bugün
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız10
- sözlük yazarlarının trileçeleri6
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- ragnar rockefeller5
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- marilyn manson un kaburgalarını aldırdığı efsanesi3
- nihat genç5
- sıcak hava ve kedi2
- favori sözlük deliniz3
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi3
- kuran kursları3
- hot girl summer6
- fondöten sürmek10
- rtük duyurusu4
- yaran google play yorumları2
- lahmacunun yanında ne içilir2
- kırkpınar yağlı güreşleri2
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi4
- kadının azgını4
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- sözlükten bir kıza basmak5
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- en gıcık olunan insan davranışı8
- true ile sevişmek7
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- velvet48
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
- leandro trossard2
- note aura silk ruj 05 desert rose2
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- cerave2
- pandela 319
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- cd devrinin bitmesi6
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- arapperest2
- peugeot2
- ona bir şey söyle10
- istanbulda hava durumu3
- sandalye9
- sinsi3
- deniz göktaş35
- yeni sevgiliden beklentiler6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kürt hareketinin devşirme olması15
- kemal kılıçdaroğlu20
entry'ler (59)
Baslik sahibinden daha serefli daha haysiyetli daha namuslu ve daha zeki olan sozluk kizlaridir.
(bkz: ahlaksizliklarin ahlak bekciligi yapmasi)
(bkz: bayan degil kadin diyeceksin)
(bkz: ahlaksizliklarin ahlak bekciligi yapmasi)
(bkz: bayan degil kadin diyeceksin)
Ekşi sozluk caylakliginda kalmis virane uludag sozluk yazari ezikligidir.
Azinin ustune cakacan oturtacan boyle tipleri. Tipsiz erif.
Azinin ustune cakacan oturtacan boyle tipleri. Tipsiz erif.
Mevlana ile usame bin ladin arasinda ki fark kadar belirgindir.
Tipik sunni islamci.
Daha once firsat bulduklari her platformda haklarini ariyan kurtler icin kullanilan yalanci kardeslik edebiyatinin alevilere uyarlanmis versiyonu.Bundan sonra soyleyenecek laf alevi sunni kardeş ayrim yapan kalleştir.
ekşi sözlukten calinmis yaraticiliktan uzak ezik sozluk yazarinin actigi baslik.
(bkz: yazık kimin çoçuğuysa)
(bkz: yazık kimin çoçuğuysa)
mezhepçi pislik el kaide zihniyetli onun bunun evlatlarının sırf şii diye hakaret ettikleri şii alimlerinden biridir.
bu namusuz kitap okumamıs kültürsüzler, utanmadan iftira atarlar. . iftiracı köpeklere deseniz haydi nerde yazmıs bunu gösterde bilelim, yıllar önce çıktıgı delige girmek için hamle yaparlar. din adına iftira atan mezhepçi bölücü piçlere diyoruz ki, müslüman olmak için birinci ve degişmez sart insan olmaktır.
bu namusuz kitap okumamıs kültürsüzler, utanmadan iftira atarlar. . iftiracı köpeklere deseniz haydi nerde yazmıs bunu gösterde bilelim, yıllar önce çıktıgı delige girmek için hamle yaparlar. din adına iftira atan mezhepçi bölücü piçlere diyoruz ki, müslüman olmak için birinci ve degişmez sart insan olmaktır.
akepe hükümeti iş başındayken söylenmiş söz.
hayır tuhaflık neresinde.dindar gençlik yetiştiriyoruz diye raks eden gençler ile övünen başbakanın ülkesinden söylenmiştir. evet efendim yaladık yutuyoruz.
hayır tuhaflık neresinde.dindar gençlik yetiştiriyoruz diye raks eden gençler ile övünen başbakanın ülkesinden söylenmiştir. evet efendim yaladık yutuyoruz.
tıkır tıkır işleyen bir amerika projesi .
oruç tutmayan bağnaz bir ülkücüdür. büyük ihtimal kendisine karşı koyarsanız, 'ben sedat pekerin yiyeniyim' söylemini duyacaksınız. ergendir henüz. ilerde pişman olacağı eylemleri bu gün apaçık yapmaktadır.
yaygın olarak yanlış bilinen dini bir öğreti. genellikle gusul abdesti için engel olundugu söylenmektedir. bilakis gusul için derinin altı değil deri derinin üst tarafının yıkanmıs olması gerekir.
evrensel kural içinde yer yüzündeki tüm ülkelerde sakıncalı ve cezai durum ile karşılanacak ahlak dışı eylemdir.
islam termonolojisinde ise 'imanın en küçük parçası insanlardan haya etmektir. eger insanlardan da haya edilmiyorsa artık haya perdesi yırtılmıs ve iman çerçevesinden çıkılmış demektir.
