bugün
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı8
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- yunan kültürü vs türk kültürü6
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- asansörde kalmak5
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- rusya ukrayna savaşı2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak3
- vedat muriqi4
- zeki biriyle sohbet etmek2
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak3
- anın görüntüsü17
- uyku ilacı içip deniz yatağına binmek2
- deliler2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı8
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu4
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- erhan karaal'ın kurtarılması2
- ismail kartal11
- grand theft auto vi2
- evrene bir mesaj bırak7
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- ona bir şey söyle17
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin6
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- bir daha doğmayacak olmak5
- şu anda ne yapıyorsun19
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- kızla konuşmaya çalışmak3
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- bugün ne yedin10
- oğuz çetin2
- 30 lu yaşlar14
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- 2026 dünya kupası13
- muhafazeküler4
- yolda olmak2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- güne bir şarkı bırak14
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
(bkz: süper kahraman zall abi) *
sözlüğümüzün vefat eden kurucusu. 28 şubatta ölmesi dikkat edilecek bir olay tabiiki de. *
adam öldü hiçbiriniz sallamıyorsunuz lan helal olsun.
adam öldü hiçbiriniz sallamıyorsunuz lan helal olsun.
başarılı bir coder ama başarısız bir yönetici. liderlik ruhu yok kesinlikle. evet girişimci ama parlak fikirleri yok ve yenilikçi de değil çok fazla.
-ismi lazım değil- diğer sözlükler arayı çok fazla açmadan yazarlarına sürekli yenilikler veya süprizler sunuyor. sonuç tatmin edici veya değil, ama yazarlar en azından kendilerini düşünen birilerinin olduğu hissine kapılıyor ve bu bile onları mutlu edebiliyor.
zall ise yapması gereken işlerde öncelik sırasını belirleyemiyor bir türlü. benim kendisine tavsiyem, sözlüğe yapmayı düşündüğü şeyleri -ki varsa- önem sırasını koysun ve sırayla yapsın. yani hiç gereği yokken sürekli uludağ galeri'ye abanmak pek akıl kârı değil. bunun yerine yazarları daha memnun edecek projeler üzerinde durmalı.
sözlükler sürekli kendini yenilemek zorundadır. zall ise yenilikçi değil. böyle bir sıkıntı var.
-ismi lazım değil- diğer sözlükler arayı çok fazla açmadan yazarlarına sürekli yenilikler veya süprizler sunuyor. sonuç tatmin edici veya değil, ama yazarlar en azından kendilerini düşünen birilerinin olduğu hissine kapılıyor ve bu bile onları mutlu edebiliyor.
zall ise yapması gereken işlerde öncelik sırasını belirleyemiyor bir türlü. benim kendisine tavsiyem, sözlüğe yapmayı düşündüğü şeyleri -ki varsa- önem sırasını koysun ve sırayla yapsın. yani hiç gereği yokken sürekli uludağ galeri'ye abanmak pek akıl kârı değil. bunun yerine yazarları daha memnun edecek projeler üzerinde durmalı.
sözlükler sürekli kendini yenilemek zorundadır. zall ise yenilikçi değil. böyle bir sıkıntı var.
halk arasında boyunsuz kimselere verilmeye başlanan takma ad.
(bkz: zallah)
(bkz: #11117089)
pendik'te uludağ sözlüğün bürosu olduğunu söyleyen kurucu.* amatör ruhla profesyonel bir iş yaptığını anlatmaya çalışmış tv programında, samimi ve idealist bir havası var, heyecan yapmış ama bu eksi değil bence artı bir özellik. büyüyen hedeflerine ulaşmasını temenni ederiz.
bilmediğiniz bir yönünü açıklayayaım: coğrafya'ya ilgi duyan bir zattır.
böyle direkt yazınca kendisiyle kanka falanmışız gibi oldu. bu havayı hemen bozayım. nerden mi biliyorum? girdiği ilk entrylere şöle bi bakalım:
4 nolu entry zaten sözlükte yok
6 nolu entry başkasının
7 nolu entry başkasının
8 nolu entry zaten sözlükte yok
9 nolu entry başkasının
10 nolu entry başkasının
11 nolu entry zaten sözlükte yok
#12 burda olaya başka bi açıdan bakmış ama olsun
(yazar burada hayatından bir 5 dakkayı daha saçma sapan mevzular için heba ettiğini kabul ve beyan eder)
böyle direkt yazınca kendisiyle kanka falanmışız gibi oldu. bu havayı hemen bozayım. nerden mi biliyorum? girdiği ilk entrylere şöle bi bakalım:
4 nolu entry zaten sözlükte yok
6 nolu entry başkasının
7 nolu entry başkasının
8 nolu entry zaten sözlükte yok
9 nolu entry başkasının
10 nolu entry başkasının
11 nolu entry zaten sözlükte yok
#12 burda olaya başka bi açıdan bakmış ama olsun
(yazar burada hayatından bir 5 dakkayı daha saçma sapan mevzular için heba ettiğini kabul ve beyan eder)
eli hep yumruk şeklinde olan moderatör. *
Hafız öncelikle şu uludağ mobil işini çöz.kellik sorunun varsa bioblas var onlardan al.sözlük'e Okur olarak giren kardeşlerimiz hem mobil hem bilgisayardan son yazılan girdi'leri okuyamiyor.bir de sol frame'de tırnak işaretleri ciksin.
evsizlere benzer bir hali olan değerli mod.
format hakkında bilgisi olmayan yazar.*
hoş gelmiş 1. nesil yazar. koştursun sözlükte.
biraz sempati demek istediğim moderatör. ekşi'de bile ssg en fazla entry girip en fazla online olan elemanlardan. üyelere birazcık daha sempati. ha?
ikili diyaloglarınızda harikulade ve "benim" diyen hollywood oyuncularına taş çıkartacak bir performans sergileyen uludağ sözlük adminidir.
hani mahalle kahvesinde olsak "bunlar götünü yiyeyim ayakları" deriz de şu nezih ortam, itikadimce kaldırmaz bu türden kelamları...
hani mahalle kahvesinde olsak "bunlar götünü yiyeyim ayakları" deriz de şu nezih ortam, itikadimce kaldırmaz bu türden kelamları...
sık sık tartıştığmdır. acık söylemeli sevmez beni pek ama ikimizde aynı sözlüğe aşığız.
ben sözlük e vurmaya devam edeceğim. sevdiğim keçedir, sözlük.
(bkz: keçeci sevdiği keçeyi yerden yere vururmuş)
ben sözlük e vurmaya devam edeceğim. sevdiğim keçedir, sözlük.
(bkz: keçeci sevdiği keçeyi yerden yere vururmuş)
sözlüğün en yetkili zabıtasıymış sanırsam galiba..
abi diyesim geldi.
duyumlarımıza göre ygs 2011 de kaydırma (!) yapıp 0 çekmiş.
kerata, zeki ama çalışmıyor.
ha bir de, gelişmeler bölümündeki mesajlarına kurban olunası.
kerata, zeki ama çalışmıyor.
ha bir de, gelişmeler bölümündeki mesajlarına kurban olunası.
benden sonra sözlüğün en yetkili elemanı. duyumlarıma göre paraya ihtiyacı yokmuş.
(bkz: patron)
sözlüğe hoş gelmiş olan birinci nesil yazar. yazsın efendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar