist köpekleri değil, vatanı için nefer olan yüzlerce adam barındırmıştır.
akp iktidarını hepimiz protesto ediyoruz, ama odtü'nün de ne mal olduğunu biliyoruz..
sabahattin zaim adı, odtü adının yanında belki fazla tanınmaz, ama çok daha şereflidir..