(bkz: ede get imansız)
islam termonolojisinde ise 'imanın en küçük parçası insanlardan haya etmektir. eger insanlardan da haya edilmiyorsa artık haya perdesi yırtılmıs ve iman çerçevesinden çıkılmış demektir.
(bkz: ede get imansız)
dinden bir haberlerin, hz peygambere iftira atmasından başka bir önerme degildir. zira islam dinin kurucusu hz peygamber degil bilakis dinin sahibi Allah'tır. peygamber ise sadece Allah'ın emirlerini kusursuz bir şekilde uygulamakla görevli bir elçidir. peygamberin uygulayıcısı oldugu sistemde kuran da islam ve islam dinine mensup olanlarada verilen isim müslümanlıktır.
'...Bugün size dininizi kemale erdirdim, üzerinizdeki nimetimi tamamladım ve size din olarak islam'ı seçip beğendim.'(maide/3)
'...Bugün size dininizi kemale erdirdim, üzerinizdeki nimetimi tamamladım ve size din olarak islam'ı seçip beğendim.'(maide/3)
insanları önce birleştiriyoruz dediler sonra kürt, türk, laz, çerkez, ayırdılar.bizim dinsel sorunumuz yok dediler, ülkelerin de hanifi mezhebi dışındaki mezhepleri dışlayıp alevileri düşman ilan ettiler. işte bu işi yapanların temsilciliğini üstlenen kişidir.
altan tan ın en eski yol arkadaşıdır. yollar ayrılınca arkadaşlık dostluk ve yaşadıkları günleri inkar edecek kadar karakterlidir!. son durum karakterine bir şey katmadığı gibi eksiltmemiştir. bildigimiz mehmet metiner.
kendisine verilecek bir makam karşılığında biat kültürüne olan merakından, eskisini inkar edip yenisine biat edip uzlaşması zor değildir. kral öldü yaşasın yeni kral tezinin en güzel örneğidir.
bir gün olur apo serbest kalır ve hemen arkasında flashlar patlayınca bir kafa görüp bu kim diye merak ederseniz, işte resimdeki yüzü belli olmayan o merak edeceğiniz kişi olabilir. n'apmıyoruz evet şaşırmıyoruz.
kendisine verilecek bir makam karşılığında biat kültürüne olan merakından, eskisini inkar edip yenisine biat edip uzlaşması zor değildir. kral öldü yaşasın yeni kral tezinin en güzel örneğidir.
bir gün olur apo serbest kalır ve hemen arkasında flashlar patlayınca bir kafa görüp bu kim diye merak ederseniz, işte resimdeki yüzü belli olmayan o merak edeceğiniz kişi olabilir. n'apmıyoruz evet şaşırmıyoruz.
türkiye'de yaşayan halkın degil, kemalist ve kendilerini farklı gören elit kesimin partisi.
(bkz: beyaz türk lerin partisi)
(bkz: beyaz türk lerin partisi)
ideolojisi, hayata bakışı ve tüm diğer şeyleri ile birlikte erol köse'den bile daha antipatik olduğunu söylebilirim.
edit: yazım hatası
edit: yazım hatası
bir dizide ancak bu kadar gereksiz bu kadar saçma ve bu kadar çok gülme efekti konur. 10 dakika izlemek için kastım geçen, artık cümlelerin değil harflerin arasına gülme efekti hatta bir ara yüzdeki mimiklere bile gülme efekti koymuşlardı.. hayatım da izlediğim en kötü dizi. zaten hiç komik değil.gülümsetmeyi geçtim, sıkmasalardı yine olurdu. sinirim lan, böyle insanlar böyle saçma sapan şeyler yapar ve bok gibi para götürürler.küfürlük feci küfürlük bir durum ama n'apmıyoruz etmiyoruz işte etmiyoruz etmiyoruz lan ananııı.....