bugün
- muhalifler neye muhalifler10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- sırrı süreyya önder24
- bronzlaştırıcı yağ8
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak14
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı10
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı23
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- anın görüntüsü11
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar14
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası21
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek11
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı13
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye13

entry'ler (410)
ıq düşürücü etkisi vardır. bu kanalı günde 1 saat izleyerek 60 ıq'den 30 ıq'ya düşmek mümkündür. tavsiye edilir. o kafa varya başka bişey bambaşka.
son 2 ayı kadın doğum hastanesinde yatmakla geçen biri olarak söylüyorum. bu olay hastanede karşılaştığım kız çocuklarının yanında hiç kalır. 13 yaşında 2 çocuguna hamile olan çocuklar gördüm hastanede yanı başımda yatıyordu. doktorlar için sıradan bir durumdu ben hala kendime gelemedim.
ağzıma sıçıyor şuanda. ne bitmek bilmeyen iğrenç birşey bu!! bundan sonra hamileliği öven, anneliğe özendiren her olaya ağır küfürler edicem. hayatımda ilk defa 1 lt coca colayla 8 adet limonu aynı ayna götürdüm.
edit: off ne kastınız şuan bulantıma iyi gelen tek şey cola ve limon onun dışında hiç birşey yiyip içemiyorum. hayatım boka döndü. durumum tıpta heg olarak geçiyor bu arada yani hamile kalmakla ölüm gibi bir hayatın içine düştüm. evlendiğim güne lanet ediyorum. eşim veteriner colayı o önerdi ve gerçekten işe yaradı.
edit: off ne kastınız şuan bulantıma iyi gelen tek şey cola ve limon onun dışında hiç birşey yiyip içemiyorum. hayatım boka döndü. durumum tıpta heg olarak geçiyor bu arada yani hamile kalmakla ölüm gibi bir hayatın içine düştüm. evlendiğim güne lanet ediyorum. eşim veteriner colayı o önerdi ve gerçekten işe yaradı.
çoğu eski hayatında tinerci hırsız dolandırıcı üçkağıtçı olduğu için aralarında dolandırılma vakası oldukça fazladır. birbirlerinin sofiliğine güvenip eski hayatına bakmadan iş kurup göte gelen çok tanıdığım var hala gülerim hahaha
derin gözlemlerim sonucunda ulaştığım tespit.
verilen değeri haketmeyen kaba erkektir. o kız senin için saçlarını süpürge etsin, bir dediğini iki etmesin, sen beşbin tl'lik inci kolye almayı çok gör. anında kapının önüne koyulup, terkedilmesi gereken erkektir.
içerisinde gerçekten çok tatlı erkeklerin bulunduğu sözlüktür.
haklarının elinden alınmasına, ötekileştirilmeye çalışılmasına, bu ülkenin vatandaşı olarak yapılan usulsüzlüklere, yapılan yanlış projelere, en önemlisi yönetim bozukluklarına her türlü haksızlığa adaletsizliğe karşı gelmek ne zaman dan beridir. vatan hainliği oldu. eğer bir vatan haini varsa; cebinde 5 kuruş olmadan bedava koyun sürüsü gibi alınıp, televizyonlar biz götünün kılıyık diye yaşına başına bakmadan söyleyen, hayatınında hiç uçağa binmememiş olan ama havalimanı yapılmasına alkışlarla destek veren koyun sürüsüdür.
birilerine çok büyük kapak niteliğinde olmuştur. türk kızı aşşaladığınız dalga geçip rencide edip, incittiğiniz insanların ne kadar da yürekli korkusuz hür ve yüce olduğunu anladınız. direnişin en önemli sembollerinden birinin kadın olması bile yüreğinizi sızlatmıştır. dünya türk kadınlarının direnişine gıbta ile bakarkan bazı eziklerde hala karalamaya devam etsinler. sokakta yüzüne bakılmayacak adamların klavye başında ne halde olduklarını biz kadınlar çok iyi biliyoruz. kendi ezikliğini 5m2 lik odada elinde klavyeyle örtmeye çalışmaya devam etsinler. erkek yürekleri olsaydı karşımıza geçip söylerlerdi zaten
çoğu türk erkeklerin de bu durum oldukça fazladır. nedeni belli olmayan nerde geldiği tam olarak anlaşılamayan bir özgüven. kadınlara yönelik olanına hiç değinmeyeceğim, çünkü gereksiz ciddiye dahi alınmayacak kadar hemde. ama sosyal yaşantılarda pekte hafifsenmeyecek bir özgüven söz konusu. nedeni içlerinde hem fiziksel hemde ruh ezikliklerini kapatmanın yolu olarak bu olaya başvurmaları olabilir. bir de şişko kızlarda var bu özgüven. onlara sadece gülüyorum.
herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırması. evi kollayıp geçindirmeyi, bilmemesi. ütü, bulaşık, temizlikten zerre anlamaması. iş hayatlarında başarılı ve zengin olamaması. nedeni çok açık olan bir önerme aslında... beyinlerine giden kanın , başka yöne gitmesi durumu... yazık.
maç muhabbeti, futbolcu muhabbeti yapan kızlardan hoşlanmama durumu. hiç bir zaman sevmezler. itici gelir hatta bir kızın aşırı fanatik olması, takımı için muhabbet etmeye çalışması. ama kendileri saatlerce konuşabilirler. kızın olaya dahil olmasını hazzetmezler.
kesinlik çok mantıklı bir önermedir. 30 yaşın üstündeki veya 20 yaşlardaki erkeklerde en sık karşılaşılan durumdur. kendilerinden yaşlarca küçük çocuklara meyillidir. 30 yaşındaki adamın 17 yaşındaki bir kızla evlenmesi veya onu istemesi mantık dışıdır.
hayata küstürür. insanda yaşama sevinci, enerjisi hiç birşey bırakmaz. içten içten yansada gönül imkansız olduğunu kabullenmek uzun sürmez.
aylarca konuştuğunuz el ele tutuşup gezdiğiniz erkeğin gay olduğunu öğrenme durumu. sizden aylarca gizlmesi. çok vahim ve sonuçları çok kötü bir durumdur.
erkeklerin yüz karasıdır. erkek bile demeyelim en iyisi.
davetiyemiz için.. http://imgim.com/3795incig1905382.jpg
yakın zamanda gerçekleşecek düğündür. çırağana sarayında olacaktır. tüm zengin ve arabası olan sözlük yazarları davetlimizdir.
davetiyemiz. http://imgim.com/3795incig1905382.jpg
davetiyemiz. http://imgim.com/3795incig1905382.jpg
biz alımlı güzel kızlar için böyle bir erkekle karşılaşmak gerçekten zulumdür. annesinin sözünden çıkmaz, her dediğini yapan bir erkekle malesef olmaz. kızlar bunun bilincinde olun. yoksa çok acı çekersiniz.
insan sıfatını haketmeyen erkeklerdir. yolun ortasında umarsızca elleri şeylerinde dolaşırlar. iğrenç erkeklerdir.