bugün

gelmiş geçmiş en güzel çizgi film.
yani benim için.
öznel bilgi evet.
mısır tanrı kartları, milenyum parçaları falan gözümde canlanır koskoca mazi.
Zamanın efsanelerinden. Ne karizma oluyordu ama dönüşünce.
https://m.youtube.com/watch?v=Cb3ggoyqXmU

Yıllar sonra şu videoya denk geldim ..

Şuan zamanda yolculuk yapmış gibi hissediyorum.

Ne efsaneydin be yugi reyiz
Gözle üçgenle doluymuş hiç böyle hatırlamazdım. Şimdi görünce farkettim.
Bunda illuminati diyenler ne içiyorsa banada özelden söylesinler

Lan konu zaten mısır mitolojisi ra nın gözü ile piramit tabi ki olacak.
yaşım 21 olduğu halde çocukluğumda tüm bölümlerini izleyememiştim. sadece yugi nin pegasus u yendiği bölüme kadar izleyebilmiştim. ama şu yaşta tekrar izlemeye başladığım animemsi çizgi film.
yenilmez egzodya siker atar.
içerisinde çok subliminal mesajcık içeren çizgi film, galiba çizgi film de değildi animeydi bu, subliminal mesaj içeriyordu falan ama gerçekten o döneme göre çok kaliteliydi, o heyecanlı duello sahneleri yok mu beni benden alırdı kartı çeker bir vururdu masaya, belki de kahveci gençliğin sebebi yu gi oh du he ne dersiniz?
görsel
görsel
Eg zod ya.
görsel
görsel
görsel
görsel
çocukluk yıllarımın efsane çizgi filmidir.

hala o yıllara olan özlemi en derinimde hissettiğimde bir kaç videosunu açar, bir iki damla göz yaşı ile izlerim sahnelerini.
Küçüklüğümde zevkle izlediğimdir. Ne günlerdi beh.
(bkz: Hayır ağlamıyorum gözüme biraz sen kaçtı)
Son bölümü maalesef kırık olan japon animesi. Bütün türk sitelerinde kopukluk var, bir türlü de düzgününü koymuyorlar.
Çok sevdiğim çizgifilmdir yada anime. Geçen gün küçükken yazdığım günlügümü buldum ve içinde karanlık büyücü kartı çıktı.

Kartın çıktıgı sayfaya da "en sefdiim kart bu" yazmışım ahahah.
Duygulandım sözlük...
görsel
Joey the passion.

Eskiden hamachi ile online oynardık bu oyunu şuan ne durumda bilmiyorum ama o zamanlar en iyi yugioh oyunuydu.
Adı geçince akla gelen ilk yaratığın mavi gözlü beyaz ejder olduğu anime.
Yeniden çıksada izlesek.
Eğer paran var ise psp ye yu gi oh tag force serisini öneririm animasyonlu ve güzel bir online dır

Para yoksa yugi pro indirip oynayabilirsiniz.
Ben çizgi dizisini izlediğimi hatırlardım da çok severdim.
Çocukken ne izleyip gaza gelirdim.Sonunda ne oluyordu bir öğrenemedim ama.
çocukken izleyip de hayran oldugum çizgi film karakterlerin'den biridir. fakat sonunun nasil bittigine dair en ufak bi fikrim yok. bilen varsa yesillendirsin.
Sonu şöyle bitiyor yanlış hatırlamıyorsam:

--spoiler--
Yugi'nin firavunun reenkarnasyonu olduğu ortaya çıkıyor. Artist yugi aslında firavun.
Neyse artist yugi'nin ruhunun huzura kavuşması için artist yugi ile normal yugi düello yapıyor. Normal yugi düelloyu kazanıyor.

--spoiler--
vay be sol framede görünce duygulandım. ilkokul çağlarımda en çok sevdiğim çizgi filmdi.en sevdiğim karakter kaibaydı. ha bir de milenyum gözü diye birşey vardı galiba. bir zamanlar ne izlerdik be.
Firavun haline geçtiğinde bir anime karakterinin ne kadar karizma olabileceğini, yuginin aksine firavunun o ciddi ve soğuk tavırları çocukken beni hep mest etmiştir.
Mısır tanrı kartları felan vardı sonra exodia

Yerim*
© copyright 2005 - 2026