bugün
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- türk seküler devrimi11
- sarapci koala83
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek9
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz10
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi13
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı32
- gocu31
- kürtler6
- yaşlı insanlar neden huysuz olur9
- fiat ın en iyi arabası8
- dokuzuncu nesil yazar karizması8
- paraya onem vermemek6
- tomris uyar'a ikinci yeninin yengesi diyen tip3
- azerbaycan a yerleşmek6
- şive şakası5
- sokakta hiç tanımadığı adamın kulağını çekmek2
- bir sözlük yazarıyla evlenir misiniz7
- yazarlar 70 lerde yaşasaydı nasıl görünürdü2
- maltepe içen kadın5
- yunus bülbül2
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi7
- sözlüğü sevmeyip yine de sözlükte yazmak4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası11
- gömü bulmak8
- arkadaşlar zall gitti4
- ekşi sözlük7
- erkek döven kadın4
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- cop313
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- seks yapmak vs 31 çekmek3
- bosna hersek2
- bu koyden olsam ne olacak20
- usualsuspects ve mel mel bakan gibson ikilisi3
- bilinçaltı yansımalarını reel dünyada görmek2
- bilgi içerikli entry giren ezik yazar3
- bir milyon dolarim olsaydi4
- aç karnına kahve içmek8
- dinlerin yalan olması17
- saraca092
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- kendinden biz diye bahsetmek6
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi5
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek5
- sesli kitap dinlemek4
- karton toplama arabasıyla yokuş aşağı kaymak3
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
o son gelişmeler butonunu yakmıycaktın olm..
asla bi' alex değildir.
asla bir ssg değildir.
sözlüğün yaş ortalaması konusunda arsene wenger'i örnek aldığını düşündüğüm gri sıvitşörtlü uludağ sözlük sahibi.
Bayıldığım bir yazar. Neleri yapıp yapmamamız gerektiğini söylüyor.
''bir sorun mu var ? '' diye soran, sorunu söyleyince mesajlara cevap vermeyen übermensch.
uludağ sözlük sahibi.
1 ay sonra ilk entryimi kendisinin nick altına yazıyorum. o derece seviyorum kendisini.
özel mesajları deşifre etme gibi bir şansımız olsaydı kendisinin nasıl bir insan olduğunu gözler önüne serecektim. '' moderatörler noluyor, götünüz başınız oynuyor '' başlığını silip beni çaylak yapması ile ilgili...
neden yaptı ? hadi biri bana çıkıp desin ki adam haklı. ne haklısı ? uludağ sözlük moderatörlerinin adı, sıfatı geçmiş mi ? ben new jersey sözlük moderatörleri için söyledim onu. oldu mu ? oldu oldu.
ha gerçi moderatörlerinin yüzsüzlüğünü, kapasitesizliğini bir derdim var fasilitesinde yaşadım, onları deşifre edeceğim.. cevap verememelerini, acizliklerini..
''allah belanı versin zall'' desem ceza alır mıyım ? hakaret değil ki, beddua. legal değil mi ? ah, pardon. o zaman demiyorum..
peşin edit : bu entry'den sonra çaylak, silik olursam görün işte, capsini de alayım tam olsun !
1 ay sonra ilk entryimi kendisinin nick altına yazıyorum. o derece seviyorum kendisini.
özel mesajları deşifre etme gibi bir şansımız olsaydı kendisinin nasıl bir insan olduğunu gözler önüne serecektim. '' moderatörler noluyor, götünüz başınız oynuyor '' başlığını silip beni çaylak yapması ile ilgili...
neden yaptı ? hadi biri bana çıkıp desin ki adam haklı. ne haklısı ? uludağ sözlük moderatörlerinin adı, sıfatı geçmiş mi ? ben new jersey sözlük moderatörleri için söyledim onu. oldu mu ? oldu oldu.
ha gerçi moderatörlerinin yüzsüzlüğünü, kapasitesizliğini bir derdim var fasilitesinde yaşadım, onları deşifre edeceğim.. cevap verememelerini, acizliklerini..
''allah belanı versin zall'' desem ceza alır mıyım ? hakaret değil ki, beddua. legal değil mi ? ah, pardon. o zaman demiyorum..
peşin edit : bu entry'den sonra çaylak, silik olursam görün işte, capsini de alayım tam olsun !
yanaklarından sertçe sıkılıp sağa sola deliler gibi sallanması gereken yazar. (bkz: sevgi gösterisi)
kendisiyle kısa bi mesajlaşmamız oldu. ikinci mesajdan sonra 'yavrum, yalarım, emerim' gibi sapıksı kelimeler kullanınca bastım çarpıya amk. şimdi moderatöre ulaşmıştır o pis mesajların. umarım yaptığının cezasını bulup çaylak olursun.
bekar olması için dua ettiğim...
e! hani nerede? sorusunu sormadan edemediğim kişi.
bari nöbetçi bırksaydın, ortalığa çeki düzen verseydi mesajıda buradan iletilir.
bari nöbetçi bırksaydın, ortalığa çeki düzen verseydi mesajıda buradan iletilir.
şu sıralar iyice elini eteğini çekmiş gibi sözlükten. hbbia bile 110 sayfayı devirdi zall hala 90 a çalışıyor.
birinci nesil stoper. galatasaray' da servet çetin' i yedek kulübesine gönderecekse gelsin.
e hani nerede diye akla bi soru takılır durur.
bari nöbetci bırksaydın da ortalığa çeki düzen verseydi mesajı da buradan iletilir.
bari nöbetci bırksaydın da ortalığa çeki düzen verseydi mesajı da buradan iletilir.
evlat olsa sevilmez.
"şüphesiz ki o her şeyden anlar, ve o her şeyi bilir."
böyle devam amına koyim.
yanındaki yalaklarla, arkandaki omurgasızlarla.
sözlük senin. rahatsın.
böyle devam amına koyim.
yanındaki yalaklarla, arkandaki omurgasızlarla.
sözlük senin. rahatsın.
çok methedilen fakat hala tanışamadığım uludağ sözlük admini.
bir xavi değil.
geçenlerde 50 ekşicinin göz altına alındıktan sonra kanzuk ve ssg'nin ekşi'nin bir ticarethane olduğunu söylemişlerdi.
1-2 saatliğine sözlüğü vodafone'a kiraladı diye edilmedik hakaret bırakılmayan zall için de sözlüğü ticarethane olarak kullanıyor diye dalga geçmişlerdi. ortam çok kızıştı.
1-2 saatliğine sözlüğü vodafone'a kiraladı diye edilmedik hakaret bırakılmayan zall için de sözlüğü ticarethane olarak kullanıyor diye dalga geçmişlerdi. ortam çok kızıştı.
7/24 online olan admin. *
adaşımmış yeni öğrendim.
ilk duyduğumda, uludağ sözlük'te (geyiğine) inanılan bir tanrı olduğunu düşündüğüm insan.
yumurta gibi çocuk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar